Şimdi Ara

5 Örnekte CENG'in Amansız Yükselişi... Bu Yükselis Bu Sene De Devam Eder Mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
4.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilkent ücretli 21kdan 13kya çekmiş asıl bunu koy ücretli ve bu kadar yükseltmesi baya şaşırttı beni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    hocam söz konusu ücretli yükselişiyse bahçeşehir ve yeditepeye bakın ikisini de yazdım giremedim ücretlilerin yükselmesi asıl normal olan çünkü sınavda bir sene daha kalmak büyük kumar artık onun yerine durumu olan aileler çocukları kötü ünide okuyacağına ücretli yollayıveriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

it yöneticisi bile bu kadar kazanmıyor sanırım ceonun yardımcısı falan oranın

lütfen yanlış bilgiler ile insanlarla oyun oynamayın
    http://iskolig.com/maas/turkcell-maaslari-28080000020?page=1

bilmesek neyse de
    bunlar neredeyse 5 sene öncesinin maaşları yalnız

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    İleri giden makineler var. Bence ceng patlayıp makine yükselişe geçecek önümüzdeki yıllarda.

• hacettepe 7200 değilmi
  • hacettepe o kadar olmuş mu yahu. ben 20k diye biliyordum
  • Ciddi bir yükseliş var. Bu yükseliş devam edecek diye düşünüyorum çünkü teknoloji çağındayiz. Bilgisayar ve yazılımin önemi her geçen gün artıyor. İlk 20 binde daha fazla bilgisayar Mühendisliği olacak gibi görünüyor, bu da kaliteyi ciddi arttıracak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkz. Selman Kahya

• (bkz: sıralamaya haddinden fazla anlam yüklemek)

(bkz: taban sıralamasının yükselmesinin borsada hisse değeri sanılması)

• Bilgisayarın ilk yukselisi degil ki bu. 2000 basindaki endustrinin no1 olmasindan sonra bi ara yine cs no1di. 3 top muhendislik kendi icinde dönmeye devam eder

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    2000 başındaki yükselişe vaakıf değilim ama bu seferki yükselme ciddi derecede. Geri siralamalarda 2 kat öne cikmalar mevcut. Bu gidişle ilk 20bini ciddi manada CENG doldurabilir. Tabii koşullar değişmez ve ilgi azalmazsa.

• 18k'ya girip iyte ceng yazana yazık cidden ya

• Mr.Muhterem kullanıcısına yanıt
    5 Örnekte CENG'in Amansız Yükselişi... Bu Yükselis Bu Sene De Devam Eder Mi?
  • Dönemin taban puanlarına göre bölüm seçilmemesi gerektiğini iyi bir şekilde görüyoruz

• bu civarda kapatır

• ZeytinliKek Z kullanıcısına yanıt

Ne yazacaktı olummal mısın :)

• Güncel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. CENG yazacak arkadaşlar için konuyu yukarı taşiyayim. Bazi Üniversitelerin 3 yıllık sıralamaları iyi bir veri olacaktır.
    Bu sene için de CENG'de ciddi yükselme bekliyorum. Ilk 50 binde 10-15 binlik ileri gidişler var. Bunlara dikkat ederek tercih yapmanizda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felis.Domesticus -- 31 Temmuz 2021; 22:20:34 >
  • youtube'da 2025 yılı gibi "bilişim bir balondu, patladı" videosu gelene kadar yükseliş devam eder

• Up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.