Şimdi Ara

5 tonluk hafif kamyon seçimi hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
75.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mavia07

konu'nun sahibi kayıplara karışmış

• arkadaslar bu aralar mutluyum gecen hafta sattıgımız arabayı almaya hala gelmemısler saolsunlar sozde bankadan parayı cekememısler ıns hıc bı zamanda cekmezler benım oglum hıc gıtmez dua edın bana
  • eee arkadaslar noluyo ya konu bombos kalmıs konunun sahıbı de alıcagını aldı galıba hıc ugradıgı ettıgı yok valla aslında guzel gıdıodu benım ısuzu mu bozdu işi eskı pusku ßıse olaraktan :D hadi bakalım az canlanalım
  • canter öneririm
  • bu sınıfı ıyı bılıyorsan mıtsubıshının taksı konforunda oldugunu yuke gelmedıgını de bılırsın arkadasım bence pıyasaya bı bak arastır ısuzu oldugunu gorurusun
  • renault mascott hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.ben 15 gün sürme fırsatı buldum.yaklaşık 8 ton yükledik.dranazı 1 e düşmeden çıktı.çok sağlam gibi.çok sert bi araba.virajlarda hiç yatmıyor.neler düşünüyosunuz paylalırsanız sevinirim....
  • burak kardesım mascottları ben hıc kullanmadım kullanan yada sahıbı olan kımseyı de bılmıyorum cok az sayıda var cunku ama burda yanı giresundan istanbula balık cekıyo yanı jete cıkıo saglam gibi duruyo resimleri varsa paylasırsanda cok ıyı olur
  • evet isuzu diyorum çünki bazı dostlarımda var vede memnunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cileli_sofor

bu sınıfı ıyı bılıyorsan mıtsubıshının taksı konforunda oldugunu yuke gelmedıgını de bılırsın arkadasım bence pıyasaya bı bak arastır ısuzu oldugunu gorurusun

biz 8 ton atıyoruz çokda rahat gidiyo niye yüke gelmiyomuş araba ?? üstelik turbo yok arabada $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-ay -- 28 Mart 2009; 3:54:20 >
  • arkadasım 1 sene kadar sırket deneyımım oldu ve bu sınıfta her turlu aracı kullandım 6 tekerde en ıyısı ısuzudur ustunu yada aksını kımse ınkar edemez sen 8 tonu allah asqına hangı mıtsubıshıye attın cok merak ettım ısuzu bıle 8 tonla zorlanıyo kı mıtsuıbıshı hıc kalkamaz tabırı caızse burda arkadasa yardımcı olmaya calısıyoruz benım arabam gıdıo senın kı duruyor degıl bızde hala ısuzu var 95 model suan kı 2009 mıtsubıshıye degısmem
  • quote:

arkadasım 1 sene kadar sırket deneyımım oldu ve bu sınıfta her turlu aracı kullandım 6 tekerde en ıyısı ısuzudur ustunu yada aksını kımse ınkar edemez sen 8 tonu allah asqına hangı mıtsubıshıye attın cok merak ettım ısuzu bıle 8 tonla zorlanıyo kı mıtsuıbıshı hıc kalkamaz tabırı caızse burda arkadasa yardımcı olmaya calısıyoruz benım arabam gıdıo senın kı duruyor degıl bızde hala ısuzu var 95 model suan kı 2009 mıtsubıshıye degısmem

araba resimde ,biz sucuyuz ( 20lt *400 bidon atıyoruz ) ben mutsıbıshı , ısızudan daha iyi olduğunu itta etmiyorum ,ama biz 8 ton atıyoruz

http://img3.imageshack.us/my.php?image=cimg0313s.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-ay -- 29 Mart 2009; 15:38:52 >

• arkadasım bu arabanın kasası zaten 1 tondan fazla 8 de yuk eder 9 kacla gıdıosun yolda cok merak ettım rampada felan ne yapıosun acaba
  • O kasa 400 bidon almaz ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

O kasa 400 bidon almaz ki..

Banada öyle geliyor ama boylamasına uzun galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

O kasa 400 bidon almaz ki..

ben dolu halininde resmini çeker koyarım valla yalan yok rampalarda bile 1. vitese düşmüyor araba . araba tam 405 bidon alıyoruu

kasa bu http://img27.imageshack.us/my.php?image=cimg0315d.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-ay -- 29 Mart 2009; 16:45:39 >
  • bilader iyi diosun hos dıosunda 8 tonu adamlar 10 teker kamyonlara verıyo onlarda tam 10 vurduklarında rampada 2 felan dusuyo senın mıtsıbushının motorunda bısey mı var allah askına eray abi sen ıyı bılırsın 522 ler 10 tonda 2. vitese dusmuyo mu bana biraz sacma gibi geldi ama yanlıs anlasılmasın bızım sırketın 2007 ısuzu bıle 7 tonla rampada bazen 1 e dusuyosa mıtsubıshı mutlaka duser
  • quote:

bilader iyi diosun hos dıosunda 8 tonu adamlar 10 teker kamyonlara verıyo onlarda tam 10 vurduklarında rampada 2 felan dusuyo senın mıtsıbushının motorunda bısey mı var allah askına eray abi sen ıyı bılırsın 522 ler 10 tonda 2. vitese dusmuyo mu bana biraz sacma gibi geldi ama yanlıs anlasılmasın bızım sırketın 2007 ısuzu bıle 7 tonla rampada bazen 1 e dusuyosa mıtsubıshı mutlaka duser

yaa arkadaşlar bizim yerimiz maltepede gelin isterseniz ispat edeyim , yalan söyleyecek halimiz yokk
  • resimdeki araba 98 model falan olmalı mitsubishinin düzü yani turbo intercooler falan yok ama genede 8 tonla gider. biz npr ye 8500 kg atıyoruz hemde uzun yol mitsubishilerin turbolarıyla bizde 9 tonla uzun yol çalışan var turboları rampada çok çeker ama bunlar çekmez arkadaşta aynından vardı ikimizde 2 ye düşerdik ben durar gibi geçerdim onu vites oranları bile isuzuyu tutmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tga15 -- 30 Mart 2009; 18:26:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tga15

resimdeki araba 98 model falan olmalı mitsubishinin düzü yani turbo intercooler falan yok ama genede 8 tonla gider. biz npr ye 8500 kg atıyoruz hemde uzun yol mitsubishilerin turbolarıyla bizde 9 tonla uzun yol çalışan var turboları rampada çok çeker ama bunlar çekmez arkadaşta aynından vardı ikimizde 2 ye düşerdik ben durar gibi geçerdim onu vites oranları bile isuzuyu tutmaz .

99 model
  • arkadasım kullanmasam bısey degıl hanı buyuk kamyon olsa anlamam pek ama bu sınıfda baya bı bılgım var ve ıddaa edıyorum mıtsubıshı adam gıbı rampada 1 vıtese duser 9 ton yuk mıtsubıshının haddı degıl aracına chıptunıng falan yaptırdıysan ayrı tabi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.