Şimdi Ara

5 gündür tuvalete girmiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
10.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler bu işin normali günde 3 kereden 3 günde 1 kereye kadardır. Bu aralığın dışındaysanız bir anormallik vardır demektir. Kendinize dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

Benim rekor 21 gun ciddiyim sonra gittigimde sabun sokmustun kaysin diye yoksa acayip zorluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: aytax

Arkadaşlar size ciddi bir soru soracağım. Tuvalette çok zorlayınca Beyaz renktte sümük gibi bir şey geliyor mu sizde ? Değişik bir madde ama rengi beyaz.

kardeş söylemesi ayıp ama başka yerden şey oluyorsun sen
  • Tuvalete çıkamamak en rahatsız edici şeylerden biri bu dünyada adeta işkence
  • bende 2 gün önce 1500 rakımlı dağdan döndüm 1 hafta kaldım. 5 gün tık yok
  • quote:

Arkadaşlar size ciddi bir soru soracağım. Tuvalette çok zorlayınca Beyaz renktte sümük gibi bir şey geliyor mu sizde ? Değişik bir madde ama rengi beyaz.

Galiba bağırsaklarında iltihap var soğuk aldın galiba
  • Tuvaletten yazıyorum darısı başına kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiç bi yer dinlemiyorum bazen günde 2 defa yaptığım bile oluyor(köy ,yurt ,başkasının evi falan filan hiç takmam,sıçacağımı sıçarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

Beyler bu işin normali günde 3 kereden 3 günde 1 kereye kadardır. Bu aralığın dışındaysanız bir anormallik vardır demektir. Kendinize dikkat edin.

Kaynak?
    Bu arada ben de Kayseri'de dağda kalmıştım 3 gece 4 gün falan, orda ihtiyaç hissetmedim ama köye bir indim, 1 saat tuvalette :D o yüzden o bölge kasılmıyo diye sanma ki sıkıntı olmayacak

• quote:

Hocam biz Tuvalet dedik Gazeteler demedik ki yanlış anlamışsın sen
  • Ben olsam bende gitmezdim.

5 gündür tuvalete girmiyorum
  • Fosil olmuştur la o

• quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

quote:

• 5 gün sonra ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanimKurdu

quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

quote:

Her şeyi söyleyebilrsin ayıplık durum yok. Yani normal tuvalete gidiyorum, özellikle kabız olduğumda zorlamadan dolayı olabiliyor bahsettiğim hadise. Birçok kişide oluyor da sanırsam dışkıya kimse bakmaz normaldir, bende de hastalık oldu acaba yine oldu mu diye bakıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.