Şimdi Ara

5 Dk Bilgisayarı Kardesime Bırakmam Neye Mal oldu!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: :::Kobe:::

quote:

Orjinalden alıntı: :smeago:

quote:

Ya oynuodu oda ara sıra bnm charla anlıodu yane +7 rebirt ne flan sasırmıs işte uykusu warmıs galiba amn siz sasırmayın die yazdım!!Yada dedin gibi kardeslere bırakmıyoruz

ben ticaretin çoğunu kardeşime bırakırım benden ii yapar 16 yaşında ama

Benmkı sadece beni izliodu öle yaws yaws öğrenmeye calısıodu ama bn öğretmıyodum ona böle bi oyunu oynamasını ıstemıyorum sora o adam onu böle kazıklıınca artık oynatsanda oynamam dedi

kaç yaşında?

• quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

benim yeğenim rol koymuştu tezgaha 1 saniyede satmıs dayı zengin olduk gel gel dedi :) bir baktım birisi çekmiş banada dediki eleman sanırım yanlıslıkla oldu al geri veriyim,baktım adam adam dedim zittiret para lasımdı :)zengindim o zamanlar tabi şimdi rolum yok alamıyorum :)

eminim..
  • Geçmiş Olsun Buldu o da Küçük Çocuğu kekledi Devir Böyle Herkes biribirini ayak üstü.... Dikkat et baba bundan sonra giden bi Shard olsun..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya oynuodu oda ara sıra bnm charla anlıodu yane +7 rebirt ne flan sasırmıs işte uykusu warmıs galiba amn siz sasırmayın die yazdım!!Yada dedin gibi kardeslere bırakmıyoruz

ben ticaretin çoğunu kardeşime bırakırım benden ii yapar 16 yaşında ama

Benmkı sadece beni izliodu öle yaws yaws öğrenmeye calısıodu ama bn öğretmıyodum ona böle bi oyunu oynamasını ıstemıyorum sora o adam onu böle kazıklıınca artık oynatsanda oynamam dedi

kaç yaşında?

14

• quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

Geçmiş Olsun Buldu o da Küçük Çocuğu kekledi Devir Böyle Herkes biribirini ayak üstü.... Dikkat et baba bundan sonra giden bi Shard olsun..

Saol dedin gibi giden shard olsun önmli deil bnm için
  • Geçmiş Olsun kardeş. Dediğin gibi giden shard olsun.Böle adamlar çok bu oyunda.Bu oyun için ailesini bile dağıtan çok insan war.Bi oyun için değermi adı üstünde. Sadece bir OYUN
  • Geçmiş olsun Birader.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Live4Me

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GlaVe

Bence bas +1 shard ı kesin +7 olacaktır...Hakkın cunku

Denedim o sinirde wurdum +6 oldu 2 parça +7 chitin +8 e wurdum sora shardı denedım ama +7 olmadı kardesimede asla kızmam nede olsa oyun...

az yalan atmadan konush

Nie yalan söylicek ki şu şekilde konuşanara sinir oluyum!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: olcay34

quote:

Orjinalden alıntı: Live4Me

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GlaVe

Bence bas +1 shard ı kesin +7 olacaktır...Hakkın cunku

Denedim o sinirde wurdum +6 oldu 2 parça +7 chitin +8 e wurdum sora shardı denedım ama +7 olmadı kardesimede asla kızmam nede olsa oyun...

az yalan atmadan konush

Nie yalan söylicek ki şu şekilde konuşanara sinir oluyum!!!!

Aynen!!!Bu 2. yalan dien kişi inanmak zorunda deilsin!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Kobe::: -- 21 Mart 2007; 0:36:22 >

• G.olsn
  • Bu kadar tesadüf olur. Bu adam tam bir o.......Bana da hp basılı +7 roque shell kakalamıstı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _keOps

Bu kadar tesadüf olur. Bu adam tam bir o.......Bana da hp basılı +7 roque shell kakalamıstı

O zamn o adamın içinde war bi p1chlik!!!!
  • :Kobe:: sen hala oLy demi oynuyosun :P

1,5 sene gecmis be birakali vay =Dbikmadin mi bea :Pp nckin _ den sonraki harfden tanirsn bLki xD!

neyse ii gecler =Pp
  • MILLETIN HAKKINI YIYEN HIRSIZLAR BILINKI SUNU YAPTIGINIZ HER SEY FAZLASIYLA CIKACAK.YAPILAN KISI ELBET YINE SAHIP OLUR HAKKINA.EMEGE SAYGI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASLANYORUMCU -- 21 Mart 2007; 1:22:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sercan_V

:Kobe:: sen hala oLy demi oynuyosun :P

1,5 sene gecmis be birakali vay =Dbikmadin mi bea :Pp nckin _ den sonraki harfden tanirsn bLki xD!

neyse ii gecler =Pp

Tanımammı SeniMsn Adresimi eklersen konusuruzk0bbe@hotmail.com ekle
  • +1 sharda rebirtmi basılıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: b8

+1 sharda rebirtmi basılıyor ?

Yok bea öle bi bug war
  • kobe harbi sen hala oly de misin.benim bırakalı 1 sene oldu nerdeyse.çok kafa adamdın.severdim seni.istersen bi ara item yardımında bulunurum.hala duruyosa (şifremi kuzenime vermiştim de =) raptor shell set falan vardı.onları veririrm.bu arada benim nick : "psychoKiller__"
  • quote:

Orjinalden alıntı: çağlayan7

kobe harbi sen hala oly de misin.benim bırakalı 1 sene oldu nerdeyse.çok kafa adamdın.severdim seni.istersen bi ara item yardımında bulunurum.hala duruyosa (şifremi kuzenime vermiştim de =) raptor shell set falan vardı.onları veririrm.bu arada benim nick : "psychoKiller__"

Eet hala olydeyim ya ko u bıraktım sayılır zaten artık eskisi gibi sarmıyor...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: çağlayan7

kobe harbi sen hala oly de misin.benim bırakalı 1 sene oldu nerdeyse.çok kafa adamdın.severdim seni.istersen bi ara item yardımında bulunurum.hala duruyosa (şifremi kuzenime vermiştim de =) raptor shell set falan vardı.onları veririrm.bu arada benim nick : "psychoKiller__"

Eet hala olydeyim ya ko u bıraktım sayılır zaten artık eskisi gibi sarmıyor...

abi eski tayfada kalmadı artık
    :terapi
    splash_priest
    corel
    superwarrior
    vs vs vs ...

Ben oyuna sırf ortam iyi diye giriyodum.sohbet muhabbet oluyo diye.sonra splash charı sattı.terapi hacklendi.corel bıraktı.sonunda bende oyundan sıkıldım.nadir oalrak girmeye başladım.ve sonraa dupee Koxp ve hatta bi ara adamlar char kopyaladı yaw :S..

bu arada senin de bana yardımlarını hiç unutmam yaw.Sağolasın..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.