Bildirim
5 liraya elektrikli süpürge
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Sepette 599 oluyor düzelttiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen 👍
alan oldu mu? -
Ben 2 adet aldım. Ahmet kardeşimizin uygulaması sayesinde. Süpürgeyi alırsam evini temizlemeye gideceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: soyken
Ben 2 adet aldım. Ahmet kardeşimizin uygulaması sayesinde. Süpürgeyi alırsam evini temizlemeye gideceğim.
hatırlatırız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
quote:
Orijinalden alıntı: soyken
Ben 2 adet aldım. Ahmet kardeşimizin uygulaması sayesinde. Süpürgeyi alırsam evini temizlemeye gideceğim.
hatırlatırız
ayıpsın -
Nedir bu uygulama?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat seyir olması lazım. -
Direk link olarak paylaşmayın artık ürün ismi yazın yada linkin sonunu koyun direk link olunca düzeltiliyor
Satıcı kimdi? Hepsiburada mı yoksa başka satıcı mı? -
Yollamazlar
Keşke kupon için alsaydım
Yollarlar -
Teşekkürler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri
Yollamazlar
Keşke kupon için alsaydım
Geçen bende monitor için en kötü kupon kaparız diye aldım şimdi 600 tl monitoru 51 tlye almış olduk :)) yolladılar
AppStore de yokmu uygulama çıkmıyor
Appstore indirimi kovala var. Ayrica süpürgeyi bende aldım. Ahmetfx arkadaşımıza teşekkür ederim haber verdiği icin,
Geçen aldığımız 51 tl monitörler sanırım herkese teslim oldu. İndirimikovala uygulaması sayedinde edinmiştik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroquad -- 28 Aralık 2017; 20:27:8 >
quote:
Orijinalden alıntı: Devranh
Appstore indirimi kovala var. Ayrica süpürgeyi bende aldım. Ahmetfx arkadaşımıza teşekkür ederim haber verdiği icin,
Geçen aldığımız 51 tl monitörler sanırım herkese teslim oldu. İndirimikovala uygulaması sayedinde edinmiştik.
HB sürekli taradığım için engellemesin diye gece taramayı kapatmıştım, sabah açmayı unutmuşum. Tam da o güne denk geldi monitör :) Alamadım onu. -
Sen alamayınca Androidcilerde alamadı ahmetfx
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
|
Direk link olarak paylaşmayın artık ürün ismi yazın yada linkin sonunu koyun direk link olunca düzeltiliyor
|
Benzer içerikler
- maaşım qnb de
- merci çikolata a101
- tod süper dolu paket
- ticket geçen marketler ankara
- tcl 65c755 yorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X