Şimdi Ara

5 Makine Arasında Kaldım,Kurtarın beni..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar babamın kullanması için bir makine alacağım,
    Teknosada Panasonic LS2 + 1 GB Sandisk SD + Case Logic çanta hediye (20 YTL değerinde) = 328 YTL
    Ama bir de Canon a430 var tabi de teknosada o yok, öyle olunca da ne 19 ytl'ye 1 gb kart var ne de çanta var, onun fiyatı da hemen hemen aynı. ama kart çanta falan 400 ediyor. Panasonicte ayrıca Görüntü sabitleyici var. Ne dersiniz arkadaşlar ben fotolarına falan baktım tatmin oldum gibi ama canonun kalitesi tabiki daha ağır basıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namari -- 25 Temmuz 2006; 15:13:45 >

• lütfen arkadaşlar ya, panasonic fiyatına göre iyi bir makinemidir, alınabilitesi nedir?
  • az önce baktım ls2ye ve pek beğenmedim...
    seçeneklerinin arasına s500'üde koyabilirsin.
  • valla maki,neyi almadıysan ben ls2 yi şiddetle tavsiye ederim. canon sadece menüde türkçe olarak cazip gelebilir. ama panasonic in ekranı çok iyi görüntü veriyo. resimlerde çok güzel. ben alırkn bu kadar performans vereceğini tahmin etmemiştim. ama beklentilerimin üzerinde bi performans sergiledi. özellikle shutter olayında baya iyi bi makine. 60 sn. ye kadar bekleme yapabiliyor.
    bu fiyata alınabilecek en güzel makinelerden diyebilirim. menüsünün kullanımı çok kolay. ayrıca birde menüsünde farklı çekim modları çok iyi
  • bence panasonic ;

canon makinalari jpeg cekimde cok fazla filtre kullaniyor ve bu olay bazen ayrintiyi yutabiliyor ...
  • LS2 de sesli video çekimi yok bu da çok kötü bnde biraz inceleme fursatı buldum ama CANON tercih edlirA430 ya da A530 eksen bilgisayar da 425 lira

A430 da 1 cm de makro var
  • yani ls2 de olmaması normal çünkü adamlar kamera üretiyorlar onun için sesli video koymamışlar.
    ama fiyatına göre o paraya ondan daha iyisi varmı deseler şu anda yok diyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafayı yiyeceğim
    seçenekleri 2den 1e düşürelim derken 5e çıktı

Panasonic LS2 + 1 GB kart + çanta => 328 Ytl

Canon A430 => 300 Ytl

Canon A420 => 272 Ytl

Olympus FE115 => 268 Ytl

Olympus FE150 + 256 XD kart => 390 Ytl

Olympus 115 çok uygun fiyat ama 256lık kartı 45 Ytl. SD'lerin 1 GB fiyatında..

Napayım yaa..

• Dostum canon a430 al gerisi gelir. İyi bir kart pil sen alırsın süper olur. diğerleri traş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

Dostum canon a430 al gerisi gelir. İyi bir kart pil sen alırsın süper olur. diğerleri traş.

Panasonic ve Olympus traşmış arkadaşım.. Pes... Sen Canon al... Nikon, Sony, Fuji, Pentax gibi traş markaları da boşver...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uf_sey -- 25 Temmuz 2006; 17:41:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uf_sey

quote:

Dostum canon a430 al gerisi gelir. İyi bir kart pil sen alırsın süper olur. diğerleri traş.

Panasonic ve Olympus traşmış arkadaşım.. Pes... Sen Canon al... Nikon, Sony, Fuji, Pentax gibi traş markaları da boşver...

Orada sfuji pentax nikon felan yok ama.
  • Panasonic; hele hele Olympus da en az onlar kadar iyi bir marka.
  • quote:

quote:

Arkadasım bu makinelerin kaçını kullandınki bu kadar emin konusabiliyorsun ve neye istinaden Nikon, Sony, Fuji, Pentax bigi markalara tras markalar diyebiliyorsun ub kanıya nasıl vardıgını acıklarmısın?..
  • quote:

quote:

Nikona traş makine diyene sözüm.
    Araştırma yap bakalım
    gazeteciler,foto muhabirleri hangi DSL makinakalrı trecih ediyor Nikon D serisi ca Canın Eos serisi
    Orta kalite yerel birçok fotoğprafçı Fuji 5500 ile vesikalık ve foto çekiyorlar araştırma yapmadan konusmayalım
    kaç tane fotoğafla ilgili yabancı siteyi takip ediyorsun?
  • bunlar boş laflar. bahsettiğiniz markaların ne kadar profesyonel modelleri olduğundan bile haberiniz olduğunu zannetmiyorum. bilmediğiniz konularda yorum yapmamanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Panasonic; hele hele Olympus da en az onlar kadar iyi bir marka.

bide anlamadıgım olay yukarıda bu makinelere tras derken burada nasıl oluyorda iyi markalar olabiliyor aniden evrimmi gecirdiler arkadasım yanlıs anlama ama bisey sortacagım sadece merak ettim bu yazdıgın makinelerin hiç birini eline aldınmı incelemek içinde olsa yoksa sadece bilgi birikimin sadece internet üzerindenmi
  • Yine markalar savaşı başlamış,

Forumun kalitesini ne kadar yükseltiyorsunuz.

Artık sizin için Traş yapan fotograf makineleri üretsinler.
  • Panasonic ve Olympus ->Canon ve Nikona bastı da bizmi okumadık

Canon A520 mi satıp herhangi bir olympus alayım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 26 Temmuz 2006; 10:08:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrKutlu

Yine markalar savaşı başlamış,

Forumun kalitesini ne kadar yükseltiyorsunuz.

Artık sizin için Traş yapan fotograf makineleri üretsinler.

Hocam bu marka savasından ziyade bi kaç sey ögrenip ahkam kesmeye benziyor. Eksik olan tek sey dünya devi markaların tras olmasıydı oda oldu bakalım daha neler duyacagız

Not : Bence baslık degişmeli seninde dedigin gibi tras yapan makineler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 27 Temmuz 2006; 0:08:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosef

Panasonic ve Olympus ->Canon ve Nikona bastı da bizmi okumadık

panasonic ve olympus markalarını hafife alıyorsun fakat canon ve nikon ile kıyaslandığında aynı klasmanda fark atan modelleri mevcuttur. hem kalite olarak hemde fiyat olarak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.