Şimdi Ara

5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
5
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erenboran

Batarya gömülü mü yoksa çıkartılabilir mi?

Gömülü batarya hicbir modelimizde bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayy23

quote:

Orijinalden alıntı: crankshaft33

quote:

Sorusu olan varsa alabilirim ilk ciktigi zaman w700 + 3 oyun+tablet kampanyasindan almistik ozellikle soyluyorum servisi cok iyi.

tam olarak hangi tarihte aldınız, uzun süreli oyun oyun oynadınız mı (günde 10 15 saat ), oynadıysanız asırı ısınma sorunlarıyla karsılastınızmı? yada online oyunlarda pc yi 36 48 saat felan acık bıraktıgınız oldumu hiç? ısınmadan dolayı pc nin kendini kapattıgı oldumu hiç? kasası darbelere karşı nasıl direnç gösterir,siz kullanırken herhangi bir darbe aldımı, servisinin iyi oldugunu soylemiisiniz, aldıgınızdan beri servise gittimi ? gittiyse hangi sebeple gitti?

hocam alali 5 6 ay falan olmuştur.kardeşim için almıştık günde 10-16 saat oyun oynuyor.ona rağmen hiçbir zaman kapanmadı.fanini falan siz temizleyebiliyorsunuz.bilgisayara bir darbemiz olmadi. Bir kere dayim bir cd takti cokmustu bilgisayar. Servise gitti bayada cabuk geldi.

Formatlamayı vs bilmediğinizden mi servise yolladınız yoksa donanımsal bir hata mı oluştu ?

• Takip. G501 e i7 taktirip almayi düşünüyorum.i5 olsa nasil ne kadar fark eder sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Truman Show kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda çok fark edeceğini zannetmiyorum da rendering'de vs ortaya çıkar 4 çekirdeğin faydası
  • 1-2 saattir CRysis 3 takılıyorum 1600/900 çözünürlükte ultra ayarlarda SMMA 4x de 30 fps üstündeyim. gayet akıcı ve ısınma yok MSSA 8X Denedim 10 fps geri atıyor akıcı oynadığım değere göre.
    Soğutma iyi. Klavyede ısı hissetmedim...Fan sesi oyunda kulak tırmalamıyor merak etmeyin :) (özellikle kulağım fan sesi aramasına rağmen)Işıklı klavyesi hoş ve gayet başarılı.Gece karanlıkta oyun oynayanlar sevecek eminim. 2 kademe parlaklıkayarı var...
    Kasadan endişesi olan arkadaşlar rahat olsun. Zor beğenen biri olmama rağmen beğendiysem size de gayet hoş gelicektir.
    Hoparlör sesi zayıf. Kulaklıkla keyif verici.
    240 gb Memoright SSD' ye Win7 kurdum bu arada.
    G701 i7 4710 işlemcili model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secmenn -- 9 Ağustos 2014; 19:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

quote:

quote:

Sorusu olan varsa alabilirim ilk ciktigi zaman w700 + 3 oyun+tablet kampanyasindan almistik ozellikle soyluyorum servisi cok iyi.

tam olarak hangi tarihte aldınız, uzun süreli oyun oyun oynadınız mı (günde 10 15 saat ), oynadıysanız asırı ısınma sorunlarıyla karsılastınızmı? yada online oyunlarda pc yi 36 48 saat felan acık bıraktıgınız oldumu hiç? ısınmadan dolayı pc nin kendini kapattıgı oldumu hiç? kasası darbelere karşı nasıl direnç gösterir,siz kullanırken herhangi bir darbe aldımı, servisinin iyi oldugunu soylemiisiniz, aldıgınızdan beri servise gittimi ? gittiyse hangi sebeple gitti?

hocam alali 5 6 ay falan olmuştur.kardeşim için almıştık günde 10-16 saat oyun oynuyor.ona rağmen hiçbir zaman kapanmadı.fanini falan siz temizleyebiliyorsunuz.bilgisayara bir darbemiz olmadi. Bir kere dayim bir cd takti cokmustu bilgisayar. Servise gitti bayada cabuk geldi.

Formatlamayı vs bilmediğinizden mi servise yolladınız yoksa donanımsal bir hata mı oluştu ?

