Şimdi Ara

5 Ocak'ta Zara indirim günleri başlıyor. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
6
Favori
56.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tano

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

.

Bunlar her zarada mı geçerli ? İstanbukdaki bir zarada da indirim var mıdır?

Tabi ki Hocam.. Türkiye'deki tüm Zara mağazalarında geçerli.

Bir kaç hafta sonra satılmayan ürünleri depolara kaldırırlar muhtemelen. İhtiyacınız varsa bir göz atmanızı tavsiye ederim..

Hocam bilgilendirme icin tskler, eklemek isterimki ZARA'da 3. indirim son indirim degildir, daha indirimleri devam edecek. Mesela (kalirsa) su an 49 olan kotlar 19a hatta 14 e bile inicek, keza su an 29 olan gomlekler (kalırsa) (cok dandıkler kalıcak) 14.95 e ınıcek.

Bırde yıne duzeltmek ısterımkı, ZARA satılmayan urunkeri depoya kaldırmaz, son an son nefesıne kadar satar, hatta sokuk, yırtık urunler bile tekrar tekrar tezgaha koyulur ve satılır. Bır sekılde dusecegı son fıyatlarda onların bıle alıcıları cıkar.

Ben de size teşekkür ederim, düzelttiğiniz için..

Ben eski sezon ürünleri belli bir yerden sonra kaldırıyorlar diye tahmin ediyordum.

Demek ki Zara ile irtibatı koparmayacağız, en azından bizim ufaklık için

-------------

Bu arada mc_50cent : Malesef online satışları yok. Sadece mağazalardan satış yapıyorlar..

• Ankara Panoraya giden arkadaşlar düzgün birşeyler kalmış mı ?
  • Bursa kent meydanı yada koruparkta L beden mont,kazak kalmışmıdır?
  • zara ve türevlerinde indirim ne zaman bitiyor bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhöküzü -- 12 Şubat 2012; 22:25:27 >
  • şubat sonu gibi biter. Pull&Bear sezonda 100 TL ye satılan kotlar 19.90 a düşmüş ayrıca kısa kollu tişörtlerde 7.90
  • zarada mavi kutulu kokusunu 22 küsüra almışdım şimdi 49 dan aşağıya inmedi bunun indirimi ne zaman olucak acep?
  • zaranın internet magazası hangisi oluyor acaba ?
  • bu aralar ne zaman indirime girer arkadaslar bu zara... bi ceket begendm cok giyemeye zaman olmayacak en iyisi indirimden alayim dedimde:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroshut

bu aralar ne zaman indirime girer arkadaslar bu zara... bi ceket begendm cok giyemeye zaman olmayacak en iyisi indirimden alayim dedimde:)

5 Ocak 2013 de
  • hortlamis konu...

zara yilda 2 kez indirim yapiyor... biri ocak-subat gibi, basliktan malum...
    digeri temmuz-agustos gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankyra75

hortlamis konu...

zara yilda 2 kez indirim yapiyor... biri ocak-subat gibi, basliktan malum...
    digeri temmuz-agustos gibi...

cok teşekurler hocam... daha varmış:)
  • ZARA Temmuz indirimi yarın başlayabilme ihtimali olablir yurtdışı ZARA' lar indirimde
  • Acaba bu yıl aynı tarihlerde indirime girecek mi..
  • Bu seneki ocak indiriminin kesin tarihi konusunda bilgisi olan arkadaş var mı ?
  • tarihler bellimi ?
  • geçen sene 2 ocaktı sanırım Ocağın başında olur genelde. ama temmuzdaki indirimde 1 hafta sonra yaptılar.
  • varmı gelısme mont begendımde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

varmı gelısme mont begendımde :D

kesin benim beğendiğim montu beğendin bende zarada bi mont beğendim 199 tl idi indirimde gidip alıcam
  • indirimde ne kadar indirim oluyor peki belli mi indirim oranı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

varmı gelısme mont begendımde :D

kesin benim beğendiğim montu beğendin bende zarada bi mont beğendim 199 tl idi indirimde gidip alıcam

NE zaman olur indirim?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.