Şimdi Ara

5. Nesil Pokemonlar Ana Konu:Bütün 5. Jenerasyon Pokemonlar Açıklandı Link İçerde!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
10.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu r4 de deneyip çalıştıramıyan varsa çözümünü buldum istiyene atarım
  • Boiling Water'i anlamadım. Su atağı ama 'Can burn' yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Boiling Water'i anlamadım. Su atağı ama 'Can burn' yazıyor.

kaynar su işte yakma özeliği varmış
  • Oyunda 5.gyme kadar takıldığınız yeri sorabilirsiniz.Cevaplayabildiğimi cevaplarım

• Ash'in gözlerinin rengi değişmiş.
  • İşte 3 maymunların evrim geçirmiş halleri:

5. Nesil Pokemonlar Ana Konu:Bütün 5. Jenerasyon Pokemonlar Açıklandı Link İçerde!!!
    Çimen
     5. Nesil Pokemonlar Ana Konu:Bütün 5. Jenerasyon Pokemonlar Açıklandı Link İçerde!!!
    Ateş
    Su

• quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Ash'in gözlerinin rengi değişmiş.

Eski hali daha güzeldi
  • bu sezonda guzel olan bırsey yokkı ashınde ıcıne etmısler dogal olarak sanırım pokemondan sogumamız ıcın yapılıyor
  • Ben şahsen ash'i beğendim yani eski çizimlerinden daha güzel bana kalırsa.
  • Pokedex tasarımı tamamlandı sanırsam:

http://www.serebii.net/pokedex-bw/
  • Geyiğin formları çok garip:

• Charmander severlere kötü bir haberim var.Tackle artık 35 değil 50 vuruyor.İlk başta Charmander seçerseniz Rival sizi zorlayabilir.
  • İşte başımıza bela olucak karakter!Rakibimiz,karşımıza çıkıp benle savaş diyecek insan,başlangıç pokemonumuzun zayıf olduğu türü seçecek olan insan,kibirli ve her yenildiğinde şanslısın diyecek insan ve kendisiyle aynı isme sahip bir kaleye sahip olan kişi o: N(!?)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloogard

İşte başımıza bela olucak karakter!Rakibimiz,karşımıza çıkıp benle savaş diyecek insan,başlangıç pokemonumuzun zayıf olduğu türü seçecek olan insan,kibirli ve her yenildiğinde şanslısın diyecek insan ve kendisiyle aynı isme sahip bir kaleye sahip olan kişi o: N(!?)

Başlangıç pokesi almıyor bu ayrıca elite şampiyonu yerine bununla karşılaşıyosun

• TEAM ROCKET SÜPER OLMUŞ ASH KÖTÜ OLMUŞ AMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloogard

İşte başımıza bela olucak karakter!Rakibimiz,karşımıza çıkıp benle savaş diyecek insan,başlangıç pokemonumuzun zayıf olduğu türü seçecek olan insan,kibirli ve her yenildiğinde şanslısın diyecek insan ve kendisiyle aynı isme sahip bir kaleye sahip olan kişi o: N(!?)

bu eleman "pokemonların savaş için kullanılması yanlış,pokemonlar savaşmamalı" diyen zevzek değil miydi hikayede?

• Eski saldırılardan değiştirilmişleri:

http://www.serebii.net/blackwhite/oldattacks.shtml
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.