Şimdi Ara

5. Nesil Pokemonlar Ana Konu:Bütün 5. Jenerasyon Pokemonlar Açıklandı Link İçerde!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
10.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu konuda 5. nesil pokemonlarla ilgili resimler,izlenimler,evrimleri,özellikleri ve saldırıları hakkında bilgiler paylaşacağım.Şimdi ilk olarak açıklanmış pokemonlar hakkında bilgiler açıklamaya çalışcağım.(Zamanım oldukça güncelliyeceğim)(Lugi@'ya yardımları ve fikri için teşekkürler)

Bütün 5. jenerasyon pokemonlar link:http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon.shtml

Başlıngıç Pokemonları

#495 Tsutaja

5. Nesil Pokemonlar Ana Konu:Bütün 5. Jenerasyon Pokemonlar Açıklandı Link İçerde!!!

Tipi(Türü): Çimen
    Sınıflandırma: Çayır Yılanı Pokémon
    Yükseklik(Boy): 0.6 m
    Ağırlık: 8.1 kg
    Yetenek(Özellik): Overgrow

Ayrıntılar :

Başlangıç pokemonudur.2. evrimi İlk evriminin biraz büyük ve 2-3 ayrıntı eklenmiş hâli.3.evrimi çimen-su / çimen/zehir veya sadece çimen olabilir.

#496 Janobii

Tipi(Türü): Çimen
    Sınıflandırma: Çayır Yılanı Pokémon
    Yükseklik(Boy): 0.8 m
    Ağırlık: 16 kg
    Yetenek(Özellik): Overgrow

Ayrıntılar :

Tsutaja'nın 2. evrim geçirmiş hâli.

#497 Jaroda

Tipi(Türü):Çimen
    Sınıflandırma:Asil Pokémon
    Yükseklik(Boy):3.3 m
    Ağırlık:63 kg
    Yetenek(Özellik):Overgrow

Ayrıntılar :

Tsutaja'nın 3.evrim geçirmiş hâli.Tipi(Türü) bilinmiyor ama çimen-su / çimen/zehir veya sadece çimen olabilir.

#498 Pokabu

Türü:Ateş
    Sınıflandırma:Ateş domuzu pokemonu
    Boy:0.5m
    Ağırlık:9.9 kg
    Özellik:Blaze

İzlenim:Başlangıç pokemonları çıktığı zaman pokabu en yakın 2. tercih görünüyordu.Aynı zamanda onu 2. ve 3. evrimlerinde 4 ayaklı bir domuz olcağını düşünmüştüm ama olmadı...

#499 Chaobuu

Türü:ateş/dövüş
    Sınıflandırma:Ateş domuzu pokemon
    Boy:1 m
    Ağırlık:55.55 kg

İzlenim:Ne yazıkki umduğum olmamıştı ve pokemon resmen bir güreşçi olmuştu hemde 2 ayaklı!Şakayı bırakırsak pokemon yetkilililerinin neden 3 nesildir dövüş tipine taktıkları merak ettim.Acaba bu 6. nesilde de devam edecek mi?

#500 Enbuoo

Türü:ateş/dövüş
    Sınıflandırma:Büyük ateş domuzu pokemon
    Boy:1.6 m
    Ağırlık:150 kg

İzlenim:Bu pokemonun gine büyük ihtimalle galiba hızı ve saldırı puanları yüksek(Diğer jenerasyonda da olduğu gibi büyük süpriz(!)).Bu pokemon çizim ve özellikler bakımından sınıfta kaldı.

#501 Mijumaru

Türü:su
    Sınıflandırma:Su samuru pokemonu
    Boy:0.5 m
    Ağırlık:5.9 kg
    Özellik:Torrent

İzlenim:İşte bu kadar alaylara,mizah konularına ve şikayetlere neden olan pokemon!Neden mi?Nedeni pokemonun çirkin olması.Ama ben ilk çıktığında evrimleri konusunda çok umutluydum.Ve bunun meyvesini yapımcılar bana verdi...

#502 Futachimaru

Sınıflandırma:Antreman(?) pokemonu
    Boy:0.8 m
    Ağırlık:24.5 kg

İzlenim:İşte benim beklediğim evrim.Dediğim çıktı ve gerçekten güzel bir evrim çıktı.Aslında biraz dövüş tipine de benziyor ama sadece su.

#503 Daikengi

Sınıflandırma:Şerefli pokemon
    Boy:1.5 m
    Ağırlık:94.6 kg

İzlenim:Biraz ilginç bir gelişimle geliyor bu sefer pokemon:1. ve 2. evriminin dışında 4 ayaklı oluyor.Ama ginede karizmasını koruyor şerefli(?!) pokemonumuz.Benim açımdan gayet iyi bir evrim oluyor ve diğer 5. seri pokemonlarına göre gayet iyi.

Normal Pokemonlar

#504 Minezumi

Türü:Normal
    Sınıflandırma:Gözcü pokemon
    Boy:0.5m
    Ağırlık:11.6 kg
    Özellik:Run away veya Keen eye

İzlenim:Gördüğüm kadarıyla biraz fail bir pokemon olmuş.Nedeni gözcü bir pokemon olmasına rağmen boyunun kısa olması.Aynı zamanda bu pokemon büyük ihtimal diğer serilerde olduğu ilk çimene girdiğimizde çıkan pokemonlardan(Rattata,Sentret,Zigzagoon,Bidoof)

#505 Miruhoggu

Türü:Normal
    Sınıflandırma:Önlemli pokemon
    Boy:1.1m
    Ağırlık:27 kg
    Özellik:Illuminate veya Keen eye

İzlenim:Pokemonumuz fail olmaktan kurtuluyor ve boyunu uzatıyor evriminde.Bununla birlikte yeni renkler kazanıyor.

#506 Choroneko

Türü:Karanlık
    Sınıflandırma:Kötü huylu pokemon
    Boy:0.4 m
    Ağırlık:10.1 kg
    Özellik:Limber veya Unburden

İzlenim:Pokemona baktığım anda ilk aklıma gelen Glameow geldi.Sanırım sizde de öyledir.Bu pokemon bence diğer kedi pokemonları gibi hızı ve saldırısı yüksek bir 'kötü huylu pokemon' olucak.

#517 Munna

Türü:Psişik
    Sınıflandırma:Rüya yiyen pokemon
    Boy:0.6 m
    Ağırlık:23.3 kg
    Özellik:Synchronize veya Forewarn

İzlenim:Bu pokemonun açıkcası neyden özenildiğini anlamadım ve bulamadım.Ama azcık düşündüğüm zaman sizin de çok yakından tanıdığınız bir pokemon olduğunu buldum.Hypno!Tamamen Hypno'nun çakması olan bu pokemon çizimide bir o kadar kötü.Keşke bunun yerine başka bir şey çizselermiş denilesice bir pokemon oluyor kendisi.

#518 Musharna

Türü:Psişik
    Sınıflandırma:Trans hale geçmiş pokemon
    Boy:1.1 m
    Ağırlık:60.5 kg
    Özellik:Synchronize veya Forewarn

İzlenim:Eski evrimininden çiçekler kaybetmiş ve kafasında garip bir şekilde delik oluşan pokemonumuz moon stone ile bu hale geçiyor ama ne yazıkki çizimi hala vasat.

#585 Shikijika

Türü:Normal/Çimen
    Sınıflandırma:Mevsimlik pokemon
    Boy:0.6 m
    Ağırlık:19.5 kg
    Özellik:Chlorophyll veya Herbivore

İzlenim:Bu pokemon bence 5. jenerasyona pek uymamış.Neden mi?Çünkü 5. jenerasyonda bu kadar kötü ve farklı şeklde çizilmiş pokemonların arasında bu pokemon 1. jenerasyondan çıkma ve sevimli duruyor.Ayrıca bir yeni özelliği daha var:Mevsimlere göre rengi değişiyor!İlkbaharda pembe,Yazın yeşil.Sonbaharda turuncu kışın oluyor.

#594 Mamanbau

Türü:Su
    Sınıflandırma:Hemşire pokemon
    Boy:1.2 m
    Ağırlık:31.6 kg
    Özellik:Hydration veya Healing heart

İzlenim:3. jenerasyondan tanıdığımız Luvdisc adlı pokemon 5. jenerasyonda evrim geçiriyor ve bu halini alıyor.Aynı zamanda Healing heart adlı yeni bir özellik kazanıyor.Ama bence ne yazıkki bu yeni eklemeler ona yakışssada bence Luvdisc yerine başka bir pokemonun gelişimini yapsalar iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rich Duck -- 17 Eylül 2010; 13:19:38 >

• bence güzel olmuş devamını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maca_As

bence güzel olmuş devamını bekliyorum

Saol ama saten oyunun japon versiyonu çıkmış galiba daha yapmiyacağım
  • bencede iyi olmuş hem bilgilendirici oldu çok soal her ne kadarda bu 5. nesil pokemonları beğenmesemde
  • Güzel olmuş.Devamını bekliyorum.
  • Yorumlarınız için saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloogard

Evet arkadaşlar bu konuda 5. nesil pokemonlarla ilgili resimler,izlenimler,evrimleri,özellikleri ve saldırıları hakkında bilgiler paylaşacağım.Şimdi ilk olarak açıklanmış pokemonlar hakkında bilgiler açıklamaya çalışcağım.(Zamanım oldukça güncelliyeceğim)

Başlıngıç Pokemonları

Ateş Tipi başlangıç pokemonu:Pokabu

Pokemonun resmi:http://img819.imageshack.us/img819/5872/pokabuk.png
    2. ve 3. evriminin resmi:http://img195.imageshack.us/img195/3153/pokaevo.jpg
    Türü:
    1. evrimi:ateş
    2. evrimi:ateş/dövüş
    3. evrimi:bilinmiyor
    Özelliği:Blaze

İzlenim:Hepinizin de gördüğü gibi bu pokemon domuzdan özenilerek yapılmış.İlk gördüğüm zaman pek sevmemiştim.2. ve 3. evrimi de kötü olur diye düşünmüştüm ve doğruda çıktı.2. evrimi hakkında diğer 2 jenerasyonda da olduğu gibi türünü dövüş eklenmiş.Ve 3. evriminin ateş/dövüş olduğu açıklanmadı ama büyük ihtimalle öyledir.

Su tipi başlangıç pokemonu:Mijumaru

Pokemonun resmi:http://img836.imageshack.us/img836/2025/mijumaru.jpg
    2. ve 3 evriminin resmi:http://img830.imageshack.us/img830/3420/mijuevoa.jpg
    Türü
    1. evrimi:su
    2. evrimi:su
    Özelliği:Torrent

İzlenim:Bu pokemon yapılırken deniz samurundan özenilmiş.İlk evrimini istisnalar dışında hiçkimse sevmemiş ve internette alay konusu olmuşdu.Ama 2. evrimi gayet güzel görünüyor.3. evrimi hakkında pek birşey söylemek zor.Çünkü su/buz,su/çelik yada sadece su olabilir.Bunu daha sonra göreceğiz.

Çimen tipi başlangıç pokemonu:Tsutaja

Pokemonun resmi:http://img704.imageshack.us/img704/6748/tsutajaw.png
    2. ve 3. evriminin resmi:http://img440.imageshack.us/img440/5558/tsutaevo.jpg
    Türü
    1. evrimi:çimen
    2. evrimi:çimen
    3. evrimi:Bilinmiyor
    Özelliği:Overgrow

İzlenim:Bu pokemon yapılırken çayır yılanından özenilmiş.Başlangıç pokemonları açıklandığı zaman genellikle herkez bu pokemonu seçeceğini söylüyordu.2. evrimi ise 1. evriminin biraz büyük ve 2-3 ayrıntı eklenmiş hali.3. evrimi hakkında gine su tipi başlagıç pokemonu gibi birşey söylmek zor.Çünkü çimen/su,çimen/zehir yada sadece çimen olabilir.

Evet arkadaşlar şu an yorumlarınızı bekliyorum.Eğer beğenirseniz bu açıklamaları her açıklanmış pokemon için yapacağım

resimleri image yapsan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet resimli yaparsan dahada iyi olur oyun çksın japoncabişey anlamayız zaten ingilizcesi çıkana kadar bence devam et

ayrıyetten 1 saat forumda kalıyorum bu 1 saatin 10 dk sıda reklam kapatmakla geçiyor 8 sn de otomatik kapnan reklamı habire kapatmaktan bıktım başka türlü reklam yapılmıyomuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

quote:

Orijinalden alıntı: Bloogard

Evet arkadaşlar bu konuda 5. nesil pokemonlarla ilgili resimler,izlenimler,evrimleri,özellikleri ve saldırıları hakkında bilgiler paylaşacağım.Şimdi ilk olarak açıklanmış pokemonlar hakkında bilgiler açıklamaya çalışcağım.(Zamanım oldukça güncelliyeceğim)

Başlıngıç Pokemonları

Ateş Tipi başlangıç pokemonu:Pokabu

Pokemonun resmi:http://img819.imageshack.us/img819/5872/pokabuk.png
    2. ve 3. evriminin resmi:http://img195.imageshack.us/img195/3153/pokaevo.jpg
    Türü:
    1. evrimi:ateş
    2. evrimi:ateş/dövüş
    Özelliği:Blaze

