Şimdi Ara

5 Ocak'ta Zara indirim günleri başlıyor. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
6
Favori
56.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. indirim başladı mı? Bi de her zarada var mı indirim?
  • Kimisi başladı diyor kimisi başlamadı bişi anladıysam arap olayım.
  • 2. indirim 19 Ocakta diyenler çoğunluktaydı...
  • akmerkeze gidin bakın
    zara da %50 ye var m dutti de %60 varan indirim kocaman harflerle yazıyor
  • dün kadiköy nautilus mağazasına gittim arkadasima 20 gün önce 380 liraya aldigimiz mont'un 280 liraya düştügünü gördüm.hemen arayıp moralini bozdum tabi
    akabindede havada kaptim montu..

muhabbete girdigim satış temsilcisinden bazi ürünlerin %30 bazilarininsa %50 indirime girdigini öğrendim.bazilarinada herhangi bi indirim uygulanmamis henüz.

son bi indirim olacakmış fakat beden sıkıntısı yaşabilirsiniz dedi eleman.

özetle: parası olan gözüne kestirdiği birşey varsa alsın ağlamasın sonra :)
  • Türk milletinin alışveriş sevdası yüzünden Zara %10 indirim yapsa yine mağazada kuyruklar oluşur. Zaten büyük indirim olmadan hemen herşey tükenmiş.
  • zara zara zara
  • ben de 2. indirim 19 ocakta olacağını bilenlerdenim o yüzden pek umrumda değildi uğramıyordum,bugün pull and bear ve zaraya uğradım 2. indirim başlamış.zarada ki fiyatlarda pek değişiklik görmedim ilk indirimden gömlekler 10tl ucuz bazı montlar 20-30 tl düşüş yaşamış ama bazıları hiç değişmemiş ki benim takibinde olduğum bunların içinde pull and bear da 39tl lik bazı spor ayakkabılardan bazıları 29 tl ye botlarda 99tl lik olanlar 79tl ye düşüş yaşamış. diğer ürünlerde de ufak çaplı değişiklikler var.ama burda da takibinde olduğum şeyler bitmiş
    benim için indirim bitmiş.zaten bidaha da takip etmem düştü düşcek derken millet yağmalamış bile.çok beğendiğin bişiy olursa kıyıcan paraya alıcaksın en iyisi arkadaşların da dediği gibi zarada indirim dedin mi akan sular duruyor millet kuruklara giriyor...bu arada H&M mağzalarına da bakın orda da güzel şeyler oluyor hem de indirim olan şeyler gerçekten indirilmiş fiyatlar halinde. %50 indirim yapılan ürünler var.kalitelidir değildir o konu tartışılcak konu; zaten bakınca hep made in chine ya da indonesia yazıyor hepsinde ama kesimleri olsun tarzı güzel bence.gidip bakıcaklara tavsiye cevahir avm den uzak durun da nereye giderseniz gidin

• 3.indirim baslamıs -massimo dutti de en azından
    gomlek ler 49 pantolonlar 79 dan baslıyordu gordugum kadarıyla
    zara ya bakmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

ARKADAŞLAR İKİNCİ İNDİRİM NE ZAMAN BİRİNCİSİNİ KAÇIRDIM BARİ İKİNCİSİNE GİDEYİM

çok bişet kaçırmadın merak etme.
  • Bugün Zara'daydım. Gömlekler 39,95 TL, Ceketler vb. 99,95 TL, 79,95 TL, 59,95 TL

Yer; İzmir Alsancak
  • evet bende ankamall den aldım 39 95 e iki gömlek 15 lirayada tişörtler vardı :)) son indirim galiba bu
  • indirim var doye ugradim zaraya gercekten hayal kirikligi.zaten zaranin overrate bir marka olduguna inaniyorum ama indirimdeyken uygun birseyler bulailirim belki diye baktim ama yok oyle bir dunya sacma sapan modeller tabi alana saygim sonsuz.
  • Eskiden Zara'ya girdik mi sunu da alsam bunu da alsam derdik. 2 senedir urunler degisti belli urunleri var mesela her sezon sonu bitiremediklerinde depoya kaldirip 6 ay sonra tekrar satisa sunuyorlar. Bir kot pantolon var 39 tl iken almistim. Bu yaz yeni sezon olarak 79dan satisa cikti simdi 49 tl :) yakinda yine 39 olur bitene kadar. Bitmezse hop kaldir depoya diger sezon tekrar cikar.

Gecen sene bu zamanlarda felaket kötu kot pantolonlari vardi. Dusuk bel her yeri yirtik ve taşlı kot pantolonlar vardi. 29 tlye kadar dustu alan yoktu. Zara'nin tek sezonudur hatirladigim bu kadar apaci pantolonunu bir arada gordugum. Satamadilar zaten cogunu. Ama bu sene pantolonlari duzeltmisler. En son 79'a dusmustu. 50'ye dusunce 2 tane alacagim. Beden sorunu olmuyor 34 genelde kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J. Marston -- 20 Ocak 2012; 4:15:19 >
  • Bursa-KentMeydanı zaraya gittim dün indirim başlamamış zaten hiçbir güzel üründe bedende kalmamış.
  • Bugün tepe nautilus ve caddedeki zara mağazasına gittim ama şu montu bulamadım. İlk defa bi montu bu kadar çok istiyorum. Gören eden varsa yerini söyleyebilir mi ? Çok acil

5 Ocak'ta Zara indirim günleri başlıyor.

5 Ocak'ta Zara indirim günleri başlıyor.

• eskişehir pull. a.b de 99dan 50ye düşen çok güzel bir ayakkabı var tavsiye ederim
  • pull & bear da kadife gömlek alıcaktım laciver bedeni bulamadım deli oldum. marmara ve istanbul forumda yok capacityde de yok gören olursa haber etsin yahu
  • kasımdan beri almayı beklediğim mont indirime girmişken alayım dedim yok böyle bir şey ortada bırakın beğendiğim montu,mont yok yani düz bir şekilde içeri girerken yağmalanmış pullandbearmış yağmaandtalan olarak değiştirmek lazım o değilde sahiden millette para var bunu da anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

kasımdan beri almayı beklediğim mont indirime girmişken alayım dedim yok böyle bir şey ortada bırakın beğendiğim montu,mont yok yani düz bir şekilde içeri girerken yağmalanmış pullandbearmış yağmaandtalan olarak değiştirmek lazım o değilde sahiden millette para var bunu da anladım

parası olan da çok elbet ama çoğunda da para olduğundan değil de kredi kartı çok, yağmalanacak kadar indirim nerede anlamak güç gerçekten..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.