Şimdi Ara

5 Ocak'ta Zara indirim günleri başlıyor. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
6
Favori
56.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cegabo85

indirimde ne kadar indirim oluyor peki belli mi indirim oranı?

Aşama aşama yapıyorlar indirimi ilk hafta %20 yaparlar sonraki hafta %20-%30 arası bir indirim daha yapıyorlar . Ama 2. indirimde nispeten kalıyor fakat 3. indirime kadar çoğu ürün kalmıyor
  • İlk indirim %15-20 civarında oluyor ,genelde ilk indirimde güzel modellerin medium u kalmıyor xl ve small bedenlere yarayan indirim oluyor daha çok ikinci indirimler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

indirimde ne kadar indirim oluyor peki belli mi indirim oranı?

Aşama aşama yapıyorlar indirimi ilk hafta %20 yaparlar sonraki hafta %20-%30 arası bir indirim daha yapıyorlar . Ama 2. indirimde nispeten kalıyor fakat 3. indirime kadar çoğu ürün kalmıyor

nezaman peki hocam?
  • yarın hocam 2 ocak 2013' te zara' da indirim başlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nydp

yarın hocam 2 ocak 2013' te zara' da indirim başlıyor...

emin misin ?
  • Yuzde 30 ındırım ile baslıcak hersenki gibi. Subat ayında yuzde 60 olucak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkinde %30 degılmıydı yaw :S 2 ocak kesinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Ocak ayının ilk veya ikinci haftasını bekliyorum ne zamandır. Özellikle bebek kıyafeti için.. Sezonda ateş pahası en dandik markanın bebek kıyafetleri bile. (Çocuk istismarı)

Kendim için ise geçen seneki gibi 49 TL'ye ayakkabı, 79 TL'ye ceket, 29 TL'ye triko vb. güzel modeller bulursam almayı düşünüyorum.

Lakin bu ilk indirimlerde pek uygun fiyatlar olmuyor, 3. indirimi bekleyip altın vuruş yapmak lazım

Hocam biraz bilgilendirsen ne zaman olur ve fiyatlar ne alemde olur?

• 3.indirimi beklemek en iyisi ama genelde s ve m bedenler zor bulunuyor indirimlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Ocak ayının ilk veya ikinci haftasını bekliyorum ne zamandır. Özellikle bebek kıyafeti için.. Sezonda ateş pahası en dandik markanın bebek kıyafetleri bile. (Çocuk istismarı)

Kendim için ise geçen seneki gibi 49 TL'ye ayakkabı, 79 TL'ye ceket, 29 TL'ye triko vb. güzel modeller bulursam almayı düşünüyorum.

Lakin bu ilk indirimlerde pek uygun fiyatlar olmuyor, 3. indirimi bekleyip altın vuruş yapmak lazım

Dostum güncel başlığa da yazdım. Zara, bu ayın ilk haftası (bu sene 2 ocak) ilk indirime girer, bu indirim oranı ürüne göre %15-20 arasındadır.

1 hafta 10 gün sonra 2. indirim, indirim oranı %30-40 oranındadır. Ocak ayının son haftası ise yine ürüne göre %50-60 oranında indirime girer.

Ben senelerdir Ocak ve Temmuz ayı dışında Zara'dan tek parça dahi bir şey almadım.

99 TL etiketli pantolonları 39 TL'den, 259-279 TL etiketli Blazer ceketleri 79-89 TL'den, 89-99 TL etiketli trikoları 29-39 TL'den almak mümkün. Tek sıkıntı alınası modellerde beden kalmayışı. Ben Ankara'da yaşadığım için tüm mağazaları gezip genelde üzerime uyan ürünleri uygun fiyattan alabiliyorum.

Ürünün fiyatı sonradan ucuzlayınca üzülmem dersen, 2. indirimde yani ayın ortasına doğru gidip istediğin şeyleri alabilirsin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Dostum güncel başlığa da yazdım. Zara, bu ayın ilk haftası (bu sene 2 ocak) ilk indirime girer, bu indirim oranı ürüne göre %15-20 arasındadır.

1 hafta 10 gün sonra 2. indirim, indirim oranı %30-40 oranındadır. Ocak ayının son haftası ise yine ürüne göre %50-60 oranında indirime girer.

Ben senelerdir Ocak ve Temmuz ayı dışında Zara'dan tek parça dahi bir şey almadım.

99 TL etiketli pantolonları 39 TL'den, 259-279 TL etiketli Blazer ceketleri 79-89 TL'den, 89-99 TL etiketli trikoları 29-39 TL'den almak mümkün. Tek sıkıntı alınası modellerde beden kalmayışı. Ben Ankara'da yaşadığım için tüm mağazaları gezip genelde üzerime uyan ürünleri uygun fiyattan alabiliyorum.

Ürünün fiyatı sonradan ucuzlayınca üzülmem dersen, 2. indirimde yani ayın ortasına doğru gidip istediğin şeyleri alabilirsin..

Tamam hocam çok teşekkür ederim. Daha önceden hiç zaradan alış veriş yapmamıştım. Ben de senin gibi bekleyeyim en iyisi.

• varmı hiç mağazalara bakan arkadaşlar 1. indirim başlamış mı?
  • indirim baslamıs %20-30 arasinda
  • baslamis ben aldim biseyler suan bile bazi bedenler yok- alsancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birkaç güzel blazer ceket dışında bir şey görmedim hiçbirinde ölü doğdu indirim
  • bu sene varmı bişi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    2 Ocak Saat 10.00 da başlayacak forumda zarada çalışan bir arkadaş söylemişti farklı bir konuda.
  • ne dersiniz sabah erken gitmeye değer indirim olur mu?
  • Zaradaki indirimler hep klasiktir: İlkin %20 sonra sonra zaman geçtikçe %50'ye kadar yükselir indirimler. Tabi buna bağlı olarak beden ve ürün bulmak da zorlaşır. Bu yüzden her zaman biraz bekleyip 2. 3. indirim dalgasında gitmekte yarar var diye düşünüyorum (bir zara fan boy olarak. dfgndfklgndfşg)
  • quote:

Orijinalden alıntı: namebaris

2 Ocak Saat 10.00 da başlayacak forumda zarada çalışan bir arkadaş söylemişti farklı bir konuda.

2 Ocak Perşembeye geliyor , işde oluyoruz ; adam gibi boş bi günde indirim yapın da uğrayalım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.