Şimdi Ara

5 carry?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler az önce uzun zamandır oynadığım en güzel oyunu oynadım. Karşı takım 5 ad carry pickledi. troll oyunu olucak sandık. adamların hepsinde teleport vardı. Dakika 11 de top lane inhibitoru gitti. dakika 18 de bütün inhibitörler gitti. adamları öldürüyoruz. super minionları keselim derken bi bakıyoruz teleport atıyolar bi daha öldürmek zorunda kalıyoruz. en az 5 kere ace attık. 30. dakikada adamlar 10 levelken biz 16-15'tik. nexus turretları düşmüştü. bizim takımdaki ap yi pentakill atınca birden gg wp yazıp surrender çektiler. daha önce bi video vardı clg.eu'nun oynadığı 5mininhib diye takımda tek lane puşlayıp inhibitor alıyordu 5. dakkada. sizce böyle bir oyun tarzı olur mu?

• olmaz oyun uzayinca zaten birsey yapamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 5 Ocak 2013; 22:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

olmaz oyun uzayinca zaten birsey yapamazlar.

iyide o 15. dakikada anamız ağlamıştı resmen. o düşük levelde super minion kesmek çok ama çok zor.
  • Uzun zamandır oynuyorum 3 kere S.riftte all mid yaptım (2si arkadaşlarla, birinde kimse kimseyi tanımıyordu) hepsi Easy Win oldu. 8.-9. Dakika gibi inhi düşünce oyun direk bitiyordu zaten
  • quote:

5kişi aynı anda pushladıkları için levelleri sizden düşük kalır,oyun uzadıkça sizin oyunu alma ihtimaliniz artar,her türlü kazanırsınız.Benim başımada geldi böyle oyunlar ve kazanan yine biz olduk.
  • Yenilmişler ama bence zevk almışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

5kişi aynı anda pushladıkları için levelleri sizden düşük kalır,oyun uzadıkça sizin oyunu alma ihtimaliniz artar,her türlü kazanırsınız.Benim başımada geldi böyle oyunlar ve kazanan yine biz olduk.

Alıntıları Göster
    oyunda hiç laning phase olmadan action direk başlayınca acayip eğlenceli oldu ama. takımda nunu,fiddle falan olsaydı çok rahat alabilirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler

quote:

iyide o 15. dakikada anamız ağlamıştı resmen. o düşük levelde super minion kesmek çok ama çok zor.

benimde basima geldi hepsi mide geldi sonra bizden bir kisi disinds herkes mide geldi obur adam pushladi basta zorlandik sonra aldik oyunu.Normal gamede oynanirda high eloda yemez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler

quote:

benimde basima geldi hepsi mide geldi sonra bizden bir kisi disinds herkes mide geldi obur adam pushladi basta zorlandik sonra aldik oyunu.Normal gamede oynanirda high eloda yemez.

Alıntıları Göster
    Şimdi çıktığım oyunda herkes mide yuklendi 1lvlda. Darius,Diana,Blitz,Galio,Olaf. Hepsi uzaktan haraslıyor Blitz yedirirse çeker çekmez kesiyorlardı.Uzun sure kalınca dayanamadılar.Bizim takım pushladıkca Team Fight kaybettiler.Gravesle de birkaç kill alınca oyunu domine ettim.Ama ilk başlarda gerçekten sinir bozucuydu.

• bizede full ad team denk geldi itemlerim = tornmail + tornmail + tornmail + tornmail + bot ve ne tesadüf bi'daha tornmail
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

bizede full ad team denk geldi itemlerim = tornmail + tornmail + tornmail + tornmail + bot ve ne tesadüf bi'daha tornmail

Tornmail stacklenmiyor 5 tane alarak hata yapmışsın.

UNIQUE Passive: On being hit by basic attacks, returns 30% of damage taken as magic damage.
  • bugun ranked kazandik 17dk falan surdu adamlar geldi tek tek oldu bizde pushladik ortadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

bugun ranked kazandik 17dk falan surdu adamlar geldi tek tek oldu bizde pushladik ortadan
    4 adc ve 1 Sona'lı takım gelmişti bize. Akıllarınca Sona'nın aurasını kullanmak istemişler de takımdaki assasin Sona'yı kesiyordu ace atıyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockername

quote:

bizede full ad team denk geldi itemlerim = tornmail + tornmail + tornmail + tornmail + bot ve ne tesadüf bi'daha tornmail

UNIQUE Passive: On being hit by basic attacks, returns 30% of damage taken as magic damage.

stack için almadım arkadaşım
  • quote:

quote:

quote:

ne için aldın süs olsun diyemi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: enexenes

Yenilmişler ama bence zevk almışlardır.

Aynen, ben okurken zevk aldim bende deneeim belki 4 kisi lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

quote:

Orijinalden alıntı: enexenes

Yenilmişler ama bence zevk almışlardır.

Aynen, ben okurken zevk aldim bende deneeim belki 4 kisi lazim.

Alıntıları Göster
    top jayce kha ,jungle kha yada cho,adc graves ashe varus cait ez,support lux zyra soraka galio,mid çoğu mid championları, tarzında bir poke team kurulup oyunda bir süre dragon rushtan sonra line pushlanabilinir:)Denenmiştir güzel oluyor.Tfyi adamların hplerini azaltmadan başlatmazsanız oyun büyük ihtimalle sizde kalıyor,

• quote:

quote:

quote:

thormail randuin ga warmog alsan yeterdi

• quote:

quote:

quote:

O build'le damage atılmaz. Magic damage vuranlar seni parçalar, aklı olan AD'ciler de dalmaz sana, hiçbir işe yaramazsın team fight'ta. Lane pushlayıp, kule tanklarsın, ama bunu yapmak için de daha iyi itemler var. Gel bu yoldan vazgeç yiğidim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OIS

quote:

quote:

quote:

O build'le damage atılmaz. Magic damage vuranlar seni parçalar, aklı olan AD'ciler de dalmaz sana, hiçbir işe yaramazsın team fight'ta. Lane pushlayıp, kule tanklarsın, ama bunu yapmak için de daha iyi itemler var. Gel bu yoldan vazgeç yiğidim.

full ad takımmış hani. hemde 500 armorla rammus çok komik olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.