Evet arkadaslar 5 senelik arkadasımdan fena halde hoslanıyorum aslında 5sene önce de bir kıpırtı vardı ancak; iş bilmemezlik, küçüklük, yenisi gelir tribi yüzünden harekete geçemedim. Geçen gün 4sene sonra bulustuk konustuk hobilerinden falan bahsetti. Gayet hoş bir ortam vardı. O gün anladım ve dün tekrar buluşmak istedim ve dün de birlikteydik. Birlikteyken gayet mutlu gözüküyor bende mutlu oluyorum tabi daha yakın hissediyorum ama hala kıza nasıl teklif etsem bilemiyorum. 5senelik bir arkadaşım sonuçta eğer kabul etmezse arkadaşlığımızı kaybetmek de istemiyorum. E tabii reddedilme korkusu da var. Yardım edebilirseniz çok mutlu olacağım.
gerçekten seviyosan açıl kardeşim.bazı şeyleri alabilmek için risk almak gerekir.
Abi seviyorsan git konuş bence.
Ben hep arkadaşlarımla cıkmısımdır bugune kadar, en azından hep bir tanışıklık olmuştur. 1 sene boyunca arkadaş kalıp cıktıgım vardı. Sinemaya goturmustum, korku filmine. Orda sarılıp elını tuttuk korkuomusun ayagına o da karsılık verınce bitiyo zaten. Vermeyende olur o zaman arkadaslıgını kaybetmezsın, cunku yakın arkadaslıgın var 5 sene diyosun.. Anlarsın nasıl karsıladıgını kızın ona gore haraket edersin
açılma büyük ihtimal red edecektir Arkadaştan sevgili olmuyor malesef
Yorumlara bak be.Sevgilisi olsun olmasın birinden hoşlanmak suç değildir , isterse 10 senelik arkadaşın olsun.Eski arkadaşından hoşlanmamak , sevgilisi olandan hoşlanmamak nasıl bir değerdir arkadaş? Tamam sevgilisi varsa , olmayacaksa içine atarsın kalır orada.Ama sanki insanlar isteyerek hoşlanıyormuş gibi de yorum yapmayın.
arkadaslar elestiri ve destekler icin tesekkür ederim. İşin özel kısmına çok fazla girmek istemiyorum ancak; insanları birbirinden ayırmak gibi karaktersiz bir girişimde bulunmam. Bu da böyle biline... Herneyse farklı, basit ama etkileyici bişey yapmalıyım. Kız bana hayır diyemesin istiyorum :) Sinemaya götürüp bütün film boyunca kızı izleyip niyetimi belli etsem cok mu ürkütücü olur? Korkup benden soğur mu?