Şimdi Ara

5 Dakikada 2 kez kaza yaptım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde iki posta yeter fazlası zarar
  • olur böyle şeyler, kazada olur dikkatsizlikte sıkma canını

Abdest ii fikir ,bir okut bir kurşun döktür...

olmadı o kadını bir kurşunla :D
  • Ben valla acemi şoförken aynı arabaya, aynı noktada, 2 dakikanın içinde üst üste 4 kere vurdum.

O yüzden 5 dakika arayla ayrı ayrı 2 kaza mümkün geliyor bana. Biraz sakin kullanıyor olsaydın büyük ihtimalle kazaları yapmazdın. Ama sıkma canını, adı üstünde kaza. Kasti olmadı ya. Boşver.

Çok dar bir sokağa sapacaktım Opel Frontera ile. Ya 3 şerit caddenin orta şerdinden dönüp girmek lazım, ya da kaldırıma çıkıp-inmek lazım, o derece dar bir sokak.

1800kg 132hp arabaya acemi şoför olarak kaldırım atlatırken, kaldırıma çıkamayıp geri düştüm. Arkamdaki bana yanaşmış o sırada. Geri düşmemle adamın arabaya vurmam bir oldu. İndik, baktık hasar yok. Bindim. Gene kalkamadım. Gene adama vurdum. Adam da laz mıdır nedir? Hiç mi ders almaz bir insan, gene girmiş dibime. Bu şekilde adama üst üste 4 kere vurdum. Hadi ben acemiyim, sen neden her seferinde o kadar yaklaşıyorsun bana? Aklıma geldikçe gülerim hala.

• Peki sınava yetişebildinizmi?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Peki sınava yetişebildinizmi?...

quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

bu arada sınavım cok güzel geçti soranlara teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

quote:

Hımm,gözümden kaçmış,sağolasın...

Allah korusun bu kaza yaralamalı veya ölümle sonuçlansa idi veya yayaya çarpsa idiniz diye sormak isterim konuyu açan arkadaşa... Bence bunlar sınavdan daha önemli. Sınavın bir şekilde telafisi vardır, ama Allah korusun böyle bir olay olmuş olsa bunun telafisi varmı?

• quote:

. Hatrı sayılı bi hızla onada vurdum

haykırdım resmen

• Bir tampon için sigortayi deldirtme cebinden ode trafik sigortası primin artmasin. Zaten sigirtacilar acindan ölüyor senden cikartmasinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

quote:

Hımm,gözümden kaçmış,sağolasın...

Allah korusun bu kaza yaralamalı veya ölümle sonuçlansa idi veya yayaya çarpsa idiniz diye sormak isterim konuyu açan arkadaşa... Bence bunlar sınavdan daha önemli. Sınavın bir şekilde telafisi vardır, ama Allah korusun böyle bir olay olmuş olsa bunun telafisi varmı?

Haklısınız fakat ben sınava yetişmeye çalışmıyordum. 1 saat erken çıkmıştım ne olur ne olmaz diye Tamamen dikkatsizliğimden kaynaklandı. Zaten hayatımda 3 kere kaza yaptım. 2 si burada yazdıklarım ve ilk kez suç bende

edit : ilk mesajımda 'carptığım adama sınava geç kalıyorum dedim' diye yazmışım. tutanak resim falan derken gerçekten geç kalcaktım. Bu arada arayan soran olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 11 Ocak 2013; 20:49:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

tankla mı dolaşıyorsunuz

• Ani bir durumda el frenini çekmek aklıma gelecek en son şey olur. Zaten tehlikeli bir durumu daha tehlikeli hale sokmuşsunuz. Ayrıca yokuş aşağı vites boşta inilmez. O yokuşu hangi vitesle çıkıyorsan aynı vitesle gaza basmadan inmek en mantıklısı.
    Tehlikeli araba kullandığın belli oluyor olaylardan. Siz sınava yetişeceksiniz diye milletin arabası günlerce serviste yatacak, o adamlar işlerine güçlerine dolmuşla otobüsle gitmek zorunda kalacaklar, işlerine geç kalmamak için daha erken saatte uyanacaklar. Arabalarını satacakları zaman da zorlanacaklar... Daha dikkatli lütfen.
  • Geçmiş olsun
  • geçmiş olsun sınav ne oldu
  • Niye cebinden vereceksinki trafik sigortası die bişi var!

