Şimdi Ara

5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
5
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    1080p ultra da bir zahmet kassın, 860m bile 30 fps'yi zar zor yakalıyor

i7'li incelemeyi ben de bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

quote:

Orijinalden alıntı: otostopçu

quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

quote:

Orijinalden alıntı: otostopçu

5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!!

5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!!

akşam daha ince detay resimleri atarım

e hocam bu bildiğin monster

Çünkü monstera da clevo yapıyor sistem özellikleri birebir aynı Abra ile. Ama herkese Öneriyorum mükemmel bir laptop çok kaliteli ve çok hoş tasarımı var. Kesinlikle listenize katacağınız bir model olmalı bu laptop. Update lerini yapıyor şuan windows update ekranı var şuan .eksikleri tamamlandığında performansını tam anlatım.

Üye oldum ben bir laptop oluşturdum sonra zaten geri dönüş yapıp olması gerekeni söylediler üyelik formalite gibi oldu.

abra nın sesi çok az çıkıyo diye duydum, bunda da aynı sorun var mı

sesi normal seviyelerde hocam ama kaliteli baslar gelince patlamıyor

soruları olan varsa cevaplamaya çalışırım.

makinanın bir tek space tuşu hoşuma gitmedi tam ortasına basmak lazım yanlarda çok sert basınca algılıyor bunu da belireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostopçu -- 9 Ağustos 2014; 1:51:00 >

• Dolar yükselmeye devam ediyor

Seçimlerden sonra düşer herhalde.
  • Victor p502yi gtx860mle alabilsek çok güzel olacak.Hem çift fan hem subwofer hemde renkli klavye.
  • Aķşama doğru g701 için bende bilgi vericem sizlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g501in i7lisi yada i5 inin arasında (program hariç) normal kullanımda oyunda yada ömründe bir fark olurmu ?
  • dün 2035di şimdi 2044 olmuş almaktan soğutacak beni
  • Kurulum yapıyorum şu an g701
     5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!! 5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!!

• +

• quote:

Orijinalden alıntı: KRS-ONE

Dolar yükselmeye devam ediyor

benim de en çok canımı sıkan o.seçimler bitince düşer diye duydum.parayı tamamlayamadım zaten bir de dolar arttı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

quote:

Orijinalden alıntı: KRS-ONE

Dolar yükselmeye devam ediyor

benim de en çok canımı sıkan o.seçimler bitince düşer diye duydum.parayı tamamlayamadım zaten bir de dolar arttı

He yaw sabit bir fiyatta bırakamadılar şunu borsa gibi her değişiyo .s

• Dün sipariş verdim ben. bugün G501 geldi benim de. Kurulumları yaptım aşağı yukarı. Şu ana kadar 3 kişiyle konuştum Victor'dan. İlgi alaka bakımından tatmin oldum. Cihaz da malzeme olarak beni tatmin etti fazlasıyla. Çok premium malzeme aramıyorum zaten kalitesiz kesinlikle değil.
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Dün sipariş verdim ben. bugün G501 geldi benim de. Kurulumları yaptım aşağı yukarı. Şu ana kadar 3 kişiyle konuştum Victor'dan. İlgi alaka bakımından tatmin oldum. Cihaz da malzeme olarak beni tatmin etti fazlasıyla. Çok premium malzeme aramıyorum zaten kalitesiz kesinlikle değil.

hayırlı olsun dün verdin bugün geldi öylemi iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Dün sipariş verdim ben. bugün G501 geldi benim de. Kurulumları yaptım aşağı yukarı. Şu ana kadar 3 kişiyle konuştum Victor'dan. İlgi alaka bakımından tatmin oldum. Cihaz da malzeme olarak beni tatmin etti fazlasıyla. Çok premium malzeme aramıyorum zaten kalitesiz kesinlikle değil.

g501 in i7 mi i5 mi ilk izlenimlerin nasıl, bi kac tane foto atabilrmisin g501 in
  • i5 aldım. daha oyun oynamadım. şu an lol yükleniyor. daha sonrasında ac4 freedom cry'ı kuracağım. elimde bu iki oyun var sadece. fotoğraf bir kaç dakika sonra koyarım bu mesajı editleyip.
  • Sorusu olan varsa alabilirim ilk ciktigi zaman w700 + 3 oyun+tablet kampanyasindan almistik ozellikle soyluyorum servisi cok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayy23

Sorusu olan varsa alabilirim ilk ciktigi zaman w700 + 3 oyun+tablet kampanyasindan almistik ozellikle soyluyorum servisi cok iyi.

tam olarak hangi tarihte aldınız, uzun süreli oyun oyun oynadınız mı (günde 10 15 saat ), oynadıysanız asırı ısınma sorunlarıyla karsılastınızmı? yada online oyunlarda pc yi 36 48 saat felan acık bıraktıgınız oldumu hiç? ısınmadan dolayı pc nin kendini kapattıgı oldumu hiç? kasası darbelere karşı nasıl direnç gösterir,siz kullanırken herhangi bir darbe aldımı, servisinin iyi oldugunu soylemiisiniz, aldıgınızdan beri servise gittimi ? gittiyse hangi sebeple gitti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crankshaft33

quote:

Sorusu olan varsa alabilirim ilk ciktigi zaman w700 + 3 oyun+tablet kampanyasindan almistik ozellikle soyluyorum servisi cok iyi.

tam olarak hangi tarihte aldınız, uzun süreli oyun oyun oynadınız mı (günde 10 15 saat ), oynadıysanız asırı ısınma sorunlarıyla karsılastınızmı? yada online oyunlarda pc yi 36 48 saat felan acık bıraktıgınız oldumu hiç? ısınmadan dolayı pc nin kendini kapattıgı oldumu hiç? kasası darbelere karşı nasıl direnç gösterir,siz kullanırken herhangi bir darbe aldımı, servisinin iyi oldugunu soylemiisiniz, aldıgınızdan beri servise gittimi ? gittiyse hangi sebeple gitti?

hocam alali 5 6 ay falan olmuştur.kardeşim için almıştık günde 10-16 saat oyun oynuyor.ona rağmen hiçbir zaman kapanmadı.fanini falan siz temizleyebiliyorsunuz.bilgisayara bir darbemiz olmadi. Bir kere dayim bir cd takti cokmustu bilgisayar. Servise gitti bayada cabuk geldi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crankshaft33

quote:

hocam alali 5 6 ay falan olmuştur.kardeşim için almıştık günde 10-16 saat oyun oynuyor.ona rağmen hiçbir zaman kapanmadı.fanini falan siz temizleyebiliyorsunuz.bilgisayara bir darbemiz olmadi. Bir kere dayim bir cd takti cokmustu bilgisayar. Servise gitti bayada cabuk geldi.

Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.