Şokta yağ 147.50₺ Tosla kart ile alırsanız 132.75₺'e geliyor. Böyle daha mantıklı. Şuan alabileceğiniz en uygun fiyat bu yöntemde. |
5 litre tmo ayçiçek yağı 129 lira (2. sayfa)
-
-
hocam o yağ bende sivilce yapıyor, kullanamadim. bim 'in sole de aynı şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Mart 2022; 17:55:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim Şok'tan aldığımın Evin'in üreticisi Bunge idi. Komili, Kırlanıç ve Salat markalarının sahibi Migros markalı olanların da üreticisi o. Yağda sorun yok bence, sende sorun var hocam. :)
-
Alınmadıktan sonra isterse 50 lira olsun fırsat filan değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay anasını 129 mu olmuş TMO
200 de yazsalar gene stokda kalmadı diyecek heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hopi bimarket'te geçerli 180/40 kod veriyor. yudum 5 lt teneke 158 liraya geliyo. ama o paraları vermek istemiyorum. 140'ı da vermem. 100'den yukarısı sıcak fırsatçılığıma ters. daha 7-8 ay önce trendyoldan 100/40 kupon ile 2 adet teneke yağı 90'a alıyoduk. şimdi 100'e bi tane bulsam balıklama atlarım ( ama yok )
-
Dedik size algılara gelmeyin stok gelse bile zamlı gelecek diye :)
aynı yağ tarım kredi martketlerinde aynı fiyattan satılıyor bu arada kargo vermek istemeyenler bu marketlere bakabilir
-
Ben geçen hafta en az 8 tanesini gezdim hiçbirinde ne tmo ne de tkk ayçiçek yağı yoktu. Teslimatlar pazartesi persembe oluyordu sanirim. O sıralarda bakmak lazim
Enflasyon %8 hocam olur öyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ayçiçek yağı problemimiz yok ama fiyatlar %20 zamlı :)
-
Çok talep vardı fiyatları arttırdık gibi birşey olmuş bu
-
www.ozdilekteyim.comÖzdilekteyim.com - Özdilek Ürünlerinin Tek Resmi Satış Sitesihttps://www.ozdilekteyim.com/market/komili-misir-yagi-2-l
şöyle kıpkırmızı mısır yağları varken ne gerek var dandik ayçiçek yağlarına. üretici aynı olunca ürün de aynı olmuyor. aynı fabrikadan çıkan iki araç biri toyota oluyor biri lexus mesela.
-
İsteyen alabilir tekrar stoga girmiş
Merhaba,
Kooperatif Markette 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadara satılıyor acaba? PTT 12 lira kargo parası çıkarıyor.
-
Ben geçen hafta kooperatif marketten 129 aldım kendi ürününü de 150 den satıyorlardi
5 lt sipariş Tekrar aktif olmuş bilginize
5 lt zeytinyağı 150-200 TL arası malolurken neden ayçiçek alıyorsunuz ki
-
çünkü o sandığın yağ z.yağı değil de ondan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X