Şimdi Ara

5. JENARASYON POKEMONLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=g4wHbPO_01Y&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=WeZ7vSlLx5Y&feature=related#movie_player

yine benn

4üncü jenarasyon pokemonları benimle birlikte tanımıştık donanımhaber ailesi olarak (eskiler tanır yada hatırlar)

yine hep birlikte yeni nesil pokemonlara göz atalım demek isterdim ama pokemonun resmi sitesinden bu pokemonlarla ilgili bi açıklama gelmedi

anlayacağınız bu pokemon çizimleri fake
    ama yinede pokemon severler bu çizimlere bi göz atarsa keşke gerçek olsa diyecekler güzel yapmışlar belkide resmi sitesinden doğrulanabilir bu video ama şu an için fakelikten başka bişey çağrıştırmıyo

werildiyse özür verilmediyse teşekkür ederim

doguspider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoguSpideR -- 29 Eylül 2009; 18:37:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoguSpideR

http://www.youtube.com/watch?v=g4wHbPO_01Y&feature=fvw

yine benn

4üncü jenarasyon pokemonları benimle birlikte tanımıştık donanımhaber ailesi olarak (eskiler tanır yada hatırlar)

yine hep birlikte yeni nesil pokemonlara göz atalım demek isterdim ama pokemonun resmi sitesinden bu pokemonlarla ilgili bi açıklama gelmedi

anlayacağınız bu pokemon çizimleri fake
    ama yinede pokemon severler bu çizimlere bi göz atarsa keşke gerçek olsa diyecekler güzel yapmışlar belkide resmi sitesinden doğrulanabilir bu video ama şu an için fakelikten başka bişey çağrıştırmıyo

werildiyse özür verilmediyse teşekkür ederim

doguspider

Seni tanıyorum,konuyu da hatırlıyorum.2007 pokemonları gibi birşeydi başlığı.

• Eğer bunlarsa en nefret ettiğim nesil 5. nesil olacak.
  • Zaten yeni jenarasyonlar saçma pokemonlardan oluşuyor.
  • Video'yu izledim. "Not REAL" diyo "Artistler tarafından yapılmış, ama mükemmeller" açıklaması var. Bu arada artiz ne arar la pokemonda
  • Eğer gerçekten yeni bi seri gelirse deluge'yi bırakırım crater'dada öyle olmuştu şuan son nesilleri tam bilmiyorum bile
  • İyi ki onaylanmamış.

Çok kötü bunlar ya
  • Herkezin ayrı zevki var bence güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***father***

Video'yu izledim. "Not REAL" diyo "Artistler tarafından yapılmış, ama mükemmeller" açıklaması var. Bu arada artiz ne arar la pokemonda

aslında banada çok hoş geldi bende açıklamadaki o Not real yazısını görünce şaşırdım.
  •  5. JENARASYON POKEMONLAR

Bunu sevdim.
  • These are all new pokemon. THEY ARE NOT REAL

Bu Kadar.
  • Bu ne ya.En güzeli bence orjinal pikachu,charmender,squirttle olan bölümlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

Bu ne ya.En güzeli bence orjinal pikachu,charmender,squirttle olan bölümlerdi

Anlaşılan sen sadece ilk sezonu izlemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlic

quote:

Bide 2. sezonu izlemiştim.Pokemonla pek aram yoktur ama 1 ve 2ye dayanamam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: warlic

quote:

Bide 2. sezonu izlemiştim.Pokemonla pek aram yoktur ama 1 ve 2ye dayanamam

3. nesili sevmedim pek o kadar.Ama 4. nesil süper olmuş.Çizgi filminde bile darkrai ile Creselia çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.