Şimdi Ara

5 Dakikada 2 kez kaza yaptım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alioreh

oğlum arıyorum arıyorum açmıyorsun numarayımı yanlış verdin?

• diğer sınavlarının günlerini ve güzergahını verirsen hepimiz için hayırlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Kamyonetmiş abi ya o :D

Geçmiş olsun öncelikle :)

Bu arada o kadar çarpışma testi izledim böyle sekeni görmedim :D

Japondu dimi bu :))

120 derece döndüya la

• Arabanin marka&modeli ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Ani bir durumda el frenini çekmek aklıma gelecek en son şey olur. Zaten tehlikeli bir durumu daha tehlikeli hale sokmuşsunuz. Ayrıca yokuş aşağı vites boşta inilmez. O yokuşu hangi vitesle çıkıyorsan aynı vitesle gaza basmadan inmek en mantıklısı.
    Tehlikeli araba kullandığın belli oluyor olaylardan. Siz sınava yetişeceksiniz diye milletin arabası günlerce serviste yatacak, o adamlar işlerine güçlerine dolmuşla otobüsle gitmek zorunda kalacaklar, işlerine geç kalmamak için daha erken saatte uyanacaklar. Arabalarını satacakları zaman da zorlanacaklar... Daha dikkatli lütfen.

hocam konuyu bi okusan istersen sınava yetişmek için acelem yoktu. ilk yaptığım ufak kazaya canım sıkıldı ve onun vermiş oldugu sıkıntıyla 2. kazayı yaptım. biryere yetişmeye çalışmıyordum. orada tutanak tutup resim falan çeksek geç kalırdım sınava. bende vurdugum abiye durumu anlattım oda sağolsun anlayışla karşıladı zaten. tehlikeli kullanmıyorum ben arabayı merak etmeyin. ehliyetimi aldığım günden (18 yaşımdan) beridir hergün trafiğe çıkıyorum 5 sene olmuş bu 3. kazam ve ilk kez ben hatalıyım. sevgiler

bu arada araba daihatsu hijet

5 Dakikada 2 kez kaza yaptım

Hocam valla büyük geçmiş olsun.

Kusura bakma ama inan çok güldüm , ablaya yandan bindirmişsin onu geçtim hadi sonraki adama "Abi biraz önce kaza yaptım sınava yetişcem gideyim ben " demen çok iyiymiş

Adam nasıl araba sürüyorsun sen diye laf dememiş iyiki

Bu arada el freni olayına dikkat edin derim.O araç daha yüksek olduğu için riski var.Bende bizzat dün Renault Symbol ile denedim boş sokakta , 50-60 civarıydı hızım belki 40 da olabilir tam hatırlamıyorum.El freni çektim(Hayatımda ilk kez ) , sağa kırdım direksiyonu arabanın arkası bi attı sola doğru , direksiyon kendi topladı zaten hızlıca(O nasıl oluyor onu anlamadım direksiyon kendi topluyor driftte ) .

Demek istediğim hem yokuş aşağı hemde aracın yüksek , Allah korusun taklaya gelirsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.