kızdın mı kardeşine bak yani bi oyun için kardeşine bağırmaya bile değmez
sağlık olsun deyip geçiceksin çünkü o shard hiç bi türlü geri gelmez
quote:
Orjinalden alıntı: To die
kızdın mı kardeşine bak yani bi oyun için kardeşine bağırmaya bile değmez
sağlık olsun deyip geçiceksin çünkü o shard hiç bi türlü geri gelmez
Yok bea ne kızıcam kardesım aglıcaktı nerdeyse..Oyuzden topic actım yoksa acmazdım kardesımı ağlatmaya ne gibi bi hakkı war o adamın
Benm Sadece amacım oly deki herkezin bu adam ile tradden takas yaparken dikkatli olmasını istiyorum!!İsmini yazdım zaten..
gecmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: _Alone_Lord_
gecmiş olsun
SaoL
Kardeşinin canı sağ olsun..! sıkmasın canını sende dıkma salla oyun bu. HIRS ve KİBİR Şeytana yaklaştırır.
bu durumu aynısını adam bana yapmaya çalıştı adama +7shart +8clever +8fp fln vercektim adam bana +7çitin bow wercekti tradeyi bozdu yeniden koydu ben farkındayım +7yenide +3koydu. dedim yanlışlıkla bozuldu +1shart +5celver +7fp koydum... adam aglamaya başladı bende geri wermedim...
Napayım gitti artık başkalarına olmasın böle
geçmiş olsun böle yapanlar çok ne diyelim tekrar geçmiş olsun...
cok koıtu olmus beni taktigim daha guzel ama bende adamın bişine +7 giga satıcaktım bide +7 blade axe vardı aynı olayı uyguladım aldıktan sonra baya bi istede fakat nafile saolsun onun verdi para ile baya iş yaptım +7 giga girine +7 blade gitti heralde sadece +7 sine bakmış neyse ama guzel taktik
Güzel Taktik diosunda Emek Sonucda Sanada yaparlarsa aynısını??Cok sacma bir bug
ya kardeşlerden çektiğimiz ne ya
benimkide bende +1 bide +6 ms var dı +1 ini pazara koydum
dışarı çıktım eve geldim baktım bi ms yok ilk önce sevindim sonra +6 sı gidince sinirden kafayı yedim valla
kardeşim de bana onu bankaya atım dedi
meğerse çöp tenekisin banka sanıyoda benim haberim yok
hala bunun ezikliğini yaşıyom charı toparlayamıyom
quote:
Orjinalden alıntı: TigeR25
ya kardeşlerden çektiğimiz ne ya
benimkide bende +1 bide +6 ms var dı +1 ini pazara koydum
dışarı çıktım eve geldim baktım bi ms yok ilk önce sevindim sonra +6 sı gidince sinirden kafayı yedim valla
kardeşim de bana onu bankaya atım dedi
meğerse çöp tenekisin banka sanıyoda benim haberim yok
hala bunun ezikliğini yaşıyom charı toparlayamıyom
Benm ilk kez başıma gelıyo
ahhh ahhh keşke benimde kardeşim olsa Bu arada İnş kardeşine kızmamışındır nede olsa oyun bu
keşke kardeşine bekle gelcem deseydin
Bence bas +1 shard ı kesin +7 olacaktır...Hakkın cunku
BUTUN ABILERE SESLENIYORUM SAKIN KARDESINIZE BISE BIRAKMAYIN ARKADAS BIRAKMIS SONUCU MALUUMM
quote:
Orjinalden alıntı: GlaVe
hayal gücü geniş
geçmiş olsun kardeş. ben o kardeşi alır camdan aşağı atarım ben olsam
quote:
Orjinalden alıntı: GlaVe
Denedim o sinirde wurdum +6 oldu 2 parça +7 chitin +8 e wurdum sora shardı denedım ama +7 olmadı kardesimede asla kızmam nede olsa oyun...