Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR den alınmaz tonla vergi oduyoruz , yurt dısından alcan boyle seylerı
  • 2 sene garanti için o kadar para verilmez. Zaten çoğu kişi sağlam olduğunu söylüyor düzgün kullanırsak bozulacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

4.nesil çıktığında internette neredeyse en ucuza satan bendim. 1-2 sonrasında uzakdoğudan getirenler daha ucuza vermeye başlamıştı.

Yurtdışından ürün getirmenin riski büyüktür. Ayrıca bu işin bir piyasası var. Bu işi yapmayanlar lütfen hayal kurmasın. Kimse %25 kâr payının altına düşüp bu işe kalkışmaz. Ben dönecek olsam en az 50 tane alıp satardım ama daha yeni geldim ve malesef 5 aydan önce dönemiyorum.

Şu anda 32GB modelin maliyeti $325. Bu da 585 TL yapıyor. Kısa vadede bu ürünü 750'den aşağı satan olmaz boşuna beklemeyin.

750 TL yi veren gidip mağazadan 850TL yi de verir paşa paşa 2 sene kullanır...
    Mağazalarda da 850TL yi geçerse benim tek diyeceğim "bu ülkede soyuyorlar bizi" olur bir iki küfür eder hayatıma devam ederim...

aynen ama zaten soyuluyoruz :D

Ben ailemden fazla bir şey beklemem maddi konuda. Okula gitmesem 0 masrafım var diyebilirim ancak gel gör ki iPod takıntısı oluştu bende. iPhone o kadar ilgimi çekmiyor ama iTouch ayrı bir yere sahip benim için. Telefon hakkımı da 5 ay önce kullandım. Bu arada babam telefon almak istiyor. Acaba telefonu babama versem ( ben de onun telefonunu alıcam [Vodafone Smart] ) , 400 kadar biriktirip üsünü de babamın tamamlamasını istesem kabul eder mi diye düşünüyorum kaç gündür. Sizin oğlunuz böyle bir şey istese sizin cevabınız ne olurdu (Telefon SG Wonder)

Not: Sizin yorumunuzu alıntıladım kusura bakmayın sorum size özel değil :P

Valla ben hiç baba olmadım bende lise öğrencisiyim Wonderi sat 50 liraya tel al üstü tamamlarlarsa al gitsin :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

4.nesil çıktığında internette neredeyse en ucuza satan bendim. 1-2 sonrasında uzakdoğudan getirenler daha ucuza vermeye başlamıştı.

Yurtdışından ürün getirmenin riski büyüktür. Ayrıca bu işin bir piyasası var. Bu işi yapmayanlar lütfen hayal kurmasın. Kimse %25 kâr payının altına düşüp bu işe kalkışmaz. Ben dönecek olsam en az 50 tane alıp satardım ama daha yeni geldim ve malesef 5 aydan önce dönemiyorum.

Şu anda 32GB modelin maliyeti $325. Bu da 585 TL yapıyor. Kısa vadede bu ürünü 750'den aşağı satan olmaz boşuna beklemeyin.

750 TL yi veren gidip mağazadan 850TL yi de verir paşa paşa 2 sene kullanır...
    Mağazalarda da 850TL yi geçerse benim tek diyeceğim "bu ülkede soyuyorlar bizi" olur bir iki küfür eder hayatıma devam ederim...

aynen ama zaten soyuluyoruz :D

Ben ailemden fazla bir şey beklemem maddi konuda. Okula gitmesem 0 masrafım var diyebilirim ancak gel gör ki iPod takıntısı oluştu bende. iPhone o kadar ilgimi çekmiyor ama iTouch ayrı bir yere sahip benim için. Telefon hakkımı da 5 ay önce kullandım. Bu arada babam telefon almak istiyor. Acaba telefonu babama versem ( ben de onun telefonunu alıcam [Vodafone Smart] ) , 400 kadar biriktirip üsünü de babamın tamamlamasını istesem kabul eder mi diye düşünüyorum kaç gündür. Sizin oğlunuz böyle bir şey istese sizin cevabınız ne olurdu (Telefon SG Wonder)

Not: Sizin yorumunuzu alıntıladım kusura bakmayın sorum size özel değil :P

Valla ben hiç baba olmadım bende lise öğrencisiyim Wonderi sat 50 liraya tel al üstü tamamlarlarsa al gitsin :D

