Şimdi Ara

5 yıldır telefon almayan adam!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 5 yıldır telefonlardan o kadar çok uzak durmuşum ki bunu telefonum bozulunca anladım :) Yeni telefon almaya karar verdim ama piyasa o kadar çok karışık ki resmen telefon çöplüğü. Sizin yorumlarınız benim için değerli çünkü ben elektronik bir eşya alacağım zaman ilk baktığım forum burası.

Şimdi telefonlarla pek aram olmasa da teknolojiye açık ve teknolojiyi seven birisiyim, uğraşması haricinde.. :)

Telefon konuşmalarımı uzun tutmam, mesaj neredeyse ayda 1 kez ancak..

Fotoğraf makinesine ihtiyacım var ama ikisi bir arada olursa benim için muhteşem olur :) Gece ve gündüz aynı kaliteye sahip bir cep telefonu arıyorum yani.

Şarj süresi 1,2 günde bitmesin zaten hiç bir iş yapmıyorum durduk yere enerji tüketmesin.

Android falan hiç anlamıyorum yani çok fazla karışık olmasın zamanım yok bunları yapabilmem için..

Fiyat aralığı en fazla 600 olursa bütçeme uygun olur..Tabi tüm bu özellikleri 50-100 aşıyorsa o da problem değil..

eh tabi biraz da kasası güzel olsun :) Çok şey mi istiyorum ne? :)

Piyasaya baktığımda geçen gün hepsiburada da LG Arena diye bir telefon vardı o kampanyayı forumda şikayetleri okurkee kaçırdım. Bu telefon hoşuma gitti..

Birde Samsung i7500 araştırmaktayım halen ama bir sonuca varamadım çünkü forumda pek tavsiye edilmiyor niyesini anlamadım henüz. Kimisi çok iyi diyo kimisi berbat diyo aynı şekilde LG Arena'ya da aynı şeyler söylendiği için tereddütteyim hala..

Bunlar haricinde beğendiğim en güzel telefon sanırım N8, ama 1 aylık maaşımı bir telefona bağlamak pek mantıklı gelmiyor bana :)

Kafanızı ağrıttım için kusura bakmayın şimdiden, yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim..

• Wi-fi 3G gibi özellikleri yazmayı unuttum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msg111 -- 9 Ocak 2011; 3:15:33 >
  • LG GT 540 olabilir isteğiniz.
  • quote:

Gece ve gündüz aynı kaliteye sahip bir cep telefonu arıyorum

GT540 çok güzel ama foto konusunda bu talebi karşılamaz....

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

LG GT 540 olabilir isteğiniz.
  • Fotoğraf bu kadar önemliyse N8 almak mantıklı olur.
    Bütçeni artırır isen hem Androidli hemde fotoğraf kalitesi güzel olan telefonlarda var ama N8 e fazla diyorsan bunları tavsiye edemem tabi.
  • Gt540 a baktım evet fotoğraf çekimi iyi değil sanırım... N8 de çok pahalı ya bir telefona bu kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor. Hele bir de 6 ay sonra fiyatı düşerse kazıklanmış gibi hissediyorum kendimi..

Arena'yı tavsiye etmiyo musunuz peki? Yada Samsunglardan bir cihaz?
  • GT540'da flaş yok özellikle gece çekimlerinde sorun olur. N8'de de bazı sıkıntılar var, ana konusuna bak istersen. Fiyat konusunda haklısın, 5800 gibi olursa 5-6 ay sonra fiyatı yarıya indirebilirler. Sırf kamerası ve flaşı iyi diye N8'e 1000 TL para verilmez bence...

quote:

Orijinalden alıntı: msg111

Gt540 a baktım evet fotoğraf çekimi iyi değil sanırım... N8 de çok pahalı ya bir telefona bu kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor. Hele bir de 6 ay sonra fiyatı düşerse kazıklanmış gibi hissediyorum kendimi..

Arena'yı tavsiye etmiyo musunuz peki? Yada Samsunglardan bir cihaz?
  • wave723'ü tavsiye ederim

5 mp otofokuslu kamera, 29 gün bekleme süresi ve muhtemelen beğeneceğin kadar şık bir kasası var

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s7233-wave-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams7233w&categoryId=371946
  • Gerçekten hoş ve özellikli bir cihaz ama 29 gün lafına asla ve asla kanmayın, kapasitif dokunmatik ekranlı bir telefon ile normal kullanımda (konuşma+mesaj+wifi+foto ve oyun) 3 gün bile çok zor...

quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

wave723'ü tavsiye ederim

5 mp otofokuslu kamera, 29 gün bekleme süresi ve muhtemelen beğeneceğin kadar şık bir kasası var

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s7233-wave-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams7233w&categoryId=371946

• quote:

wave723'ü tavsiye ederim

Hay ALLAH razı olsun :) Sayende kararsızlıktan kurtuldum, en azından bir fikir edindim. Telefonu biraz araştırdım dişe dokunacak bir eleştiri yazanı görmedim. Tüm yorumlar genelde olumlu anlamdaydı. Bende telefonu canlı olarak hiç görmeme rağmen Ereyon'dan sipariş ettim. 540 liraya geldi yaklaşık olarak, telefon elime ulaşınca tekrar yazacağım. Tekrar teşekkür ederim...

• 3g görüşme yok ama iyi cihaza benziyor
  • ARKADAS SAYISIZ TELEFON KULLANDIM EGER BULABILIRSEN SIFIRINI N95 8GB AL DERIM HEM SAGLAM HEM KULLANISLI WIFI KAMERA COGU SEYI VAR SADECE DOKUMATIK DEGIL UYGUN FIYATA TAS GIBI 3 SENE KULLANDIM HICBIRSEY OLMADI GÜZELDE FOTO CEKIYOR
  • quote:

wave723'ü tavsiye ederim

Şu wawe'yi bende düşünebilirim. Güzel birşeye benziyor :D

• valla ben çok memnun kaldım, pek anlamadığım için özelliklerini çok açıklayamıyorum ama görünüşü olsun, dokunmatiği olsun çok iyi. Şarjı da çok iyi gidiyor. Fotoğraf kaliteside iyi, wifi hızı da çok iyi herşeyi süper yani.. :) Tek sevmediğim nokta kulaklık için açtıkları o koca deliğe ne gerek vardı ? :))
  • slm bence hiç düşünmeden alın bu telefonu tüm özellikler gayet iyi tabiki fiyatına göre. kulaklık deliğide tüm müzik sistemleri için uyarlanmış jak girişidir. tüm ses sistemlerinde kolay kullanım sağlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.