Yok formatlamaya calistik amaolmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: secmenn

1-2 saattir CRysis 3 takılıyorum 1600/900 çözünürlükte ultra ayarlarda SMMA 4x de 30 fps üstündeyim. gayet akıcı ve ısınma yok MSSA 8X Denedim 10 fps geri atıyor akıcı oynadığım değere göre.
    Soğutma iyi. Klavyede ısı hissetmedim...Fan sesi oyunda kulak tırmalamıyor merak etmeyin :) (özellikle kulağım fan sesi aramasına rağmen)Işıklı klavyesi hoş ve gayet başarılı.Gece karanlıkta oyun oynayanlar sevecek eminim. 2 kademe parlaklıkayarı var...
    Kasadan endişesi olan arkadaşlar rahat olsun. Zor beğenen biri olmama rağmen beğendiysem size de gayet hoş gelicektir.

Üstad selam,
    Creative Sound Blaster Cinema ayarlarına girip aktif ettiniz mi acaba Surround sesi felan ?
    Equalizer, bass vs.

http://www.creative.com/oem/products/software/cinema2.asp
    Ayarları tek tek sona getirip bir yorum alabilirsek seviniriz. Kırmızı kutucukları aktif edin sonra ayarı tutarak %100 yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Gaming Machine -- 9 Ağustos 2014; 20:08:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Orijinalden alıntı: secmenn

1-2 saattir CRysis 3 takılıyorum 1600/900 çözünürlükte ultra ayarlarda SMMA 4x de 30 fps üstündeyim. gayet akıcı ve ısınma yok MSSA 8X Denedim 10 fps geri atıyor akıcı oynadığım değere göre.

Üstad selam,
    Creative Sound Blaster Cinema ayarlarına girip aktif ettiniz mi acaba Surround sesi felan ?
    Equalizer, bass vs.

http://www.creative.com/oem/products/software/cinema2.asp
    Ayarları tek tek sona getirip bir yorum alabilirsek seviniriz. Kırmızı kutucukları aktif edin sonra ayarı tutarak %100 yapın.

Hocam bikaç gün sonra g801 sipariş vericem biraz da özelleştirerek:

Intel Core i7 4710MQ 2.5 Turbo 3.5 GHz 6 MB Quad Core
    8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
    8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
    1000 GB 7200 RPM 32MB SATA 2.5" HDD
    RAID HDD İstemiyorum
    mSATA SSD 120 GB
    mSATA yok
    2 GB GDDR5 nVIDIA GTX860M Optimus, PhysX, CUDA Ekran Kartı
    17.3” 1920x1080 Full HD Yansımasız 16:9 Ekran
    High Definition (HD) Ses ve Creative Sound Blaster Cinema Ses Paketi
    8X DVD+/-R/RW/4X +DL Super-Multi Slim Dual Layer Yazıcı
    2MPxl HD Kamera
    802.11 B/G/N Wi-Fi Kablosuz Ağ + Bluetooth 4.0
    Kaydırma ve Çoklu Hareket Algılama Özellikli Touchpad
    9u1 Kart Okuyucu MMC/RSMMC SD/mini SD/SD/SDXC/SDHC
    Bağımsız Tuşlu Numerik Q Türkçe Klavye
    Çıkarılabilir 8 Hücreli Akıllı Lithium-Ion pil, 76,96WH
    FreeDos
    17" Sırt ÇantasıSiyah Renk
    2 YIL ÜCRETSİZ Kapıdan Kapıya Kargo Hizmeti Dahil

Hocam biraz da g801 hakkında konuşun :) Şu ışıksız klavye canımı sıktı biraz. Birde 120 gb ssd ye 240 ssd kampanyanız halen devam ediyormu ? :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otostopçu

quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

quote:

5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!!

akşam daha ince detay resimleri atarım

e hocam bu bildiğin monster

Çünkü monstera da clevo yapıyor sistem özellikleri birebir aynı Abra ile. Ama herkese Öneriyorum mükemmel bir laptop çok kaliteli ve çok hoş tasarımı var. Kesinlikle listenize katacağınız bir model olmalı bu laptop. Update lerini yapıyor şuan windows update ekranı var şuan .eksikleri tamamlandığında performansını tam anlatım.

Üye oldum ben bir laptop oluşturdum sonra zaten geri dönüş yapıp olması gerekeni söylediler üyelik formalite gibi oldu.

Normal windows güncellemelerinden sonra Google da Intel Driver Update diyerek sizi yonlendirdigi sayfada onerdigi programciklari da kurmasına izin vererek sürücülerinizi kontrol edin.
    Intel kablosuz Wifi ve Bluetooth icin yeni sürücüleri download edip kurun.

