Şimdi Ara

5 Dakikada 2 kez kaza yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

tankla mı dolaşıyorsunuz

Daihatsu Hijet Cidden araba hiçbir hasar yok

hocam o kutu gibi arabaya nasıl biniyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Craytekk

quote:

quote:

tankla mı dolaşıyorsunuz

az yakiyor napalım

bu arada sınavım cok güzel geçti soranlara teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Craytekk

quote:

quote:

tankla mı dolaşıyorsunuz

az yakiyor napalım

bu arada sınavım cok güzel geçti soranlara teşekkürler

Sınavın ıyı gectıyse degmıs en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üst biteydi eyi para verirdi.Geçmiş olsun.
  • Niyet etmeden mı abdest alıyorsun hata orda mı

• yavaş gidiyordum diyorsun frenajda lastik kilitlenmeler el freni çekmeler hangi boyutta yaşıyorsun kardeş? yavaşın buysa hızlın nasıl acaba
  • quote:

Öğrenciyim. Sabah sınava gitmek için evden çıktım. Ara sokakta yokus iniyorum.Yokusun sonu viraj o yüzden tedbirli iniyorum 1000lerce kez indigim yol. Aşşağıdanda honda civic li abla geliyor. Viraj çok keskin olduğu için inerken ben onu görmüyorum. Onunda virajı dıştan alması gerekirken en içten alıyor. Ben onu gördüğüm anda frene asıldım ama araba kaymaya başladı. El freninide çektim malesef duramadım bindirdim kafa kafaya Neyse indim geçmiş olsun dedim. Kadın başladı bağırmaya sen nasıl geliyorsunda frene basmıyorsun durmuyorsun falan filan. Tamam dedim ablacım öyle olsun. Benim arabada birşey yok. Ondada ufak çizikler var pasta cilayla geçer dedim. Tel numaramı vereyim içiniz rahat etcekse dedim. Gerek yok dedi gitti.

Oradan ayrıldım. 50-100 metre sonra çok daha dik ve keskin virajlı yol var. Kafam az onceki olayda olduğu için sanırım biraz hızlıydım ve boşda iniyordum. Virajı alamadım araba düz gitmeye başladı. Karşısıda dere. Baktım bitane doblo geliyor Kafa kafaya geldik onunla. Adam vuracağımı anladı direksyonu kırdı. Hatrı sayılı bi hızla onada vurdum Ya abi dedim demin kaza yaptım acil sınava gitmem lazım numaramı bırakıyım sana dedim. Onun arka tamponda hasar var biraz. Bende yine birşey yok Adam sağolsun anlayışlı çıktı numaramı aldı ve gitti.

Daha aramadı. Arayınca ne yapmalıyım tutanak falan mı tutmak lazım yoksa tamir parasını cebimden mi vermeliyim ? Bu arada Ankarada yollar çok kötü dikkatli olun buzdan kötü vallahi hiç affetmiyor..

hayırlısı olsun..

• oğlum arıyorum arıyorum açmıyorsun numarayımı yanlış verdin?
  • gecmis olsun. sinava giderken otopatka parkettim ama daracik yer. 10cm var sol agacla. sagdaki aracta ayni. bayanin teki tam onume koydu yani saga dondum bunun aractan donmedi ciktigim yere geri girdim. sola dikjat etmedim agac benim sol tarafi ezdi frenledim hemen. cikardim ama arka kapi ezildi. bunun sokuyla dalginlastim yolda bi kac defa daha ayni tehlikeyi atlattim. seni anlayabiliyorum dalginlasiyor insan tum konsantrasyon bozuluyor yokusta araci kaldirima cikardim. onla ugrastik. zor attim kendimi yahu eve.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Sen bi abdest al gel

Bunu yazmaya girdim

• Gecmis olsun. Evet Ankara'da buzlanma var az önce bizde kaydık. Sağ tarafinizda arac olsaydi kaza kacinilmaz olurdu. Dikkatli olmakta fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

oğlum arıyorum arıyorum açmıyorsun numarayımı yanlış verdin?

• Doblo'cu ararsa buluşun bir yerde kaza şeklini gösteren resimler çekip raporunuzu turun.
  • Yetenek sizsiniz

• Sınavın iyi geçtiyse boşver,sorun yok
  • geçmiş olsun kardeşim
    dünya malı cana gelmemiş ciddi hasar yok biraz daha dikkat
    Allah kazadan beladan saklasın.
  • Sanırım Olay Ankara'da Subayevlerinden Keçiörene Geçilen ve Ankara Evinin Üst Kısmında Kalan Yolda Oldu He?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Sen bi abdest al gel

ilk hikayedeki kadına ben buradan bile gıcık oldum. allahın belaları.
  • geçmiş olsun... cana geleceğine mala gelsin... dikkat önemli ama ne desek boş... herkes herzaman dikkatli olamıyor... insanız sonuçta...
  • Adamın aramısını bekleme sen bence birdahaki seferee sen araba kullanma istersen : )
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.