Şimdi Ara

5 günlük yavru kedinin arka bacakları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nereye açayım ne yapayım şaşırdım sokak kedisi camımı açık bulup yaralı bir şekilde girmiş odama 3-4 ay önce kafatası gözüküyordu kan kaybetmişti, gözünün bir tanesinde kalıcı hasar vardı ölcek diye çok korktum 5 kuruşsuz olduğumdam kendi imkanlarımla pansuman yaptım, gecelerce başında bekledim, yedirdim baktım odamda hatta yatağımda yatmasına müsade ettim iyileşince sokağa bırakırım diye düşündüm yeni yeni kendini toparlamaya başlayınca hamile olduğunu farkettim yaklaşık 5 gün önce yatağımda uyurken suyu geldi telaşlandım doğuracak diye ve öyle de oldu.İnternette gördüğüm üzere karnını ovmaya başladım. Gözlerime bakarak çığlık çığlığa korkarak 4 tane güzel bebek dünyaya getirdi. Bir nevi ebeleri sayılırım. İlk geceyi yatağımda geçirdiler sonra yatağımın dibine depoda bulduğum sandıkltan hazırladığım küçük yuvaya koydum anneleriyle çok güzel gidiyordu herşey dün birtanesi gözlerini açtı. Bugün bjk maçını izlerken anneleri yanıma geldi her zaman ki gibi camı açmamı istedi tuvaleti gelmişti bende odama geçip camı açtım sonra penaltıları izledim. Tam tur sevinci yaşarken kedilerin çığlıklarını duydum. Odaya koştum başka bir kedi 2 yavruyu kaçırmıştı. ardından anneleri koşarak geldi dışardan şaşkındı , bende öyle. Hemen arka tarafa çıkıp tlfnun ışığıyla aradım sadece birtanesini gözlerini daha dün açan yavruyu bulabildim. Belden aşağısı kan içindeydi, üşümüştü ve acı çekiyordu. Ne yapacağımı bilemediğimden. Yaralarını temizlesin diye annesinin yanına koydum. Olayın şokuyla acısını ilkten anlamadı sanırım ama 2 saattir çığlık atıyor sürünüyor. Arka bacaklar iptal, kırık çıkık ne derece bilemiyorum. ilkyardımla ilgili elimde hiç malzeme yok, PARAMDA YOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Birtanesi büyük ihtimal öldü yavruların diğeri ise yaralı ve çok çok acı çekiyor. Sağlık bölümünde veteriner veya doktor en azından ne yapmam gerektiğini söylebilecek bir ''İNSAN'' varmı ? Attığı her acı çığlık içimi titretiyor ve elimden birşey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersal -- 27 Şubat 2015; 2:25:57 >

• bi veterinere götür kardeş veya belediyenin veterinerine durumu anlat böyle böyle de yardımcı olurlar belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.