İzlenim:Hepinizin de gördüğü gibi bu pokemon domuzdan özenilerek yapılmış.İlk gördüğüm zaman pek sevmemiştim.2. ve 3. evrimi de kötü olur diye düşünmüştüm ve doğruda çıktı.2. evrimi hakkında diğer 2 jenerasyonda da olduğu gibi türünü dövüş eklenmiş.Ve 3. evriminin ateş/dövüş olduğu açıklanmadı ama büyük ihtimalle öyledir.

Su tipi başlangıç pokemonu:Mijumaru

Pokemonun resmi:http://img836.imageshack.us/img836/2025/mijumaru.jpg
    2. ve 3 evriminin resmi:http://img830.imageshack.us/img830/3420/mijuevoa.jpg
    Türü
    1. evrimi:su
    2. evrimi:su
    Özelliği:Torrent

İzlenim:Bu pokemon yapılırken deniz samurundan özenilmiş.İlk evrimini istisnalar dışında hiçkimse sevmemiş ve internette alay konusu olmuşdu.Ama 2. evrimi gayet güzel görünüyor.3. evrimi hakkında pek birşey söylemek zor.Çünkü su/buz,su/çelik yada sadece su olabilir.Bunu daha sonra göreceğiz.

Çimen tipi başlangıç pokemonu:Tsutaja

Pokemonun resmi:http://img704.imageshack.us/img704/6748/tsutajaw.png
    2. ve 3. evriminin resmi:http://img440.imageshack.us/img440/5558/tsutaevo.jpg
    Türü
    1. evrimi:çimen
    2. evrimi:çimen
    3. evrimi:Bilinmiyor
    Özelliği:Overgrow

İzlenim:Bu pokemon yapılırken çayır yılanından özenilmiş.Başlangıç pokemonları açıklandığı zaman genellikle herkez bu pokemonu seçeceğini söylüyordu.2. evrimi ise 1. evriminin biraz büyük ve 2-3 ayrıntı eklenmiş hali.3. evrimi hakkında gine su tipi başlagıç pokemonu gibi birşey söylmek zor.Çünkü çimen/su,çimen/zehir yada sadece çimen olabilir.

Evet arkadaşlar şu an yorumlarınızı bekliyorum.Eğer beğenirseniz bu açıklamaları her açıklanmış pokemon için yapacağım

resimleri image yapsan

Aslında direk koycaktım resimleri ama kotalı arkadaşlar için koymadımBundan sonra başka yaparsam onda dediğin gibi koyarım.

Ve yeni pokemonlar!!:
    Zebra süper olmuş

• en alttaki pokemon mu yoksa insan mı ?
  • Başka yeni pokemonlar:Bir tatlı ördek

• ya arkadaşlar ben söylüyorum bu 5. nesil pokeler iğrenç diyodum ama o son resimi gördüm iğrenç ötesi olmuş iyice sapıttılar bence işi tadında bırakıcaklardı hata yapmışlar bana göre 4. nesil pokelerden sonra film artık son olcaktı
  • 2.Nesilden sonra bitmeliydi.
  • Şu timsahın evrimi süper,favori pokemonlarımdan birisi olacak gibi görünüyor:

http://img38.imageshack.us/img38/153/wwwdotuporg1148971.jpg

• quote:

2.Nesilden sonra bitmeliydi.

Ama öylesi de altın yumurtlayan tavuğu kesmek olurdu.Pokémonun her türlü gideri var.
  • Yeni resimlerKuş pokemonun evrimi var:

• quote:

2.Nesilden sonra bitmeliydi.
    Bu da bi bu forumda var.Eski olan hep güzeldir anlayışı var.Serebiide herkes yeni pokeleri beğenmiş.Serebiide dünyanın en iyi ve kalabalık pokemon platformudur
  • Ben ilk açıklanan pokemonları sevmemiştim ama resimleri gördükçe bu nesli sevmeye başladımYeni resim:

• Çok fazla küçük pokemonlar var:

http://img687.imageshack.us/img687/6633/vlgame024853.jpg

• Episode #660
    To the Isshu Region! Zekrom's Shadow!!
    Airdate: 23/09/2010

Episode #661
    Iris & Kibago
    Airdate: 23/09/2010

Yeni sezonun ilk bölümleri galiba ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.