Şimdi Ara

5 senelik hikayem. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
15.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimi finanse edecek durumum var evi ayarladım ay sonu başka eve geçiyorum.
    Nişanda yaptığımız alyans ları aldım bilezikleri aldım.
    Ay sonu bizim ailenin aldığı tüm çeyizleri vb şeyleri alıp gidicem ve unutmaya çalışıcam.
    Biliyorum çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak.
    Kendi ailesi bile bu kafayla gidersen bizi arama dedi yanlış yaptığını söyledi ama yok.
    Anlamıyor kafa gitmiş.
  • Hocam ailesiyle konuşabilirsiniz kızın.Gerçi bundan sonra birşey de olacağını sanmıyorum siz de soğumuşsunuzdur zaten.O çocuğu dövmek lazım.Kız da ayrı... Allah yardım etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ev kimin kiraysa kira sözleşmesinde senin adın varsa ver yolu gitsin alma eve bu saatten sonra ondan sana hayır gelmez haa ne olur

Ondan hevesini alır bi süre sonra anlaşamaz eminim aklına sen gelirsin sana yanaşmaya çalışır. buraya yazıyoorum gelince alıntılarsın

• 2 tane bilgisiz çömez iş yapmaya kalkışırsa oluru budur.

Saçma bir şekilde uzun tutulan ilişki
    Düzeni oturtamadan birini sahiplenme çabaları. Bir kızla ciddi düşünen erkek ona muhtaç bırakmayacak kendini. Dünyevi durumlarda yani.
    Bizim bilmediğimiz daha bir çok durum ve sonrasında gelen ayrılık.

Büyük ihtimalle bu olay senin için mükemmel bir şey olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 22 Ocak 2017; 1:20:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Hocam kendi kendini finanse edecek durumun + o kredileri de karsilayacak maddi imkanin varsa terket direk evi. Sıfırdan başla. Ayni evde kalmayla olacak şey değil.

Zaten bence o yeni çocuk bir anlık hevesten ibarettir. Pişman olur ileride nişanlınız. Ama iş işten geçmiş olur. O yüzden kendinizi yıpratmaya bile değmez.

Zilliyi evden atmak varken niye kaçıyor

Haa o evde yaşanılanlar kanepe gıcırtıları akla gelecekse o ayrı

• Keşke zebani çıksaydı lan bu nasıl bi durum.

kızla birde hala aynı evde yaşıyormuşsun. Çocukla sinemaya felan gidiyormuş.

Yuhh
  • Bence kontrat kızın üzerindeyse hiçbir şey ödemeden başka eve geç. Senin üzerindeyse kızı kov evden. Çocuğu da dövüp dövmemek sana kalmış. Kız ne kadar da pişman olursa olsun, geri dönmek isterse de kabul etme. İntikam alıcam dersen kızı geri kabul edip aldat. Bu kadar.
  • Böyle gevşek olacağına keşke hiç olmasaydın be
    Ayrıca evlenmeden ne mal olduğunu görmüşsün, şükret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 22 Ocak 2017; 1:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

2 tane bilgisiz çömez iş yapmaya kalkışırsa oluru budur.

Saçma bir şekilde uzun tutulan ilişki
    Düzeni oturtamadan birini sahiplenme çabaları. Bir kızla ciddi düşünen erkek ona muhtaç bırakmayacak kendini. Dünyevi durumlarda yani.
    Bizim bilmediğimiz daha bir çok durum ve sonrasında gelen ayrılık.

Büyük ihtimalle bu olay senin için mükemmel bir şey olmuş.

Herkes senin gibi konuşuyor bende bu düşüncelerin mantıklı olduğunu düşünüyorum. Büyüklerim ya evlendikten sonra böyle birşey olsaydı ne olurdu diye söylüyor.
    Ucuz yırttığımı hayatımı mahvetmekten kurtardığımı söylüyorlar.Belkide benim için hayırlısı olan buydu.
    Tek sorun çok büyük bir alışkanlık var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angarali gurl

5 yillik hatun mu olur karinmisti bosanacaksiniz iste uzatmaya gerek yok

Karınmıştı ne hocam? Hangi dil bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Böyle gevşek olacağına keşke hiç olmasaydın be
    Ayrıca evlenmeden ne mal olduğunu görmüşsün, şükret

Kanka ben evde durmam yada evde dururum onu döver çıkartırım evden fakat evin kontratı ikimizin üstüne onun kız kardeşi burada üniversite okuyor kız da 1 yıldır bizimle yaşıyor biz çalışıyoruz zaten. O kardeşiyle beraber yaşamaya devam edecek. Ben evde durmak istemiyorum zaten. Ayarladığım ev ay sonu boşaldığı için çıkamıyorum. Benim gevşekliğim var evet ama oda güvenden kaynaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

quote:

Orijinalden alıntı: Angarali gurl

5 yillik hatun mu olur karinmisti bosanacaksiniz iste uzatmaya gerek yok

Karınmıştı ne hocam? Hangi dil bu?

Karınmışıdı.bilmiyom hocam ama bizim buralarda cokca kullanilir

• Vay a.. Evden ayrıl, hatun eminim ki diğer çocuktan hevesini aldığında sana dönmek isteyecek onu kabul etmen hayatının hatası olur dikkatli adımlar at.

• Evlenmeden aynı evde yaşamaya başlarsanız böyle olur.

• İlerleyen günlerde gelişmeleri size anlatıcam bakalım durumlar ne olacak kafayı yeyip öldürücemmi yoksa suküneti koruyup gelişmelerimi bekliyecem. Bilmiyorum.
  • Görün kızları...

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Valla bilmem bana daha cazip geldi ani yok yasanmislik yok.

Birde evden atmaya uğraşmaya bile değmez ya. Muhatap olacaksın falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExSeLaNS kullanıcısına yanıt
    bu devirde herkes böyle olmuş insana kafayı yedirirler sen planlar yap kredi çek şöyşe böyle kız gitsin başkasıyla cinemaya gitsin

oha ne rahatlar valla

• Hepsi ayni abi, bir tik daha iyisini buldularmi birakiveriyorlar adami. Derhal ayril o evden, birdahada adini bile agzina alma. Birak ne hali varsa gorsun, emin ol cok daha buyuk kazik yiyecek, benimde biraz benzeri basima geldi, en buyuk sorunda aliskanliklar zaten. Ama onlar bunlari hice sayiyor.

• Hiç takma kafana dostum iyi olmuş. Evlendikten sonra da başına gelebilirdi bu. Aldığın her şeyi iste hatundan. Ailesini de doldur iyice. Sonra ardına bile bakma. Çok değil bir ay sonra ağlayarak gelir yanına. Diğer erkek böyle bir durumda ciddi düşünmez çünkü. Çakar geçer.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.