Şimdi Ara

5 senelik hikayem. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
15.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşin kötüsü bütün kızlar aynımı ? İnsan korkmaya başlıyor artık herşeyden.
    Şimdi gelde güven başkasına.
    Sonra neden paranoyak oldun anasını satim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Hiç takma kafana dostum iyi olmuş. Evlendikten sonra da başına gelebilirdi bu. Aldığın her şeyi iste hatundan. Ailesini de doldur iyice. Sonra ardına bile bakma. Çok değil bir ay sonra ağlayarak gelir yanına. Diğer erkek böyle bir durumda ciddi düşünmez çünkü. Çakar geçer.

Çocuk kendini bi bok yaptım zannediyor büyük ihtimal bi sahiplenme duygusu falan.
    Nasıl bir tarikata düştüğünün farkında değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Hiç takma kafana dostum iyi olmuş. Evlendikten sonra da başına gelebilirdi bu. Aldığın her şeyi iste hatundan. Ailesini de doldur iyice. Sonra ardına bile bakma. Çok değil bir ay sonra ağlayarak gelir yanına. Diğer erkek böyle bir durumda ciddi düşünmez çünkü. Çakar geçer.

Çocuk kendini bi bok yaptım zannediyor büyük ihtimal bi sahiplenme duygusu falan.
    Nasıl bir tarikata düştüğünün farkında değil.

Ya ne sahiplenmesi. İstediğini alana kadar erkeklik yapıyor işte. Eğer gerçekten ciddi düşünüyorsa o çocuğun ciddi zeka problemleri olabilir.

Ayrıca her kadın böyle değil kesinlikle. Tanıdığın bir hatun olsun. Ama iş sevgililik boyutuna gelince ve evlenebileceğin kanaatine vardıysan kesinlikle işi uzatma. Yani 1 sene içinde işi bitir. Çünkü sevgililik böyle çok uzarsa ne olursa olsun sonu hüsran oluyor. Evlenseniz bile mutluluk olmuyor. Çünkü bir kadın ve bir erkeğin aynı evde yaşaması imkansız. Bizi aynı evde tutan şey evlilik. Evlilik bağı olmayınca böyle aptalca sebeplerden ayrılmak kolay oluyor. Araya çok zaman sokmazsan ise evlendikten sonra zaten bir süre birbirinizi tanıyorsunuz. Sonra bir çocuk oluyor. Falan filan derken geçiyor zaman. Sevgililiği uzun tuttuğunda, hele sizin durumunuzda bir de aynı evde yaşayarak evliliğe hiçbir şey bırakmamışsınız.

• böylesini görmemiştim
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    Aynı evde yaşamak büyük hataymış gerçekten kendi kendimize zorlaştırmışız biz durumu.
    Bir daha asla.. Zaten evlilik hayatı yaşadık.
  • Aynı olayı yaşadım ve evden kovdum net olarak. Daha fazla midem kaldıramıyor seni dedim kapattım yüzüne kapıyı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Aynı olayı yaşadım ve evden kovdum net olarak. Daha fazla midem kaldıramıyor seni dedim kapattım yüzüne kapıyı.

Sonrasında ne yaptın peki intikam almak istedin mi yada başka birşey ?
  • Bu nasıl durum ya? Evlenmeden 5 sene aynı evde yaşadınız eyvallah hadi bu bir derece fakat ayrıldıktan sonra hele bir de o başkasıyla çıkarken. Nasıl bir durum olum bu Avrupayıda aşmışsınız. Manyakmısınız siz? Ayrıca az ilgilenseydin kızlada başkasına gitmeseydi. Kızlar böyledir ilgilenirsen senindir ilgi azalınca ellerin

• Gayrımeşru saçma sapan ilişkilerin sonucu bunlar... madem ciddi düşünüyorsun 5 yılda evlen işte, yok ben ciddi değilim zaten diyorsan 5 yıl ne diye beraber aynı evde yaşıyorsun...

Bu forumda gençler çoğunlukta (15-20 yaş) örnek alın işte, ailenizden gördüğünüz gibi, doğru düzgün bir hayat yaşayın

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Bu nasıl durum ya? Evlenmeden 5 sene aynı evde yaşadınız eyvallah hadi bu bir derece fakat ayrıldıktan sonra hele bir de o başkasıyla çıkarken. Nasıl bir durum olum bu Avrupayıda aşmışsınız. Manyakmısınız siz? Ayrıca az ilgilenseydin kızlada başkasına gitmeseydi. Kızlar böyledir ilgilenirsen senindir ilgi azalınca ellerin

Hacım ben ilgilendiğimi düşünüyorum o öyle bir konuşuyor ki sanki 5 senedir bana katlanıyormuş gibi.
    Annemin arabada öne oturmasını bile sorun etmiş, kafaya takmış.

Ayrıca son 3 aydır başımda bi mahkeme belası vardı içeriye girme riskim vardı o yüzden dolayı psikolojim bozuktu çok ilgilenemedim.
    O böyle bu durumda sağda solda mutluluk araması benim yanımda olmaması bana duygusal olarak sarılmaması büyük bir karaktersizlik değil mi ?

