Şimdi Ara

5 yıldır bir kızı aklımdan çıkaramıyorum(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler arkadaşlar bundan 5 yıl önce lisenin ilk günlerinde tanıştığım bir kızı aklımdan çıkaramıyorum o zamanlar konuşuyorduk onla sonra yanlış bir şeyler oldu maddi imkansızlıklar yüzünden vs kızdan uzaklaşmak zorunda kaldım. O günden beri kız hep aklımda arada unuttum diyorum geceleri el ele tutuştuğumuzu görüyorum bir ara hayattan öyle bunalmıştım ki çalışıp eve gelip uyuyordum onu veya daha mutlu olacağım şeyleri görmek için (bildiğiniz hayattan kaçıyordum) neyse bu dönemleri vesayre atlatttım lise bitti ama halan daha aklımdan çıkmıyor bu kız.Asosyal biri değilimdir tonla kız arkadaşım var ama başka kızlarla deneyim diyorum ancak olmuyor bir türlü duygusal bir bağ kuramıyorum insanlarla.Şimdi zihnimin bir yanında hep o var hayattan hiçbir beklentim yok zaten fakir bir aileden geldiğim için lisedeyken de okuldan sonra çalışmak durumunda kalıyordum şimdide öyle çalışıyorum eve geliyorum hiç bir şey beni mutlu etmiyor sadece ölmek istiyorum artık.

Düzenli Sigara alkol kullanmam ama bazen sırf onu birkaç dakikalığına unutmak için bir köşede tek başıma rakı şişesini bitirdiğim oluyor. kıza yazayım diyorum ama bilmiyorum dostlarım hayatta ne bir başarım var nede bir mal varlığım, zaten sanayide çalışıyorum eve para getirebilmek için lisenin başından beri
    Böyle dostlarım ne yapayım bir yol gösterin 5 yıldır her gün ölmeyi beklemek o kadar berbat bir his ki
    Psikolog a git demeyin özellerin fiyatı ortada devlet de ise 5 dakika bile konuşmadan depresan yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePunisherez -- 19 Ağustos 2017; 15:46:5 >

• Büyük ihtimalle bunu neden buraya yazıyorsun diyeceksiniz haklısınız bunun cevabını bende bilmiyorum bu sorunun cevabını ancak gerçek ortamda ki arkadaşlarımla bu konuyu dertleştiğim de pekte mantıklı bir öneri söylemiyorlar
  • Montla sıç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oymakus kullanıcısına yanıt
    İnşallah evlenirsin ve çok sevdiğin bir eşin olur bir yıl sonra eşini kanserden kaybedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePunisherez

İnşallah evlenirsin ve çok sevdiğin bir eşin olur bir yıl sonra eşini kanserden kaybedersin

Ne boş adamsın sen ya, gelmişsin burda ergen gibi kendi romantik komedinde başrol ayakları çekip kendini tatmin ettiğin hikayenle ilgili sözde yardım arıyorsun, sonra doğal olarak derdini silkeyim cevabı gelince "kanser olsun". Bas git sana hangi kız baksın şu karakterinle.
  • ThePunisherez T kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: ThePunisherez

Ne boş adamsın sen ya, gelmişsin burda ergen gibi kendi romantik komedinde başrol ayakları çekip kendini tatmin ettiğin hikayenle ilgili sözde yardım arıyorsun, sonra doğal olarak derdini silkeyim cevabı gelince "kanser olsun". Bas git sana hangi kız baksın şu karakterinle.

karsi cins tarafindan sevilmek, sevmek tipki nefes almak, yemek yemek, uyumak kadar temel ve insani bir ihtiyactir. birakin bu gariban ayaklarini artik. derdini seveyimmis lafa bak. dert konusunda sidik yarisi mi yapacaksiniz simdi de? kimisi bir yakinini kaybetmistir, kimisinin parasi yoktur, kimisi sevgisizdir, kimisi ask acisi cekiyordur. adam icini dokmus burda yurekli bir bicimde. sunu yazdigina gore o kadar eminim ki aynilarini yasamadigina, tum varliginla kendini bir kadina adamadigina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam nasıl bir şey önerebiliriz ki madem 5 senedir aklından çıkmıyor bul kızı ulaş içini dök böyle böyle de en azından onun cevabını duyunca bir miktar rahatlarsın unutabilirsin z

• Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt
    Bu ne cahil bir yorumdur ya. Lan lise de mi okumadın, herkesin lisede, ünide bu tür dertleri olur, 7 milyar insanın 7 milyarı aşk acısı çekmiş olabilir bu çok olağan bir şey, bunu buraya gelip sanki umursamalıymışız gibi anlatması gayet de "Derdini seveyim" durumudur, aynılarını yaşamadın dediğin konuşmak istersen buyur özele bütün lise hayatım aynı kızı sevdim, ünide ayrıldık, üni 2de evlendi kız, nişanlandığını duyduğumda aynı duyguları hissettim, ancak sorun şu ki o kız geçti ve 1 sene sonra başkasına aşık oldum, durum böyle, bunlar hormonlar kardeşim bugün deli gibi aşık olduğun birini 1 sene sonra mazi olarak görüp yanında başka aşık olduğun birisi olabilir, çünkü olay tamamen kimyasal, aşk aşk diye abartıyorsunuz sanki tek size oluyor bunlar te Allah'ım. Bir de birine kanser ol diyen adamı savunmak için çok takla atmışsın, yürü başka yerde yapmacık ol hadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 19 Ağustos 2017; 16:29:26 >
  • quote:

Bu ne cahil bir yorumdur ya. Lan lise de mi okumadın, herkesin lisede, ünide bu tür dertleri olur, 7 milyar insanın 7 milyarı aşk acısı çekmiş olabilir bu çok olağan bir şey, bunu buraya gelip sanki umursamalıymışız gibi anlatması gayet de "Derdini seveyim" durumudur, aynılarını yaşamadın dediğin konuşmak istersen buyur özele bütün lise hayatım aynı kızı sevdim, ünide ayrıldık, üni 2de evlendi kız, nişanlandığını duyduğumda aynı duyguları hissettim, ancak sorun şu ki o kız geçti ve 1 sene sonra başkasına aşık oldum, durum böyle, bunlar hormonlar kardeşim bugün deli gibi aşık olduğun birini 1 sene sonra mazi olarak görüp yanında başka aşık olduğun birisi olabilir, çünkü olay tamamen kimyasal, aşk aşk diye abartıyorsunuz sanki tek size oluyor bunlar te Allah'ım. Bir de birine kanser ol diyen adamı savunmak için çok takla atmışsın, yürü başka yerde yapmacık ol hadi.

delikanli adamakilli konusmayi ogren once. terbiyesizlik yapma, sana burda terbiye dersi verecek olan ben degilim bu zamana kadar ogrenemediysen. benim mesajimda "lan lun hadi git uza" tarzi bir tabir geciyor mu? kendine gel. ondan sonra tartisalim tartisacaksak da.

• Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt
    Ya bırak herkes nasıl hak ediyorsa öyle cevap olur, kanser ol diyen adam gereken cevabı aldı, onu savunduğun için en ufak saygı kırınıtısı bekleyip gereksiz elitliklere girme, özellike delikanlı falan nedir abi demen gereken yerde şu konuları açan adamsın yapmacık yapmacık "Çok saygılıyım ihihi kendine gel ihihi" diye taklalar atma burda yemezler.

https://forum.donanimhaber.com/11-siniflarin-sorularini-cevaplarim--125953176#125953176

https://forum.donanimhaber.com/asik-olamiyorum--121428658#121428658

https://forum.donanimhaber.com/kayit-yaptirmasak-da-obp-kiriliyor-mu--119374630#119374630

98'li misin 99'lumusun 2000'limisin nesin bilemeyeceğim ancak ufak olduğun belli, git tartışacak kendi yaşında olgunlukta birini bul kardeşim hadi yürü.

• quote:

Ya bırak herkes nasıl hak ediyorsa öyle cevap olur, kanser ol diyen adam gereken cevabı aldı, onu savunduğun için en ufak saygı kırınıtısı bekleyip gereksiz elitliklere girme, özellike delikanlı falan nedir abi demen gereken yerde şu konuları açan adamsın yapmacık yapmacık "Çok saygılıyım ihihi kendine gel ihihi" diye taklalar atma burda yemezler.

https://forum.donanimhaber.com/11-siniflarin-sorularini-cevaplarim--125953176#125953176

https://forum.donanimhaber.com/kayit-yaptirmasak-da-obp-kiriliyor-mu--119374630#119374630

98'li misin 99'lumusun 2000'limisin nesin bilemeyeceğim ancak ufak olduğun belli, git tartışacak kendi yaşında olgunlukta birini bul kardeşim hadi yürü.

İşsizliğinize hayran kaldım

• kızla konuşsan da takmaycak büyük ihtimal, kendine yazık ediyorsun

• quote:

evet 2000 liyim. 2006 ocak uyesiyim, 5 yasinda uye oldum foruma da.:D bos yapma birader, benim profilim acik her sey de ortada. sakladigim bir sey yok. 192 boyunda 95 kilo adamim beni karsisinda gorse dili tutulacak adamlar klavyede erkeklik yapiyor ya bayiliyorum. nefretinde, komplekslerinde bogul. dusuncemizi soyledik kudurdun, allah senin sevgiline de sabir versin. guya aklin sira profili acik olan adami ifsa ettigini zannediyorsun. :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.