Adamla ayni dersi aliyoruz birlikte odev yapalim dedik, nasil hitap etmeliyim bilmiyorum. Abi desem garip kacar hiyerarsik olarak ayni duzeydeyiz. Adiyla hitap edince de olmuyor. Ne diyim??? |
Bildirim
Adamla ayni dersi aliyoruz birlikte odev yapalim dedik, nasil hitap etmeliyim bilmiyorum. Abi desem garip kacar hiyerarsik olarak ayni duzeydeyiz. Adiyla hitap edince de olmuyor. Ne diyim??? |
''Hocam'' |
"hiyerarşik olarak aynı olduğumuz ve aynı ödevi yaptığım 5 yaş büyüğüm" diye hitap et. Çok uzun geliyorsa hoaoaöybyb diye kısaltabilirsin. |
''Hocam'' |
Dhli oldugumu ifsa etmek istemiyorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
kankam gibi hitap ederim isterse yaş farkı 10 olsun. ortamdan ortamına göre değişir tabi ama öyle proje ödev mödev şeylerinde hiç uğraşamam abi mabi işlerine |
"Dedem" |
Adla hitap edilmesi rahatsiz edici mi peki? Odeve ozenmek lazim bastan bozulmasin. |
"hiyerarşik olarak aynı olduğumuz ve aynı ödevi yaptığım 5 yaş büyüğüm" diye hitap et. Çok uzun geliyorsa hoaoaöybyb diye kısaltabilirsin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 3 Kasım 2020; 20:5:20 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
unisex olmasi lazim bunlar olmaz. |
kanka de |
Panpa de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |