Şimdi Ara

5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
5
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

eyw bekliyoruz. hocam ama aşşa yukara 10 derece oynuyor i5 le yani

Oynasın hocam. Yukte oynuyor acikcasi, normalde 38C e kadar gordum bugun i7 yi de %0 yukte ayni i5 teki gibi.

G701 de bu gün 3 saat falan ultra ayarlarda 1080p hawken (hem online hemde çok fazla efekt var. bilgisayarı çok zorlayan bir oyundur.) hdmi kablosunu da takıp oynadım. fanı da %100 moduna getirip başlattım cpu 45 50 derece gördü. ve oyun sesi yarıydı. fanın sesini duymadım hissetmedim bile laptop yanımdaydı. ultra ayarlarda 50 fps aldım online oyunda. asla takılmadı. öyle çok fazlada zorlandığını sanmıyorum :D. elinize sağlık mükemmel bir iş yapmışsınız. oyunda ne pingim vardı nede bağlantı kesildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostopçu -- 10 Ağustos 2014; 0:27:29 >

• infom@n kullanıcısına yanıt
    iyiki almamışım yoksa keşke dermişim. arkasındaki yazıyı hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostopçu

Bende g701 alıcam :) 120 gb ye 240 gb kampanyası halen devam ediyormu?_ Bir bilgin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMIR-PILOT

quote:

Bende g701 alıcam :) 120 gb ye 240 gb kampanyası halen devam ediyormu?_ Bir bilgin var mı ?

Facebook sayfasında stoklarımız tükendi yazıyor ama 2.5" SSD lerde devam ediyor sanırım kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ama bütçeyi ne kadar aşağı çekebilirsem o kadar iyi , i5-i7 arasındaki fark ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Bende bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ama bütçeyi ne kadar aşağı çekebilirsem o kadar iyi , i5-i7 arasındaki fark ne kadar ?

hocam i5 i7 75 dolar cıvarı farkediyor kendinizde bakabilrsiniz sitedenhttp://www.victor.com.tr/Configurator.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMIR-PILOT

quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Orijinalden alıntı: crankshaft33

quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

i5 aldım. daha oyun oynamadım. şu an lol yükleniyor. daha sonrasında ac4 freedom cry'ı kuracağım. elimde bu iki oyun var sadece. fotoğraf bir kaç dakika sonra koyarım bu mesajı editleyip.

hocam bi kactane g501 fotoğrafı atabilrmisin, ekran kapatılmıs kalınlığı gösteren bi fotoğraf tusları ve ekranı gösteren bi fotoğraf güzel olurdu doğrusu

Asagidaki linkteki incelemeyi referans alabilirsiniz. Platform aynı sonucta.

http://forum.donanimhaber.com/m_93908077/f_//tm.htm#93908077

Birde 120 gb ssd ye 240 ssd kampanyanız halen devam ediyormu ?

2.5" ler icin evet. mSATA SSD ler ise yolda. Siparisi verildi, bekliyoruz.

• G501, AIDA 64 testinde Stress CPU, FPU, Cache, system memory ve GPU açık olarak testte. Şu anda tam 11nci saat ve tam 11 saattir AIDA 64 i7 4710MQ nun 4 cekirdegine de %100, GTX 850M'e de aynı 100% oranı ile yukleniyor.

Çekirdekler en yüksek 81C / 84C / 85C / 83C gordu. Uygulama sürekli yuklendigi icin sicakliklar sürekli degisse de ortalama 80C civarında. GPU 77C de stabil. Kasada 11 saatin sonunda aşırı bir isinma yok ama ılık da diyemeyiz Touchpad üzerinde ve sol tarafında, fan çıkış bölgesi üzerinde ılıktan biraz yüksek, az sıcaklık var. Klavye ve diğer bölgeler net olarak normal.

Konfigürasyon: i7 4710MQ islemci, 8GB DDR3 Crucial Bellek, Toshiba 500GB disk, 240GB mSATA SSD. Windows 7 64 Bit.

Maraton devam ediyor :)
  • crankshaft33 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben performans farkı olarak sormuştum
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Allah akıl fikir versin hocam 11 saat ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g701 in tam incelemesini bekliyoruz.
  • g501i i7limi alalım dostum ?
  • Ben zannetmiyorum çok çekirdeğin oyunlarda işe yaradığını ama test görmek lazım tabi.

Eğer rendering, convert veya streaming tarzı işler yapıyorsan acayip gerekli i7, 4 çekirdeğin farkını orada hissediyorsun
  • sadece convert yaparım oda arada bir hep yaptığım bir şey değil.laptop ömrü bakımından bir fark olurmu ondan merak ettim. ömrünü uzattığına dair söylentiler var
  • Ben de duymuştum, i7'ler daha uzun ömürlü diyorlardı yabancı forumlarda. Sebebi şu sanırım, ileride oyunlara da çok çekirdek desteği gelebilir. Şahsen almaya değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Hocam ben performans farkı olarak sormuştum

http://www.cpubenchmark.net/laptop.html

http://www.cpubenchmark.net/

hocam bu linklerden karşılaştırablrsn, i7 ile i5 arasında baya puan farkı vardır, ama şöyleki sadece oyun için alıyorsan i5 alabilirsin, ama yok ben tasarım da yapıyorum 3d , render, katı modelleme solidworks felanda kullanıyorum derseniz i7 tavsiyemdir, şahsen ben i7 alacagım çünkü önceliğim solidworks 3d çizimler sonra oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crankshaft33 -- 10 Ağustos 2014; 18:03:53 >

• Evet arkadaşlar g501 siparişi elime ulaştı buyrun bir kaç ss ve izlenimlerim.http://forum.donanimhaber.com/m_95825372/tm.htm
  • quote:

ürün 2.7 kg diye biliyorum. sırt çantasıyla taşıma imkanınız olduysa yorumlayabilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 11 Ağustos 2014; 11:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geltuzat

quote:

ürün 2.7 kg diye biliyorum. sırt çantasıyla taşıma imkanınız olduysa yorumlayabilir misiniz.

Benim için ağırlığı sorun değil. Zaten çok ta ağırlık hissetmedim. Çantası çok güzel hocam. Çok rahat taşıması fare adaptör koyma yeri falan da var. Üniversite için çantaya da gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostopçu -- 11 Ağustos 2014; 13:06:28 >
  • bende şuan g701 siparişini vermiş bulunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.