Şimdi Ara

5 senelik hikayem. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
15.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşver kardeşim rahat ol o çocukla en fazla iki ay takılır merakını alınca döner nasılsa geri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExSeLaNS kullanıcısına yanıt
    İnternette öldürecem yazmak ne kadar mantıklı sence
  • Csb, bir erkek bu kadar kılıbık olamaz.

• İlgilenecektin. Senin yerine başkası ilgilenmiş başkası sorunlarını dinlemiş. Aynı evde yaşamanıza rağmen böyle bir şey başına geliyor. Ve de ilgilenemiyorsun? Olacak şey değil. Sırf bunyüzden CSB.

• CSB

• Dava açabilirsin.

• Bir de ortak kredileri ödemeye devam edicen mi? Kiz baska bir gelecek kuruyor sen geriden gelen kredileri ödeyecen. Vay anam vay! Kardes psikolojin icin o evde durma ne bileyim ben duramazdım yani.

• Çok net CSB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım ne zaman csb yazacak olsam aynen bu cümleyle başladığım için. "Arkadaşlar şimdi evde sinirden ölüyorum içimdekileri foruma yazmak istedim. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 22 Ocak 2017; 9:28:18 >
  • cocugu vur

• Konu iyi seçilmiş, kurgu da gayet güzel. Hikayenin uzun olmaması sonuna kadar okutturuyor bu da olumlu. Sonunda da zebani çıkmaması ve ağır mağduriyet durumu inandırıcılık konusunda tavan yapmış. Diyecegim o ki HIKAYENI COK BEGENDIM SENI EN KISA ZAMANDA TANIMAK İSTİYORUM YİĞİDİM.

• Cool Story Bro

• quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

Al karşına konuş.Evlenmek istemiyorsa ve senden ciddi anlamda soğuduysa bırak gitsin.
    Onu bizden daha iyi tanırsın

kardeş nerelisin
  • 5 sene nişanlılık olur mu.sizinki gücenmeyin ama bir nevi fuckbodylik olmuş. Bu işler 6 ay bilemedin 1 sene sürer sonuca bağlanır. Siz kızı bağlamamışsınız. Size karşı da ortak borçlar dışında ahlaki bir sorumluluğu yok. Nikahlı eşiniz değil neticede. 5 yılda o sizden siz ondan istifade etmişsiniz. Kız nasıl olsa resmi bir bağ yok diye seçeneklerini değerlendirmiş. Nikah kalp ve zihin yapısını çok değiştiriyor. Aldatmak bu kadar kolay olmuyor.

• 5 yıllık sevgililik mi olur?
    Kızı almayıp süründürmüşsün, o da bıkmış doğal olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb deyip durmayın brader belli ki yaşınız ufak. Hayatta bu tarz olaylar yaşanabiliyor. Sosyal hayat veya erdemli davranış yeni yeni oturan karakterlerde, kendine çıkış yolu görüp böyle hatalı yollara sapmalar olabiliyor

• Ben anneme desemki anne ben ayri eve çıkıyorum kiz arkadasimla desem kadına inme iner felç geçirir tansiyob kollestrol panik atak çarpıntsi başlar direk olduğu yerde can verir adamın yaptıklarına bak. Muhtemelen zamannda ananin babanin hayir duasini almamişsin suanda onun bokunu çekiyorsun . Allah yardımcın olsun

• Beyfendi gavatmisiniz ?

• Bir iliski ne kadar uzarsa o kadar cılkı cikiyor. Siz 5 yildir evliymissiniz zaten sadece aileler bilmiyormus.. Hala cocuk yapmadiysaniz ayrilmaktan baska secenek kalmamis ama sevgilin fena kazik atmış.. Ben olsam dayanamaz agir siddet uygulardim herhalde.

Iliski uzadikca monotonlasiyor siradanlasiyor ve sıkıcı gelmeye basliyor. Ondan sonra alternatifler aranmaya basliyor ufak ufak.. O yuzden ciddi iseniz fazla uzatmamak en dogrusu. tecrubeyle de sabit şahsımca..

Intikam alacam dersen ailesine 5 yildir kari koca gibi yasadiginizi belki daha fazlasini cocuk aldirdigini vs. (bu sana kalmism) anlatarak guzel bir misilleme yapabilirsin. Tabi konu CSB degilse.. Karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es_umit -- 22 Ocak 2017; 10:52:12 >
  • 1 ay boyunca evlenme maksatlı görüştüğüm kıza aşık oldum. Sonrasında bana eyvallah deyip gitti. Çok baglanmistim kıza dolayısıyla çok koydu. Vay ben nerelere gitsem diye üzülürken adam 5 sene dedi ya. Benim ki dert bile değilmiş ozaman.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.