Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPod touch 5. nesil arıyorum arkadaşlar satılık bilen duyan gören varsa pm atabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Beyler öldürmeyin buraları.

Ben 4th nesili 450TL ye almıştım. 2011 Şubat ayının başı idi. (1$=~1,5TL) Hesap yaptığımda 80-90TL kâr konmuş olduğunu gördüm. Ufak bir dolar çevirme işinden sonra bu kârı üstüne eklediğimizde 620TL oluyor. 650 ye kadar yolu var. Fazla abartmayın bence (800-900 nedir telefon mu bu?). Bir de iki üç arkadaş bir araya gelip alırsanız biraz daha indirim olur. Tabi aradığınız rengi bulmanız gerek vs vs. Mavi hoşuma gitmedi değil bu arada ...

Edit:
    Fiyat uçuk olursa bir arada boykot felan edelim bence öyle saçmalık olma 650TL den fazla verilmez... (650 TL bile fazlayken...)

Hocam KDV yi eklemedınz galıba? :) Asıl olay KDV de zaten

edit:Sız galıba Komısyon karsılıgı getıren arkadaslardan bahsettınız o zaman dedıgınız dogru ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan1903 -- 3 Ekim 2012; 21:13:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

Ben 4th nesili 450TL ye almıştım. 2011 Şubat ayının başı idi. (1$=~1,5TL) Hesap yaptığımda 80-90TL kâr konmuş olduğunu gördüm. Ufak bir dolar çevirme işinden sonra bu kârı üstüne eklediğimizde 620TL oluyor. 650 ye kadar yolu var. Fazla abartmayın bence (800-900 nedir telefon mu bu?). Bir de iki üç arkadaş bir araya gelip alırsanız biraz daha indirim olur. Tabi aradığınız rengi bulmanız gerek vs vs. Mavi hoşuma gitmedi değil bu arada ...

Edit:
    Fiyat uçuk olursa bir arada boykot felan edelim bence öyle saçmalık olma 650TL den fazla verilmez... (650 TL bile fazlayken...)

edit:Sız galıba Komısyon karsılıgı getıren arkadaslardan bahsettınız o zaman dedıgınız dogru ..

Mağazadan almış olanımız var mı ki? :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Edit:

Mağazadan almış olanımız var mı ki? :-D

+1

• Bu arada unboxing videosu bulursanız paylaşın lütfen :-)

• www.apple.com/tr adresine girdiğinizde ilginç bir şekilde karşınıza ilk ipod touch 5 çıkıyor.

• Konu sahibi "Ana konu" yazmış ancak ilgilenmiyor sanırsam. İlk mesaja teknik özellikler, imza vb hazırlanıp konsa hatta alacaklar listesi vs yapılsa ozaman ana konunun hakkını vermiş oluruz kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesona

www.apple.com/tr adresine girdiğinizde ilginç bir şekilde karşınıza ilk ipod touch 5 çıkıyor.

neden ilginç olsunki?gayet normal bence
  • unboxing vidyosu bulamadım yahu bayılırım o anboksing vidyolarına
  • iphone 5 lerle mi birlikte gelicek nezman gelir acep hee bir sorum vardi yurt dişindan alsak şayet pasaport kaydina ihitiyacimiz yok sanirsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

iphone 5 lerle mi birlikte gelicek nezman gelir acep hee bir sorum vardi yurt dişindan alsak şayet pasaport kaydina ihitiyacimiz yok sanirsam?

TR ye buyuk ihtimal Iphone 5 lerle ayni ayda gelir.Hayir pasaport kaydina ihtiyac yok.

• quote:

quote:

iphone 5 lerle mi birlikte gelicek nezman gelir acep hee bir sorum vardi yurt dişindan alsak şayet pasaport kaydina ihitiyacimiz yok sanirsam?

TR ye buyuk ihtimal Iphone 5 lerle ayni ayda gelir.Hayir pasaport kaydina ihtiyac yok.

bide satan olsa süper olucak ama yurt dişindan getirende yok :S
  • quote:

quote:

quote:

Hele bi bu ay Amerikada ciksin Komisyoncular getirir

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım alet daha çıkmamış belli unboxing videosu yok ortada.

• mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=66547665&p=1#66547665 Arkadaslar lutfen bakar mısınız yeri değil ama kusura bakmayın

• Bilkom 4.nesil iPod Touch 32 gb'lık modelini 793 TL den sattığı düşünülürse, 5.nesil en az 850 TL olacak. Umudum spotçular.
  • Valla 800e felan çıkarsa hemen alırım da sorun daha piyasada yok makine bu yutrdışından getirilen ipod larda garanti oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Valla 800e felan çıkarsa hemen alırım da sorun daha piyasada yok makine bu yutrdışından getirilen ipod larda garanti oluyor mu ?

Ne yazıkkı olmuyor dıye bılıyorum.Olsada aldığınız ülkeye kargo yapmanız gerekıyor.
  • yurtdışından getirilen ipdolarda garanti olmaz.ama uluslararası 1yıl garantisi oluyo oda çok uğraştırıyo.açıkçası bu tür cihazlar kolay klay bozulmuyor.amortisman payı çok düşük.samsung galaxyden daha sağlam maddeyle üretiliyolar.ayrıca eğer yurtdışından getirtecekseniz kargoyla falan uğraşmayın çünkü şimdi bile yola çıksa gümrükte çok bekliyor.abd den birisi göndermeye kalksa elinize 1ay sonra bile geçebilir.en geç aralık başında çıkacak.benim arakdaşım var aralığın 15inde geliyor.ben ondan getirtecektim fakat o zamana kadar zaten Tr de çıkıcak.ama şöyle bişey var tabi.200 300 lira daha ucuz olur ordakiyle burdaki.
  • Üstüne komisyon koymadan yanında hayrına getirebilecek kimse yoktur heralde ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.