Şimdi Ara

5 Seçeneğe Düşürdüm Karar Veremiyorum Hangisini Alırdınız? (Engin Bilgilerinize Sığınıyorum :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG SYNCMASTER 206BW 20" 2ms WIDE SCREEN
    LG L1900E-BF 19" 2ms FANTASY SERİSİ LCD MONİTÖR
    LG L1970HR-BF 19" 2ms LCD MONİTÖR
    LG L1960TR
    SAMSUNG 961BF

Birbirlerine yakın monitörler arkadaşlar o yüzden baya bi zorladı beni. Sadece bir tanesi WS. Monitör alacak çoğu kişi bu monitörler arasında karar veremiyordur. Sizin fikriniz ne?

Gerçekten bilgisiz satıcıların eline bırakmayın beni ; )

• valla arkadaşım çok zor karar vermek haklısın.çünkü hepside süper monitörler.benim oyum 1960 a
  • Öyle dostum yaa ama önerin için teşekkürler, işin içinden çıkmam lazım :)
  • ben SAMSUNG 206BW 20" derim ama karar senin tabi samsungun görüntü kalitesi tarışılmaz bence ve çok şık bi lcd
  • Bunların arasından kesinlikle 206bw 20" ve üzerinde wide monitörler 4:3 ekranlara göre daha güzel oluyor..........
  • Geniş ekran kullanım amacına ters düşmeyecekse tabiki de 206bw
  • bu monitörler arasında 206bw yi tercih etmelisin.
  • oyun oynamak için mi alacaksın ? hangi amaçla kullanacaksın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

bu monitörler arasında 206bw yi tercih etmelisin.

bencede super bi monitor
  • Öncelik yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Oyun pek oynamıyorum aslında yaa arada sırada canım sıkılınca enderde olsa ihtiyacım olabilir. Geniş ekranda hiçmi oyun oynayamıyoruz(desteği yoksa bile)? Kenarların siyah olması benim için farketmez.
    quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

oyun oynamak için mi alacaksın ? hangi amaçla kullanacaksın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetiz

Öncelik yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Oyun pek oynamıyorum aslında yaa arada sırada canım sıkılınca enderde olsa ihtiyacım olabilir. Geniş ekranda hiçmi oyun oynayamıyoruz(desteği yoksa bile)? Kenarların siyah olması benim için farketmez.

Oyun tabi ki oynayabiliyoruz, yeni oyunların hepsi geniş ekran çözünürlüklerini destekliyor, ben şu an dönüşümlü olarak bioshock, stalker ve airborne oynuyorum sıklıkla ve hiç bir sorun yok, aksine 4:3 monitörde oynadığımdan çok daha zevkli, hiç kafana takma bence, tavsiye istersen 206bw yi öneririm bende sana, hatta maddiyat sorun teşkil etmezse 22'' bir w2207 de olabilir...
  • Dostum bide benim ekran kartı 1280*1024 e kadar destekliyo ekran kartınıda yenileyemem o yüzden 22'' den uzak duruyorum. Bu mönitörde sorun çıkarmaz inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetiz -- 5 Ekim 2007; 23:20:44 >
  • 206bw...nokta aralıklarına dikkat et...bi de fantasy nin nokta aralığını göremedim ama diğer özellikleri baya iyi gözüküyor...bu 5 seçenekten kendi gözünle 2 sine bak derim...
  • Hafta sonu inceleme fırsatı buldum arkadaşlar bu monitörleri. Bencede SAMSUNG. Gerçekten çok güzel bi monitör. Şimdi düşünüyorum acaba 22'' olan 226BW mi alsam. Ekran kartım kaldırırmı acaba 9600xt 128 mb. Yani pcı olanlardan değil eski sistem. Bide galiba 22'' in dvi bağlantısı yok sadece anolog 20''de görüntü daha kalitelimi olur sizce ve 22'' alsam rahat bi şekilde kullanabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: quentin

ben SAMSUNG 206BW 20" derim ama karar senin tabi samsungun görüntü kalitesi tarışılmaz bence ve çok şık bi lcd

Bence 20" alacağına 140-150Ytl paraya kıyar 22" 226Bw alırsın. Ben 931bw ile 226bw arasında kaldım. Aradaki fiyat farkı 200 küsür ytl. Dolayısı ile tercihin bence 22" olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo MysTroN -- 7 Ekim 2007; 21:54:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.