Şimdi Ara

5 Matematik 5 Fen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Sınava 29 gün kaldı. Benim garanti banko fenden ve matematikten 5 net yapabilmem hangi konulara çalışmam lazım. Matematikten Rasyonel Sayılar ve Ondalıklı sayıları yapabiliyorum + Basit olursa şu değer verme sorularını yapabiliyorum şimdi sayı problemlerine başladım hafif hafif yapıyorum sanki, sınava kadar üslü sayılar + köklü sayılar + taban aritmetiğine de bakmak istiyorum. Sizce bu konulara baksam yapabilir miyim? Fenden bazen çok basit sorular oluyor 2-3 net yapıyorum ama tam garanti 5 olması için hangi konuları iyi bilmem lazım// Az vakitte fazla net kazandıracak. İnanın yalnızca 5 net bile benim için çok önemli o yüzden ciddi cevaplar verirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim

• fende kimya madde ve özellikleri , atom yapısına bak yeterli 5 net
  • çok teşekkürler
  • Başka önerisi olan yok mu arkadaşlar
  • Biyoloji ekoloji kimya madde ve özellikleri ve atom ve yapisi. Matda denemelerin ilk 10 sorularina bak onlar basit konu olarak bilmiorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seekandestroy kullanıcısına yanıt
    çok sağol
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    3-4 ayda AYT Fen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Frnden çok rahat 5 net yaparsın. Fizikten ısı sıcaklık, kimya dan madde ve özellikleri, atomun yapısı, biyolojiden de bitki ve hücreyi çalışırsan 10 net kadar yapabilirsin.
    Matematikten bence problemlerle uğraşma. Çümkü ÖSYM problem sorularını güzel soruyor. Hani evde çözsen de sınavda afallayabilirsin. Onun yerine üslü sayılar, mantık, kümeler ve temel kavramları çalış.

• Hedefin problemleri değil de ilk 10 soruyu doğru yapmak olmalı. Çünkü herkesin çözebileceği soru yüzdesi oradadır. Kimya ve Biyoloji için de her denemede fix çıkan sorular üzerinden gitmeni tavsiye ederim.

• Herkes madde ve oz demiste o konu cok ayrinti iceriyor bence calisma o konuya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.