Şimdi Ara

5. Nesil Pokemonlar Ana Konu:Bütün 5. Jenerasyon Pokemonlar Açıklandı Link İçerde!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
10.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni elite four ve pokemon ligi şampiyonu:

5. Nesil Pokemonlar Ana Konu:Bütün 5. Jenerasyon Pokemonlar Açıklandı Link İçerde!!!

5. Nesil Pokemonlar Ana Konu:Bütün 5. Jenerasyon Pokemonlar Açıklandı Link İçerde!!!

Ve şampiyon:

• Oyunun romunu bulan çıkmadı mı daha
  • Yeni pokemonlar eklendi.
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 17 Eylül 2010; 13:26:40 >
  • Şu an bu jenerasyonda yapımcılar daha çok daha önce kullanılmayan türlere(Steel,Dark,Bug,Dragon) öncelik vermeye çalışmış ve öylede yapmış.Çoğu pokemon o türlerden oluşuyor ve özellikle Dark ve Dragon türleri için çok pokemon yapmışlar.Ama bazen bu yapma işinde saçmalamışlar.Örneğin şu pokemon gibi:

Sizce bu pokemon neyden özenilmiş?Dondurmadan!Bence böyle saçma pokemonlar yerine başka pokemonlarda yapılabilirdi.
  • artık çok zor adam gibi çizmeleri artık türetecek bişi bulanmıyorlar bıraksınlar artık yeni nesil çıkartmayı bir kaç pokemon ekleme yapsınlar okadar iyice çıvığı çıkıcak gibi görünüyor 5 böyleyse 6-7 nasıl olur bilemiyorum en fazla 4 tane adam gibi pokemon vardır gerisi boş
  • Pokémon çıkartcaklarına pokemon evrimleştirsin.4.evrimler çıksın hatta Pokémonlar birbirleriye birleşsin.Oyun kartları çıksın Digimondaki Gibi Pençe takalım demi.
  • Bi Squirtle'a bakın bir Mijumaru'ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloogard

Arkadaşlar yeni TM listesi:
    quote:

TM02: Dragon Claw
    TM03: Psycho Shock
    TM05: Roar
    TM08: Bulk Up
    TM09: Venom Shock
    TM10: Hidden Power
    TM13: Ice Beam
    TM15: Hyper Beam
    TM17: Protect
    TM22: Solar Beam
    TM28: Dig
    TM29: Psychic
    TM30: Shadow Ball
    TM31: Brick Break
    TM35: Flamethrower
    TM36: Sludge Bomb
    TM39: Rock Tomb
    TM41: Torment
    TM42: Facade
    TM43: Nitro Charge
    TM44: Rest
    TM45: Attract
    TM46: Thief
    TM53: Energy Ball
    TM54: False Swipe
    TM55: Boiling Water
    TM56: Fling
    TM57: Charge Beam
    TM58: Free Fall
    TM61: Will-o'-Wisp
    TM62: Acrobat
    TM65: Shadow Claw
    TM66: Payback
    TM67: Get Even
    TM68: Giga Impact
    TM70: Flash
    TM71: Stone Edge
    TM72: Volt Change
    TM76: Bug Resistance
    TM78: Smooth Over
    TM79: Ice Breath
    TM80: Rock Throw
    TM81: X-Scissor
    TM82: Dragon Tail
    TM83: Cheer Up
    TM84: Poison Jab
    TM86: Grass Knot
    TM89: U-turn
    TM91: Flash Cannon
    TM93: Wild Bolt
    TM94: Rock Smash

Ayrıca pokemon Platinum oyunundan tanıdığımız Looker adlı karakter gine oyunda karşımıza çıkcakmış resmi:

bunlardan çok şey bekliyoru
    rock smash tm olmuş

• bir tanesi bile güzel değil
  • Bu başlangıç pokemonlarına pek alışamadım. En iyi başlangıç pokemonları piplup-chimchar-turtwig üçlüsü bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