Vodafone Smart nere 50 TL lik telefon nere :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vergisiydi distribütör kârıydı fiyat inanılmaz uçuyor burda. Alsan dert almasan içinde kalıyor
  • Ben olayı çözdüm :D . Benim kuzen gemide çalışıyor. Genellikle Asya kıyılarında dolanıyor galiba. Ona aldırabilirim :P

• bunu alcanıza ayfon alın bu ne yıa 900 lira iphone 5 2000 lira anassını 1100 lira fark var tabi onu saymazsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

bunu alcanıza ayfon alın bu ne yıa 900 lira iphone 5 2000 lira anassını 1100 lira fark var tabi onu saymazsak

iphone 4s almak daha mantıklı geliyor bana çünkü hem 2 cihaz taşımıyacaksın hemde fiyatları yakın birbirine hem internet bağlantısı var forever 4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

bunu alcanıza ayfon alın bu ne yıa 900 lira iphone 5 2000 lira anassını 1100 lira fark var tabi onu saymazsak

iphone 4s almak daha mantıklı geliyor bana çünkü hem 2 cihaz taşımıyacaksın hemde fiyatları yakın birbirine hem internet bağlantısı var forever 4s

Ekranın 3.5" olduğunu unutmamak gerek bence. Zaten yeni iTouch'ı almak istememin sebeplerimden biri ekranın büymüş olması.

• Benimde aklımda bu zamana kadar Ipod almak hiç yoktu ıphone düşünüyordum hep ama fiyatı acayip yüksek geliyordu heralde hiçbirzaman alamayacağım diyodum baktımki ıpod 5.nesil bir tek sim kartı yok gerisi birebir ıphone. Ben yazın almayı düşünüyorum umarım o zamana fiyatı 500 lira civarı olur sırf siri ve apple store için almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Benimde aklımda bu zamana kadar Ipod almak hiç yoktu ıphone düşünüyordum hep ama fiyatı acayip yüksek geliyordu heralde hiçbirzaman alamayacağım diyodum baktımki ıpod 5.nesil bir tek sim kartı yok gerisi birebir ıphone. Ben yazın almayı düşünüyorum umarım o zamana fiyatı 500 lira civarı olur sırf siri ve apple store için almayı düşünüyorum.

Hiç zanletmiyorum 500 TL olacagını 32 GB(4G) ın 2. elleri 350 400 TL yken biraz zor En az 1 yıl geçmesi lazım
  • selam arkadaslar ram miktari belli olmadi mi hala?

• İkinci ele ne zaman gelir ki?

• iTunes 11 neden çıkmadı daha ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

İkinci ele ne zaman gelir ki?

• Ne zaman satisa cikacak bi bilgi yok mu hala?ekim ayinda deniyo ama gun yok mu gun

• quote:

Orijinalden alıntı: hknkcr1905

http://iclarified.com/25012/the-ipod-touch-5g-gets-unboxed-video hayırlı olsun gençler:)

Bu videoya göre kutusundan ipi de çıkıyor yanlış görmediysem. Maviye yol gözüktü :D
    Fake de olabilir video :P

• quote:

quote:

http://iclarified.com/25012/the-ipod-touch-5g-gets-unboxed-video hayırlı olsun gençler:)

Bu videoya göre kutusundan ipi de çıkıyor yanlış görmediysem. Maviye yol gözüktü :D

tabi tabi ipod touch loop (senin deyiminle ip:)) ipodla berber geliyo rengine göre..
    ipodları kargolamaya da başlamış apple..bakalım bikaç güne de apple store larda satılmaya başlar belki

bu arada video fake değil kesinlikle japonya apple storedan biri çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkcr1905 -- 9 Ekim 2012; 20:22:50 >

• quote:

quote:

quote:

tabi tabi ipod touch loop (senin deyiminle ip:)) ipodla berber geliyo rengine göre..
    ipodları kargolamaya da başlamış apple..bakalım bikaç güne de apple store larda satılmaya başlar belki

bu arada video fake değil kesinlikle japonya apple storedan biri çekmiş

Onun adı ip; apple, loop diyorsa onun sorunu :D Sağol video için :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.