Şimdi Ara

5 gün önce aldığım 15 inch macbook proyu yenisi ile değiştirsem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 gün önce öğrenci indirimi ile macbook pro 15 inch 256 ssd modeli 10500 liraya aldım. İki gün sonra yenileri çıktı. 25 temmuza kadar iade hakkım var. Sizce 3500 fark ile yeni nesil modeli mi alsam, 8. Nesil işlemci ve ddr4 ram ile gelen modeli? Ne dersiniz sizce değer mi? Alış sebebim lightroom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üretkenlik/productivity için kullanacaksanız ve imkanınız varsa değiştirin derim. Internet ofis için ise 3500tl cebinizde kalabilir. temiz tutun Apple ikinci elde de sorun çıkarmaz satılır sonra.
  • Kesinlikle değiştirin 8. nesil sizi üzmez.
  • Konunuzu okuyunca farlettim bende 15 gün önce aynısından almıştım sizdekinin. Yeni modele baktım baya baya çöp olmuş bizimkiler aldığımdan soğudum resmen. 16 gb ram iyi derlen 32 gb 256 gb ssd müthiş derken 4 tb a ladar işlemci vs cok ama cok zayıf kalmış elimdeki.

• atillaoguz kullanıcısına yanıt
    Yani 32 gb olunca fiyat iyice yükseliyor. 3500 farkla 8. Nesil 6 çekirdek alınabiliyor.. yanında da beats kulaklık var öğrenci indiriminde. Yine 256 gb alırım. 10500’e almıştım 3000 lira fark vermem gerekecek ..

• 3500 senin için büyük bir fark değilse değiştir tabiki. Yok ben 13 bakıyordum bütçeyi zorlayarak 15 aldım durumundaysan boşver. Evet yeni cihaz güzel ama elindeki de karamürsel sepeti değil :)
  • Arkadaşlar 2.2 i7 8. Nesil 512 ssd 16 ddr4 15” versiyon uzay grisi ile değiştirdim. 11000 lira para iadesi alıp 14900’e yenisi gelmiş oldu. Yanında 1500 liralık beats solo3 wireless hediye edildi yani 13500’e gelmiş oldu. Bugün kulaklık geldi. 8 Ağustosta da bilgisayar gelecek. İyi ki değiştirdim. Fikir geren arkadaşlara teşekkürler. Online alışverişte öğrenci kimliği sorulmadan %6 indirim yapılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.