• ExSeLaNS kullanıcısına yanıt
    Kızların çoğu böyle bencilce ilgi isterler. Fakat durum sadece bu değil. Madem ayrıldınız evleride ayıracaksınız öyle olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Kızların çoğu böyle bencilce ilgi isterler. Fakat durum sadece bu değil. Madem ayrıldınız evleride ayıracaksınız öyle olmaz.

Tam olarak 8 gün sonra evden ayrılıyorum... Yeni bir ev yeni bir hayat bakalım.
  • eve başka hatun çağır ciddiyim.Gerekirse bas parayı al birini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

eve başka hatun çağır ciddiyim.Gerekirse bas parayı al birini.

Katılıyorum, çocuğu da sağlam dövmezsen ağır gevşeksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinirlendim bak şimdi
    Madem ki o varken eve gitmiyorsun sen varken o geliyor mu ?
    Yüzsüz yüzsüz sinamalara gittigini mi söylüyor yoksa sen mi gördün ? hadi gördün yada söyledi ne fark eder, o çocuğu dövsen bir tarafında unutamayacağı iz bıraksan neye yarar ki!

Bence en temizi borç falanda var dedin, yapabiliyorsan o kızı borçların içerisinde bırak hoşlandığı çocuk ile ne yapıyorsa yapsın, umudunu kes böyle bir durumdan sağlam çıkamazsın mutlaka izi kalır, kuyruk acısını unut kıçını kurtar derim. Bırak ne hali varsa görsün, yaşadığımız toplumun farkına varalım, erkek olan sensin o madem ki o yapmadığınız şey kalmamasına rağmen bu kadar da rahat bir de neyse... Sen bence onu rezil bir durumda bırak ayrıl git ailenin yanına kim ne derse desin, sana ait olan kısmı ödersin sana ait olan eşyaları alırsın. Yaşasın böyle o..... ruhlu insanlar, yoluna bak.
  • Ben olsam evi yakar o cocuguda doverdim sakat birakirdim net

• ExSeLaNS kullanıcısına yanıt
    Sen gel bakalım şöyle

reddit.com/r/theredpill
  • Sıkılmış işte senden şırpıntı!

Aradan belirli zaman geçtiğinde seni ararsa veyahut mesaj atarsa hiç şaşırma. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım. Şimdi evli olsaydınız da bu olaylar gerçekleşseydi daha kötüydü. Evet o 5 yılı unutmak kolay olmayacak ama yapacak bir şey yok. İntikam alayım derken de başına başka dertler açmamanı öneririm. Sağlıklı düşün.
  • sen kızı 5 sene sallamış olabilirsin oda öyle olmaz böyle olur demiş olabilir...oglanı döv diyenler tam bir komedi
  • Yaptigim tespitleri yazayim

1-Evli olmamaniza ragmen ayni ayni evde uzun sure kalmissiniz (din,etigi falan hesaba katmiyorum bile) araya en azindan bir evlilik bagi koysaydiniz bu kadar kolay uzerinden gecemezdi dusun simdi esinden mi kolay ayrilirsin sevgilinden mi

2-seninkisi gidip konuyu direk gidip is yerindeki bir erkege anlatiyor bu ne demek biliyormusun bak boyle durumdayim gel beni kurtar demek senin hatunun zaten bu adamda gozu var adaminda hatunun da ve hatununda bu durumun farkinda sana karsi hissetigi nerdeyse hicbir sey kalmayinca alternatifine yonelmis.

3-Son zamanlarda ilgisiz oldugunu soyledin bu olay bir kac aylik ilgisizlikle olacak sey degil ya seninkisi tam bir kasar ya da sen cinsel anlamda ona yetmiyordun ya da o is yerindeki herife deliler gibi asik

4-Yazis uslubun cok rahat tamam zaten ona ilgisiz oldugunu soyledin ama kadinin seni boynuzlamis en azindan bunun senin fazlasiyla rahatsiz etmis olmasi gerekirdi benim mesela gecen sene arkadasligin bir ustu sevgilinin bir alti iliskim vardi kiz sevimliydi sakaciydi falan ama yanima yakistirmiyordum karakterini sevmedim surtugun tekiydi ayrica tek ben ona basmistim tum bunlara ragmen aylarca kafam rahat degildi. Var sen dusun bu rahatligin cok dukkatimi cekti.(Sonra tekar deginecem buna)

5-Bu vakitten sonra ayni evde yasamanin bir anlami yok git onu ailesine ve aile anlat alninin akiyla cik su isten illa ceza vereceksen de herife iyi bir sopa cek

6-CSB kesinlikle agir CSB yazis uslubun,mesaj sayin 1000 kusurlerde(eski bir dh li oldugun anlamina gelir ve forum iyi takip ettigin anlamina),son gunlerde bu tur konularin revasta olmasi(kadinlar artik 30 yasina kadar evlenmiyor gibi bu konu birkac gundur forum en populer konulari arasinda ki sen de belki ben de bir lay cikaririm kendime dedin dusuk senaryo az ilgi cekicilik)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.