Fanı 100% açmak için mavi Fn tuşu + 1 e basabilirsiniz. Tekrar basarak otomatik moda alabilirsiniz.

i7 işlenci ile i5 arasında sıcaklık bakımından kaç derece oynuyor g501 de i5 li 70 derece filandı

G501 üzerine i7 yi yarın takacagim, yazarım ama en fazla 10C bekliyorum. Battlefield oynadım bugün biraz 1 saat kadar 70C civarındaydi hem GPU hem CPU (Full High Settings)
    Full Ultra ya acinca kasiyor ama :P

g501 i i7 le teste soktunuz mu ?

• Guest Account kullanıcısına yanıt
    nasıl hocam genel durum memnunmusunuz ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

quote:

akşam daha ince detay resimleri atarım

e hocam bu bildiğin monster

Çünkü monstera da clevo yapıyor sistem özellikleri birebir aynı Abra ile. Ama herkese Öneriyorum mükemmel bir laptop çok kaliteli ve çok hoş tasarımı var. Kesinlikle listenize katacağınız bir model olmalı bu laptop. Update lerini yapıyor şuan windows update ekranı var şuan .eksikleri tamamlandığında performansını tam anlatım.

Üye oldum ben bir laptop oluşturdum sonra zaten geri dönüş yapıp olması gerekeni söylediler üyelik formalite gibi oldu.

Normal windows güncellemelerinden sonra Google da Intel Driver Update diyerek sizi yonlendirdigi sayfada onerdigi programciklari da kurmasına izin vererek sürücülerinizi kontrol edin.
    Intel kablosuz Wifi ve Bluetooth icin yeni sürücüleri download edip kurun.

Fanı 100% açmak için mavi Fn tuşu + 1 e basabilirsiniz. Tekrar basarak otomatik moda alabilirsiniz.

i7 işlenci ile i5 arasında sıcaklık bakımından kaç derece oynuyor g501 de i5 li 70 derece filandı

G501 üzerine i7 yi yarın takacagim, yazarım ama en fazla 10C bekliyorum. Battlefield oynadım bugün biraz 1 saat kadar 70C civarındaydi hem GPU hem CPU (Full High Settings)
    Full Ultra ya acinca kasiyor ama :P

g501 i i7 le teste soktunuz mu ?

Soktum 1 saat AIDA 64 testinde bıraktım full olarak, 2 kere ayrı ayrı

* CPU en fazla tek cekirdek üzerinde anlık olarak 87-88C gordu.
    * Normalde 75-80C arasında dolasti (4 cekirdekte 100%) GPU da aynı anda yuk altındaydı o da en fazla 77C gordu.
    * Kasada bariz ısınma olmadı ama ılıktan daha yuksek sıcaklıklar hissettim touchpad üzerinde ve fan cıkısı üzerine denk gelen bölgede.
    * Klavye de yada touchpad in sag tarafında sicaklik olmadi gerci bu tarif ettigim sicaklik su anda bu yaziyi yazdigim W500 den cok yuksekti de denemez belki birkac derecek olabilir o kadar.
    * CPU 2.5Ghz'e kendini sabitledi 4 cekirdek 100% yuk altinda ve Throttling e girmedi.
    * Oda sicak ve klimasız oldugu icin biraz daha sicakligin yukselmesini bekliyordum ama olmadi.
    * Fan cikisini biraz engelleyip sicak hava sirkülasyonunu zorlastirmistim testler sirasinda, abartip elimle biraz daha kapattim throttling e girecek mi diye ama girmedi.
    * Notebook u az biraz kaldirdim hava cikisi icin 1-2C faydasi oldu ama daha fazla olmadi

SS aldim atacam, sogusun kendine gelsin makine diye makinayi kapatmistim 2 saat AIDA64 ten sonra. Acinca oradan SS'i atarim. Full yuklenmeden AIDA 64 testi yapmayi planliyorum birazdan.

• Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    eyw bekliyoruz. hocam ama aşşa yukara 10 derece oynuyor i5 le yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

g501 düşünüyorum bende 7537 arasında kaldım arada 300 milyon var parayı basıp victor almak geçiyor içimden

bide kaç gün içinde geldi hangi kargoyla ?

