Şimdi Ara

-5 snee sonra- Yarına Alııyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıra kendime güzel bi sistem toplamaya geldi. Para olsa geleceğe dönük olsun diye soket 939 a hiç düşünmeden yönelirdim ve tabiki bilgisayarı 2 seneden fazla kullanacak olsaydım. Fakat bu saatden sonra ".net "le daha fazla ilgilenip "HDTV" ve "divx 6" gibi programlarla birlikte, orta kalitede oynanabilecek performansta oyunlar benim için yeterli olacaktır.Onun için P3 500ümden sonra böyle bir sistem almaya çok kafa yorduktan sonra karar verdim:

AMD Athlon 64 2800+ (s754)
    Epox KDA3+ PRO
    120 GB Seagate 7200,8
    128MB Asus 9550 GE TD
    512mb Twinmos 400MHZ
    Aopen tek fanlı kasa

Soru1-) Bugüne kadar bu anakartı duymadım Duyan varsa yardımcı olabilirmi?
    soru2-)İşlemci overclock'a yatkınmı (1800MHZ den 2200MHZye stok fanla stabil çalıştırabilr miyim?)
    Soru3-) PCI Express erkan kartı kullanamıyormuyum?

Herkese şimdiden teşekkürler..

• anakartın 8kda3+ pro güzel stabil bir nf3 karttır

cpu yu 2.2ghz rahat rahat kullanabilirsin

mlsf pci-ex ekran kartı kullanamazsın

rami kingston düşünebilirsin eğer oc yapacaksan benim kingston 2.5/3/3/3 ve ddr420 olarak çalışmakta ve bana mısın dememekte
    (ram den vazgeçtim şimdi twinmosscular üstüme saldıracak sen en iyisi oem ram al )
  • Ramlar in zamanlamaları hakkında biraz bilgi verir misin? Nelere dikkat etmem lazım? Bi de ben bu işemciyi 2200 MHZ de çalıştırdığımda 3500+ ile aynı saat hızına ulaşıyor ki harika bi işlemci . Performans olarak da yakın değerler gösterir mi? Çünkü aralarında tek fark ramlarin dual olarak kullanılıp kullanılamaması?
  • sistem güzel ama 2 tavsiyem var.1. si hardiski samsung sataII ncq al.fiyat olarak çok bir fark yok ama daha sessiz ve çoklu işlemde donma vb. yapmıyor.sataII modunda ve ncq aktif çalıştıramayacaksın ama bugün nf3 250gb çipsetli bir anakartta o hdd ye windows kurdum inanılmaz sessizdi,serindi ve takılma,donma vb. yapmıyordu.2. tavsiyeme gelince ekran kartını msi rx9550 128td al.çünkü 9600pro çekirdeği kullanılmış.çok rahat 9600pro seviyesine(e doğal olarak ) overclock oluyor.bugün o\c yapmayacak olabilirsin ama yarın yapmayacağının garantisi yok.
    not:işlemci ve anakart süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightshade

Ramlar in zamanlamaları hakkında biraz bilgi verir misin? Nelere dikkat etmem lazım? Bi de ben bu işemciyi 2200 MHZ de çalıştırdığımda 3500+ ile aynı saat hızına ulaşıyor ki harika bi işlemci . Performans olarak da yakın değerler gösterir mi? Çünkü aralarında tek fark ramlarin dual olarak kullanılıp kullanılamaması?

bu mesajı geç gördüm ben cevap veriyim.yeğenime senin alacağın işlemciden ve asus k8n anakarttan aldık.çok rahat 250*9=2250mhz ye çıktı.3500+ nın frekansı 2200mhz.250*9 da süperpi aldım.41 sn.p4 3.0 prescottdan bile iyi.eğer o\ yapıcaksan en azından hynix d43 çipli bir ram al ki işlemciyle beraber ram de o\c olabilsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.