Şimdi Ara

5 Dk Bilgisayarı Kardesime Bırakmam Neye Mal oldu!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim kardeşim exp kasarken çok yardımcı oluyordu..

Ayrıca ben evde olmayınca chara girip boss arıyordu , shaula , lesath , atilla , lobo , lupus hatırladıklarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Kobe:::

quote:

Orjinalden alıntı: GlaVe

Bence bas +1 shard ı kesin +7 olacaktır...Hakkın cunku

Denedim o sinirde wurdum +6 oldu 2 parça +7 chitin +8 e wurdum sora shardı denedım ama +7 olmadı kardesimede asla kızmam nede olsa oyun...

az yalan atmadan konush
  • geçmiş olsun kanka benim kuzen de zamanında kekurymi banka die çöpe atmıştı çok kızmıştm ama simdi olsa kızmam
  • bu oyunda bir bug var rebirth item ile non rebirth yan yana koyun 2 side rebirth gibi gözüküor ama item alırken 100 kere düşüneceksiniz
  • quote:

Ya oynuodu oda ara sıra bnm charla anlıodu yane +7 rebirt ne flan sasırmıs işte uykusu warmıs galiba amn siz sasırmayın die yazdım!!Yada dedin gibi kardeslere bırakmıyoruz

ben ticaretin çoğunu kardeşime bırakırım benden ii yapar 16 yaşında ama
  • benim kuzende oyunu az çok biliyor her + basılanın geçtiğini sanıyor +7 cleaver i bamış +8 olmuş bende çok evindim

• quote:

Orjinalden alıntı: :smeago:

quote:

Ya oynuodu oda ara sıra bnm charla anlıodu yane +7 rebirt ne flan sasırmıs işte uykusu warmıs galiba amn siz sasırmayın die yazdım!!Yada dedin gibi kardeslere bırakmıyoruz

ben ticaretin çoğunu kardeşime bırakırım benden ii yapar 16 yaşında ama

Benmkı sadece beni izliodu öle yaws yaws öğrenmeye calısıodu ama bn öğretmıyodum ona böle bi oyunu oynamasını ıstemıyorum sora o adam onu böle kazıklıınca artık oynatsanda oynamam dedi

• sağlık olsun dieceksin başka yapacak bişi yok bnm arkadaş real deil 1-2 yıl dır beraberiz o bana her türlü itemini emanet etmişdir önceden bende ona birbirmize çok emeğimiz geçdi ama en son benden 2 parça shell istedi foto alacam die sonra bakdım alt f4 çekmiş sonra msn e bakdım yok engellemiş mail attım dediğim tek şey yanlış tanışım sağlık olsun

edit: he bide mail de bütün itemlerimi isteseydim vereceğimi biliyosun nie istemedin dedim cvp yok(bence bu laf koymuşdur ADAM OLANA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 20 Mart 2007; 19:37:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

sağlık olsun dieceksin başka yapacak bişi yok bnm arkadaş real deil 1-2 yıl dır beraberiz o bana her türlü itemini emanet etmişdir önceden bende ona birbirmize çok emeğimiz geçdi ama en son benden 2 parça shell istedi foto alacam die sonra bakdım alt f4 çekmiş sonra msn e bakdım yok engellemiş mail attım dediğim tek şey yanlış tanışım sağlık olsun

Ya artık item için millet herşeyi yapıyo
  • quote:

quote:

sağlık olsun dieceksin başka yapacak bişi yok bnm arkadaş real deil 1-2 yıl dır beraberiz o bana her türlü itemini emanet etmişdir önceden bende ona birbirmize çok emeğimiz geçdi ama en son benden 2 parça shell istedi foto alacam die sonra bakdım alt f4 çekmiş sonra msn e bakdım yok engellemiş mail attım dediğim tek şey yanlış tanışım sağlık olsun

öle geçen adam burda topic de açdı 500k verene kız msn ni veririm die yazıo resimdeki adam maradonda öle dolaşıyo bakalım daha neler görecez inş. yakında real den de bişiler satmazlar bi oyun için yoksa ata larımızın kemikleri sızlar bunlar için mi biz bu vatanı emanet eetik gelecek nesiller için die çok üzücü bir durum gerçekden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 20 Mart 2007; 19:42:48 >

• quote:

quote:

quote:

öle geçen adam burda topic de açdı 500k verene kız msn ni veririm die yazıo resimdeki adam maradonda öle dolaşıyo bakalım daha neler görecez inş. yakında real den de bişiler satmazlar bi oyun için yoksa ata larımızın kemikleri sızlar bunlar için mi biz bu vatanı emanet eetik gelecek nesiller için die çok üzücü bir durum gerçekden

Cok haklısın...Bu oyunda artık herkez diyorum birbiriniii kazıklamak için her türlü kötülügü düşünür olmus..Ben bu kadr beklemezdim

• Gecmıs olsn
  • benimki ardreamda 1.5milyar bırakmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheFeLiX

Gecmıs olsn

Saol ama gecti artık
  • anlamadıım bi olay shardı rebirth+1 mi almış yoksa direk +1 mi almış
  • quote:

Orjinalden alıntı: milyoner

ahhh ahhh keşke benimde kardeşim olsa Bu arada İnş kardeşine kızmamışındır nede olsa oyun bu

benimde olsageçmiş olsunda bence bahane ile oyunu bırak bari kurtulmuş olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeMeSiSFeaR

anlamadıım bi olay shardı rebirth+1 mi almış yoksa direk +1 mi almış

Söle diim sana adam elindeki +7 shardı cıkartmıs ilk koymus trade e +1 rebirt sora bozmus pm e baktım diip yeniden trade attmıs ve kardesim bakmıs yine +1 rebirtli die o sıra aklı +7roque sheldeymişCok dikkatini cekmemiş shard!!

• quote:

Orjinalden alıntı: samican

quote:

Orjinalden alıntı: milyoner

ahhh ahhh keşke benimde kardeşim olsa Bu arada İnş kardeşine kızmamışındır nede olsa oyun bu

benimde olsageçmiş olsunda bence bahane ile oyunu bırak bari kurtulmuş olursun

Bırakıcam zaten suan elımdeki itemleri satıcam herseyi +7 rebirtsiz shard alıcam ne kadar param yeterse 2 3 tanede trina alıcam oyunu böle bitiricem

• geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdygheR4nger

geçmiş olsun

Saol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.