Arkadaşlar yeni TM listesi:
    quote:

TM02: Dragon Claw
    TM03: Psycho Shock
    TM05: Roar
    TM08: Bulk Up
    TM09: Venom Shock
    TM10: Hidden Power
    TM13: Ice Beam
    TM15: Hyper Beam
    TM17: Protect
    TM22: Solar Beam
    TM28: Dig
    TM29: Psychic
    TM30: Shadow Ball
    TM31: Brick Break
    TM35: Flamethrower
    TM36: Sludge Bomb
    TM39: Rock Tomb
    TM41: Torment
    TM42: Facade
    TM43: Nitro Charge
    TM44: Rest
    TM45: Attract
    TM46: Thief
    TM53: Energy Ball
    TM54: False Swipe
    TM55: Boiling Water
    TM56: Fling
    TM57: Charge Beam
    TM58: Free Fall
    TM61: Will-o'-Wisp
    TM62: Acrobat
    TM65: Shadow Claw
    TM66: Payback
    TM67: Get Even
    TM68: Giga Impact
    TM70: Flash
    TM71: Stone Edge
    TM72: Volt Change
    TM76: Bug Resistance
    TM78: Smooth Over
    TM79: Ice Breath
    TM80: Rock Throw
    TM81: X-Scissor
    TM82: Dragon Tail
    TM83: Cheer Up
    TM84: Poison Jab
    TM86: Grass Knot
    TM89: U-turn
    TM91: Flash Cannon
    TM93: Wild Bolt
    TM94: Rock Smash

Ayrıca pokemon Platinum oyunundan tanıdığımız Looker adlı karakter gine oyunda karşımıza çıkcakmış resmi:

bunlardan çok şey bekliyoru
    rock smash tm olmuş

Birşey farketmez çünkü artık TMlerde HM gibi sınırsız kullanılabilecek

• Arkadaşlar sizce şunların dövüş türü ile alakası var mı?

• quote:

Arkadaşlar sizce şunların dövüş türü ile alakası var mı?

HİÇ BENZEMİYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

Arkadaşlar sizce şunların dövüş türü ile alakası var mı?

HİÇ BENZEMİYOR

bırak dövüş pokemonunu ben pokemona benzetemedim eski nesillerde öyle yada böyle hepsi gayet güzeldiler birkaçı dışında ama bu nesil iyice batırmış bence zaten karakterlerde değişmiş artık oyunlarda hep eski nesil pokemonlardan oluştururum takımımı eskiden misty may gibi karakterler vardı birde şimdikiler bu sefer gerçekten batırdılar bana göre

• Hemşire ve Polis'te değişmiş.(Hemşire güzelmiş)

Bütün pokémonlar :

ve aralarından benim şimdilik favori pokémonlarım :

• Arkadaşlar romu yarım saattir arıyorum bulamadım.Bulan var mı acaba?
  • 5.nesil pokemonlar için ilk sprite.Çok basit oldu.amacım ilk sprite yapmak zaten

+
    =

• takımıma alacağım güçtre 10-15 pokemon var ama tipleri berbat olmuş en sevdiğim türler steel ve dragondu onuda bayaaaaaaa yapmışlar (bence dragon özel bir tür olmalıydı her seride dragonların yeri ayrıydı.bu tür normal tür oldu )
  • http://nitroroms.com/show/file-info/191908/Nintendo_DS/Pocket_Monsters_Black_JPN_NDS_DSi-BAHAMUT.7z.html
    http://nitroroms.com/show/file-info/191907/Nintendo_DS/Pocket_Monsters_White_JPN_NDS_DSi-BAHAMUT.7z.html
    Hadi hayırlı olsun.
    Alternatif:http://www.rom-freaks.net/download-5606219-file-5215___Pocket_Monster:_White_(J)-nds.html
    Not:Denenmedi ben de indiriyorum.Ayrıca bunlar sık kullandığım rom siteleri doğru olma olasılığı çok yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 17 Eylül 2010; 18:19:18 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.