Şimdi Ara

5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
5
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben g601 ile g701 arasında kaldım, g601in ekranı büyük ve klavyesi ışıksız. Klavye çok da önemli olmayabilir bazıları için ama şıklık kattığı kesin. G701 modelini i5 yaptım öyle siparişi vereceğim. Telefonla arayın yardımcı oluyorlar. Birde tavsiyem ssd kampanyasından faydalanın. G701de çift hdd slotu olduğu için ileride yanına yedek ve depolama amaçlı güzel bir hdd veya ssd konulabilir.
    Elime para geçmesini bekliyorum bir kısmını havale olarak yollayacağım, bir kısmını kart ile ödeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crankshaft33 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum, ben de inceleme arıyorum zaten. Sniper inceleme sözü verdi, sonra tatile çıktı vs atamadı incelemeyi.

G601'de aydınlatmalı klavye yok demiş biri; sadece G301 ve G501 de yok, diğerlerinde var. Ben de G501 almayı düşünüyodum da aydınlatmalı klavye olmamasına çok üzüldüm. Diğer bütün özellikleri harika gözüküyor, ısınma sorunu bile yok(şimdilik söylenen). Bununla Monster abra a5 2.1 arasındayım, sanırım G501 daha da ince.

Aydınlatmalı klavye önemli mi değil mi bu aşamadayım. shumin'in g501'i gelsin de bakalım sıkıntı var mı cihazda başka
  • Kim diyor ışıksız diye anlamadım, Victor kullanıcı yetkilisi bana ışıklı demişti G601 için.
     5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!!
  • 801 de yok hocam pardon yanlış yazmışım

Parmaklarım 601 yazmış ama ruhum 801 hissediyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostopçu -- 7 Ağustos 2014; 13:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Kim diyor ışıksız diye anlamadım, Victor kullanıcı yetkilisi bana ışıklı demişti G601 için.

Haklısınız hocam mobilim parmaklar da büyük birazcık sıkıntı olmuş.

benim g701 tercih etme sebebim tamamiyle 2. Hdd yuvası. 240gb ssd bir süre idare eder sonra gerekirse yanına depolama amaçlı hdd düşünüyorum.

Aslında hala kararsızım 17.3 inç de baya güzel oluyor oyunlarda filan ama bilemiyorum.

• otostopçu kullanıcısına yanıt
    Firmanın aydınlatmalı klavye ile ne zoru var anlamadım. Çoğu kişi de benim için gerekli değil diyor anlamıyorum, gece bilgisayarı açmanız gerekti ne yapacaksınız? Ki ben yurtta kalacağım, rahatça git ışığı aç olayı da yok adam küfreder
  • Takip

• quote:

Biliyorum, ben de inceleme arıyorum zaten. Sniper inceleme sözü verdi, sonra tatile çıktı vs atamadı incelemeyi.

G601'de aydınlatmalı klavye yok demiş biri; sadece G301 ve G501 de yok, diğerlerinde var. Ben de G501 almayı düşünüyodum da aydınlatmalı klavye olmamasına çok üzüldüm. Diğer bütün özellikleri harika gözüküyor, ısınma sorunu bile yok(şimdilik söylenen). Bununla Monster abra a5 2.1 arasındayım, sanırım G501 daha da ince.

Aydınlatmalı klavye önemli mi değil mi bu aşamadayım. shumin'in g501'i gelsin de bakalım sıkıntı var mı cihazda başka

bence takma o kadar aydıtlanmalı klavyeyi 50 lira civarına harici olarak satılan aydınlatmalı klavyeler var hem de laptobun klavyesini eskitmemiş olursun

• Uplayalım hadi

• opsladio kullanıcısına yanıt
    Harbi var mı 50 liraya? Bunu düşündüm de kasaya uygun olan klavyeyi bulmak zordur diye vazgeçtim sonra. Link var mı? Victor yetkilileri klavyeyi değiştiremiyoruz demişti.
  • http://www.youtube.com/watch?v=DDvuau7P_JE&list=UUH6xp2Jln9OlWV8s9ldvXdg
    bu 50 60 liraya geliyor böyle bir şey alıp usb den bagladın mı seninde aydınlatmalı klavyen oluyor
  • Where is the users of g701 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanGLR

Where is the users of g701 ?

Yarından itibaren

• opsladio kullanıcısına yanıt
    Harici klavye demek istememiştim, öyle olur tabi

Benim demek istediğim klavye üzerine konulabilen, parlak olanlardan. Harici klavye taşıma şansım yok yanımda çünkü. Veya fosforlu tuşlar vardı onlardan da alabilirim aslında

Şu tarz bir şey arıyorum, kıvrılabilir olması şart değil ince olsun yeter

• quote:

Harici klavye demek istememiştim, öyle olur tabi

Benim demek istediğim klavye üzerine konulabilen, parlak olanlardan. Harici klavye taşıma şansım yok yanımda çünkü. Veya fosforlu tuşlar vardı onlardan da alabilirim aslında

Şu tarz bir şey arıyorum, kıvrılabilir olması şart değil ince olsun yeter

her türlü bulursun yandan ışık veren cihazlar filan var. ısık için almamazlık yapılmaz bence çagreleri var yani biz alana kadar ssd kampanyasıda bitecek varya laptobu

• Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secmenn

g701 sipariş etmiştim ben de. elime ulaşcak bugün büyük ihtimal. bilgi vericem ben de.

geldi mi hocam
  • [smv=dont.gif] 5 tane dedik ama daha 1 tane bulamadık ne iş ya şu forumda hicmi victor kullanıcısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: crankshaft33

[smv=dont.gif] 5 tane dedik ama daha 1 tane bulamadık ne iş ya şu forumda hicmi victor kullanıcısı yok

Ararsan bulursun hocam bu kadar da hazırcı olmayın ben de alacağım ama araştırıyorum girmediğim delik kalmadı nerdeyse. 2-3 arkadaşla konuştum cihazdan gayet memnunlar. Facebook sayfasında da kullanan çok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

Orijinalden alıntı: secmenn

g701 sipariş etmiştim ben de. elime ulaşcak bugün büyük ihtimal. bilgi vericem ben de.

geldi mi hocam

Sabaha kaldı arkadaşım yaa :( işimiz çıktı kaçırdık kargoyu :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.