Şimdi Ara

5 KASIMDA ALIYORUM SON GÖRÜŞLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max limitim 2850 arkadaşlar. Aylık taksit 320 falan en fazla gelecek şekilde şu sistemi topladım. BF4 CS GO LOL tarzı oyunları ultrada oynamak istiyorum ve önümüzdeki birkaç yılın oyunlarınıda.

Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA
    Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    Intel Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    A4 TECH X7-G800V KABLOLU GAMER KLAVYE USB

Fiyat : 2.866,51 TL 9 taksit 318.50 arkadaşlar. Sistemi vatandan alacağım. İzmir bucadan.

Lütfen fiyatı artırmadan önerilerinizi bekliyorum. En üst limitim bu çünkü. KYK Kredisiyle alacağım çünkü :))))

• gayet güzel olmuş.Şahsi fikrim ekran kartı olarak sapphire yerine aynı modelin msi yada asus markasını düşünmen.

Benchmarklarını bilmiyorum ama o fiyatlara ekran kartı olarak gtx760 düşünülebilir.Tabi dediğim gibi test sonuçlarını bilmiyorum ne derece fark vardır? Bunları değerlendir sonrada güle güle kullan
  • Sistem gayet iyi olmuş birtek ekran kartının Msı gaming 3g modeli düşünülebilir en son dual-x den daha ucuzdu .
  • Yakında hemen hemen aynısını topluyorum, sadece benimki msi r9 280 olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları aynı özellikleri de. Ne gibi fark var ki sapphireden aydınlatırsan sevinirim.
  • davedevil kullanıcısına yanıt
    Sapphire AMD cephesinde gayet iyidir. MSI da iyi denebilir ancak AMD cephesinde ASUS pek başarılı değil. Ayrıca artık 760 devri geçti ve hala fiyatı inmedi, şu an önerilecek bir ekran kartı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwickau -- 2 Kasım 2014; 1:08:12 >
  • dediğim gibi benchmarklara bakmadım.Ancak sapphire yazılım servis vs konularında nekadar başarılı bilmiyorum.Yinede ne olursa olsun MSİ tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani arkadaşlar ekran kartını MSI R9 280 Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı bununla değiştirirsem sistem tam oluyor yani ? fiyatları aynı zaten
  • FROSTT29 F kullanıcısına yanıt
    Sapphire'de kal hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: FROSTT29

Yani arkadaşlar ekran kartını MSI R9 280 Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı bununla değiştirirsem sistem tam oluyor yani ? fiyatları aynı zaten

Evet.
  • Hala gidip 1ms diye o ekranı alıyorsun dinlemeyeceksen gidip al kardeşim sormana gerek yok yani, sana burada daha iyi monitörlü ve ekran kartlı sistem çıkarmıştım, illa al demiyoruz ama gidipte yanlış parça seçmek ne diye yani bunu anlamıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_98930670/f_//tm.htm#98930670
  • FROSTT29 F kullanıcısına yanıt
    Sisteme denicek yokta ben bu bütçeye sapphire r9 280x vapor x sığdırmanı isterdim corsair 200r kasa ve 400 tllik bir monitör kullanarak.Yada sadece kasadan kısıp 280x dualx oc yada powercolor 280x turboduo da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 2 Kasım 2014; 11:14:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldın heralde sistemi
  • fuky16 kullanıcısına yanıt
    evet kardeş aldım ama sesten mağdurum ama performans harika kasanın fanlarından çok ses geliyor. bir de bileşenleri birleştirirken anakart girişindeki ön taraftaki usb 3.0ların dişlerini yamultum girmiyor kullanamıyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.