Şimdi Ara

5 V yerine 7,5 V olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Access point in adaptoru yandi.Eskisi 5 V cikisliydi.Iki yeni adaptor buldum ikiside malesef 7,5 V cikisli.
    Acaba access pointi yakarmi yoksa bunu kullanabilirmiyim ??
    Tesekkurler.

• Büyük ihtimalle zarar verir, o yüzden bence 5V bir adaptör bulmak en mantıklı seçim olacaktır.
  • Cok tesekkur ederim simdi bagliycaktim tam zamaninda yazmissin
    tekrar tesekkurler
  • evet 2,5 voltluk fark az değil,zarrlı olbilir
  • kesinlikle doğrudan bağlama ama 7805 ile regüle edebilirsin o zaman sorunsuz çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoptrik

kesinlikle doğrudan bağlama ama 7805 ile regüle edebilirsin o zaman sorunsuz çalışır

7805'in üreteceği akım yeterli gelmeyebilir, bence giriş gücüne uygun bir adaptör veya iyi ayarlanmış bir devre daha iyi olur.

EDIT: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerege -- 10 Kasım 2009; 17:38:13 >
  • Cihaz kaç amper çekiyor? 5volt çıkışlı bir SMPS adaptör kullanabilirisin.
  • 5 tl lik adaptör için 250 tl lik cihazdan olma git orjinal adaptor al..
  • bilgisayarından calıştır diyecem ama bu cıaz sürekli kullanılacaksa olmaz işde ben taşınabilir ile modemi pc den calıştırıyom pc calışırken calışıyo kapalı iken onlarda kapalı psu dan gelen sarı renkli kablo 12v kırmızı renkli kablo 5v 4pin liyi sata ceviri adaptörler var onun ucunu kesik bi ek alabilirsin sadece pc calışırken calışır haberin ola ek alacagın kablonun rengi kırımızıdır herhangi bi hata yaparsan mesulüyet kabul etmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.