Bildirim
Xiaomi 15 serisi ile mobil fotoğrafçılıkta yeni bir dönem başlıyor: İşte ilk resmi görüntüler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Her sene yeni dönem başlıyor. Geçiniz bu işleri.
-
Bana video ile gelin. Artik en basit telefonlar bile gayet guzel fotograf cekebiliyorlar. Mukemmel kamera diye ovuyorsunuz ama daha 1080p60 video cekerken zoom yapinca lens degistiremiyor cihaz
-
İsterse en iyi fotoğraf çeken telefon olsun kamerada yani 1 numara olsun o leş ve buglu arayüzünü düzeltmediği sürece Mobil sektörde 1 numara olmayı unutsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 26 Ekim 2024; 18:9:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoo çok eksik var üst seviye cihazlarda bile. 100.000 liralık iphone video çekerken ön kameraya geçemiyor. S24 Ultra ile hareketli nesne çekemiyorsun denklansör gecikmesi rekor yükseklikte vsvs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her yeni amiral gemisinde Mobil fotoğrafçılık çağ atlıyor zaten nasil işse bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorarsan, dönem bitire bitire bitirecek dönem, çağ atlaya atlaya atlayacak çağ kalmadı.
Telefonu eline alıyorsun 3 nesildir aynı kamera donanımı, fotoğraflarda minimal makyaj, saçma sapan yapay zeka müdahalesi, sonuçlar ortada.
Her sene uçmaya, kaçmaya geliyorum diye aynı muhabbet...
-
Her sene aynı hikaye
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bana video ile gelin. Artik en basit telefonlar bile gayet guzel fotograf cekebiliyorlar. Mukemmel kamera diye ovuyorsunuz ama daha 1080p60 video cekerken zoom yapinca lens degistiremiyor cihaz
|
Her sene yeni dönem başlıyor. Geçiniz bu işleri.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X