Şimdi Ara

5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
5
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

Orijinalden alıntı: crankshaft33

[smv=dont.gif] 5 tane dedik ama daha 1 tane bulamadık ne iş ya şu forumda hicmi victor kullanıcısı yok

Ararsan bulursun hocam bu kadar da hazırcı olmayın ben de alacağım ama araştırıyorum girmediğim delik kalmadı nerdeyse. 2-3 arkadaşla konuştum cihazdan gayet memnunlar. Facebook sayfasında da kullanan çok.

Konuların hemen hemen hepsini kurcaladım aradım kullanıcıları, facebookta da baktım, kullanıcıları davet ettim, benim amacım kullanıcıların deneyimleriini hep birlikte görmek ve yorumlamak, siz 2 3 kişiyle konusmussunuz, keske buraya davet etseydiniz de hep birlikte konussaydık, fotograflar videolar paylassalardı herkes merak ettiği seyi sorsaydı bu arkadaşlara, gayet memnunlarmış demekle bitmiyor olay.Dell 7537 içinde onlarca kişi cok güzel cok güzel kesin alın mukemmel dedi ama bizim gibi sıradan kullanıcılar karsılastıkları problemleri paylasınca vazgectik almaktan. 2000 2500 tl vereceğiz sonucta para da kolay kazanılmıyor, kişisel bir olay değil yani hepimizin aydınlanması lazım bu konuda, bu da ancak direkt olarak kullanıcılardan gelen somut incelemelerle olur. Kullanıcıları buraya beklemekte en doğal hakkımız diye düşünüyorum.

• crankshaft33 kullanıcısına yanıt
    Dell'deki gibi kronik sorunlarla karşılaşacağımızı zannetmiyorum çünkü clevo kasa kullanılıyor. Bir sorun olsa monster kullanıcılarından duyardık onlarda da clevo kasa var.

Yine de kullanıcı yorumunu duymak lazım, dediğin gibi bu para kolay kazanılmıyor, riske gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: secmenn

quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

g701 sipariş etmiştim ben de. elime ulaşcak bugün büyük ihtimal. bilgi vericem ben de.

geldi mi hocam

Sabaha kaldı arkadaşım yaa :( işimiz çıktı kaçırdık kargoyu :D

Hocam yarin en azindan kucuk bir inceleme bekliyorum daha sonrada detayli bir inceleme yapsarsan guzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

g701 sipariş etmiştim ben de. elime ulaşcak bugün büyük ihtimal. bilgi vericem ben de.

bekliyoruz hocam ama biz g501e bakıyoruz ama olsun bize biraz fikir verir en azından
  • Bugün benimki de geliyor

• tam victor g801 siparişi verecekken monsterın stokları yenilediğini gördüm. 17" abra modeline yeni kasalı bir model getirmişler. o kasada 15.6" almamı düşündüren kasaydı sonuçta msi da o kasayı kullanıyo. onu görünce tereddütsüz sipariş verdim ayrıca ışıklı klavyede olması beni memnun etti.

Victor bana göre piyasaya yanlış girdi. monsterın 17" abra serisinde ışıklı klavye yok victorda da yok sonuçta aynı kasayı kullanmışlar. farklı şık bir kasa kullan koy ışıklı klavyeyi millet seni tercih etsin. victordan sipariş verseydim sırf ssd kampanyası dolayısıyla tercih edecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crankshaft33

Öncelikle herkese merhabalar, aylardır notebook bakıyorum bir türlü kafama yatan özellikte ve fiyatta notebook bulamadım. Bi kac gün önce Victor markasını gördüm ve donanım fiyat özellikleri cok hoşuma gitti. Ama kafama takılan şeylerden biri hiç kullanıcısının olmaması, evet forumda 2 3 gündür dolasıyorum, 1 kişi bile bende victor kullanıyorum şöyle iyi böyle güzel yada böyle sorunları var demedi, herkes almaya hevesli ama ortada hiç kullanıcı yok (victor gaming machine hariç). Aramızda kullanan arkadaşlar varsa lütfen incelemelerini paylasabilirlermi?

İlk fırsatta geniş çaplı z510 ile karşılaşttırmalı incelemesini yapacağım. Hatta şimdiden konusunu açayım. Beklemede kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 8 Ağustos 2014; 9:22:58 >

• Sağolasın Ayrıca G501'e ait nette pek fotoğraf yok, sen çekip koyarsan sevinirim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Sağolasın Ayrıca G501'e ait nette pek fotoğraf yok, sen çekip koyarsan sevinirim hocam.

Tamam hocam vakit bulamazsam izine çıkınca derlemesini yaparız.

•  5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!!

5 TANE VİCTOR LAPTOP KULLANICISI ARIYORUM!!!

akşam daha ince detay resimleri atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostopçu

akşam daha ince detay resimleri atarım

h.o hocam bu hangi model g501mi acaba? bugün mü geldi

• Şu fiyat bir sabitlense alıcaz da hep oynuyor. Yine artmış. 1 hafta daha bekliycem.
  • bu g701, clevo'nun büyük kasasından
  • tm oda pahalı ya o kadar para veremem
  • aynen 3gün önce 2005ti şimdi 2035 olmuş doğru dürüst bir kura bağlayamadılar borsa oldu sanki @@
  • Teşekkürker.G701 hocam evet bugün geldi

• 15 gün içinde koşulsuz iade alıyorlarmı sordunuzmu onu ?
  • Evet eksiksiz bir şekilde geri gönderdiğimizde para iadesi yapılıyormuş. Arayıp servisten detaylı bilgi alabilirsiniz. Süreçte çok yardımcı oldular

• Bugün dayanamayarak bende g501 sipariş verdim. Ürün elime ulaşınca ss video oyun performansı vb inceleme koymaya çalışırım
  • g501 düşünüyorum bende 7537 arasında kaldım arada 300 milyon var parayı basıp victor almak geçiyor içimden

bide kaç gün içinde geldi hangi kargoyla ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AUZEF -- 8 Ağustos 2014; 17:58:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.