Vatan computera y510p almak için gittiğimizde satış görevlisi markaya bakmayın içindekilere bakın. Sonuçta oradaki lenovoyu silip asus yazsalar birşey değişeyecek dedi. Kasa kalitesi olarak ta genelde markaların çoğu zaten aynı firmaya yaptırıyorlar kasasını dedi. Yani dışında değil içine bakmak lazım dedi. Sonra almadan geldik araştırdım victor geldi karşıma içi istediğim gibiydi. Isınma sorunu da olacağını çok zannetmiyorum. Yani sana ne lazımsa onu al hocam. Victordakiler teknosa mediamarkt gibi yerlerden daha fazla yardımcı oldular. Yani sadece dell asus vs olduğu için fiyat yükselebiliyor dedi oradaki görevli. Hangisi senin ihtiyacında onu almalısın.

iyiki y510p almamışsın. Bende almayı planlıyordum ama çok ısındığını öğrenince vazgeçtim. Gerçekten çok ısınıyormuş incelemeler şahit.

• quote:

Oynasın hocam. Yukte oynuyor acikcasi, normalde 38C e kadar gordum bugun i7 yi de %0 yukte ayni i5 teki gibi.
  • quote:

quote:

Oynasın hocam. Yukte oynuyor acikcasi, normalde 38C e kadar gordum bugun i7 yi de %0 yukte ayni i5 teki gibi.

Az önceki soruma cevap bekliyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

i5 aldım. daha oyun oynamadım. şu an lol yükleniyor. daha sonrasında ac4 freedom cry'ı kuracağım. elimde bu iki oyun var sadece. fotoğraf bir kaç dakika sonra koyarım bu mesajı editleyip.

hocam bi kactane g501 fotoğrafı atabilrmisin, ekran kapatılmıs kalınlığı gösteren bi fotoğraf tusları ve ekranı gösteren bi fotoğraf güzel olurdu doğrusu
  • bendemi i7 ile değiştirsem 4 çekirdekmi i7lisi g501in ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMIR-PILOT

quote:

quote:

Az önceki soruma cevap bekliyorum hocam.

Üstad, G801 üzerinde özel olarak öğrenmek istediğiniz özel birşey var mı ?

yani G701 ve G801 ürünleri iyidir, stabildir. Ürün biraz kalındır ama soğutma performansı güzeldir, sadece üst ızgarada ısı hissedebilirsiniz. Extreme yüklenirseniz ısısı artar ama gene de problem yaratmaz, ısı yayılmaz ki o extreme yüklenmeyi ancak sentetik benchmarklarla yaratabilirsiniz ki o kadar yormanıza gerek yok. Spesifik olarak G701'e gore coz az sogutması iyi -kendi testlerime gore- daha genis platform olmasından kaynaklı olabilir. Performansı yüksektir, bir önceki 7 serisi ile karsilastirilirsa 256 Bit 770M'e denk performans gösterir. 2 disk ve 1 mSATA SSD genisleme, 3 bellek yuvası, 80WH pili vardir.

Özellikle SSD ile birçok dizayn ve modelleme firması şu anda bu platformu ve önceki platformu kullanmakta. Çok şükür herhangi bir şikayet almadık şimdiye kadar.

http://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W370SS-Nexoc-G728II-Barebones-Notebook.114640.0.html linkinden inceleyebilirsiniz.

Panel parlaklığı ve renkleri görünce çok muhtemelen normal LCD kullanıyorsanız, çöpe atmak isteyeceksiniz :) Gercek soyluyorum, alırsanız ve yanılıyorsam buradan acikca yazin lutfen.
    yine alırsanız Creative Sound Blaster Cinema yi aktif edin ses gayet "surround" olarak gelecektir (seviyeleri de arttırırsınız, normalde ses seviyeleri dusuktur)

Wireless zaten orjinal Intel 7260N, grafik islemci 2GB GDDR5 GTX 860M.

• quote:

quote:

i5 aldım. daha oyun oynamadım. şu an lol yükleniyor. daha sonrasında ac4 freedom cry'ı kuracağım. elimde bu iki oyun var sadece. fotoğraf bir kaç dakika sonra koyarım bu mesajı editleyip.

hocam bi kactane g501 fotoğrafı atabilrmisin, ekran kapatılmıs kalınlığı gösteren bi fotoğraf tusları ve ekranı gösteren bi fotoğraf güzel olurdu doğrusu

Asagidaki linkteki incelemeyi referans alabilirsiniz. Platform aynı sonucta.

http://forum.donanimhaber.com/m_93908077/f_//tm.htm#93908077

• quote:

quote:

quote:

Asagidaki linkteki incelemeyi referans alabilirsiniz. Platform aynı sonucta.

http://forum.donanimhaber.com/m_93908077/f_//tm.htm#93908077

Birde 120 gb ssd ye 240 ssd kampanyanız halen devam ediyormu ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.