• quote:

Öğrenciyim. Sabah sınava gitmek için evden çıktım. Ara sokakta yokus iniyorum.Yokusun sonu viraj o yüzden tedbirli iniyorum 1000lerce kez indigim yol. Aşşağıdanda honda civic li abla geliyor. Viraj çok keskin olduğu için inerken ben onu görmüyorum. Onunda virajı dıştan alması gerekirken en içten alıyor. Ben onu gördüğüm anda frene asıldım ama araba kaymaya başladı. El freninide çektim malesef duramadım bindirdim kafa kafaya Neyse indim geçmiş olsun dedim. Kadın başladı bağırmaya sen nasıl geliyorsunda frene basmıyorsun durmuyorsun falan filan. Tamam dedim ablacım öyle olsun. Benim arabada birşey yok. Ondada ufak çizikler var pasta cilayla geçer dedim. Tel numaramı vereyim içiniz rahat etcekse dedim. Gerek yok dedi gitti.

Oradan ayrıldım. 50-100 metre sonra çok daha dik ve keskin virajlı yol var. Kafam az onceki olayda olduğu için sanırım biraz hızlıydım ve boşda iniyordum. Virajı alamadım araba düz gitmeye başladı. Karşısıda dere. Baktım bitane doblo geliyor Kafa kafaya geldik onunla. Adam vuracağımı anladı direksyonu kırdı. Hatrı sayılı bi hızla onada vurdum Ya abi dedim demin kaza yaptım acil sınava gitmem lazım numaramı bırakıyım sana dedim. Onun arka tamponda hasar var biraz. Bende yine birşey yok Adam sağolsun anlayışlı çıktı numaramı aldı ve gitti.

Daha aramadı. Arayınca ne yapmalıyım tutanak falan mı tutmak lazım yoksa tamir parasını cebimden mi vermeliyim ? Bu arada Ankarada yollar çok kötü dikkatli olun buzdan kötü vallahi hiç affetmiyor..

Bu arada dostum araban ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Ani bir durumda el frenini çekmek aklıma gelecek en son şey olur. Zaten tehlikeli bir durumu daha tehlikeli hale sokmuşsunuz. Ayrıca yokuş aşağı vites boşta inilmez. O yokuşu hangi vitesle çıkıyorsan aynı vitesle gaza basmadan inmek en mantıklısı.
    Tehlikeli araba kullandığın belli oluyor olaylardan. Siz sınava yetişeceksiniz diye milletin arabası günlerce serviste yatacak, o adamlar işlerine güçlerine dolmuşla otobüsle gitmek zorunda kalacaklar, işlerine geç kalmamak için daha erken saatte uyanacaklar. Arabalarını satacakları zaman da zorlanacaklar... Daha dikkatli lütfen.

hocam konuyu bi okusan istersen sınava yetişmek için acelem yoktu. ilk yaptığım ufak kazaya canım sıkıldı ve onun vermiş oldugu sıkıntıyla 2. kazayı yaptım. biryere yetişmeye çalışmıyordum. orada tutanak tutup resim falan çeksek geç kalırdım sınava. bende vurdugum abiye durumu anlattım oda sağolsun anlayışla karşıladı zaten. tehlikeli kullanmıyorum ben arabayı merak etmeyin. ehliyetimi aldığım günden (18 yaşımdan) beridir hergün trafiğe çıkıyorum 5 sene olmuş bu 3. kazam ve ilk kez ben hatalıyım. sevgiler

bu arada araba daihatsu hijet

5 Dakikada 2 kez kaza yaptım

• Yerinizi bilelimde o güzergahtan geçmeyelim Geçmiş olsun.
  • abi yarıldım yorumlara gece gece sağolun var olun
  • olur böyle vakalar türk polisi yakalar. Dedim ne bu hijet meger mini minibüsmüş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.