Şimdi Ara

5 yıllık arsiv kurtarma calısması.lutfen yardım.sos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

vahim bir olay ile karsı karsıyayım.umarım bir cozum bulunur.
    soyleki:

swissknife v3 ile 2.hdd üzerinde ugrasırken nasıl olduysa ana hdd imden 30 gb lık bir partition zarar gormus.
    F surusundeki disket bicimlenmemis simdi bicimlendirmek istermisin diyor.
    30 gb lik 5 senelik onemli verilerim vardı.kurtarma durumum yokmu.cocugun bebeklik videoları ,egitim programları, elektronik dokumanlar,full surum programlar neler neler...

revival,recover my files,file scavenger 3.2 ile denedim bi sey cıkmadı.sadece 2 gb karma dosyalar;jpg ve ufak aviler geldi.

ne tavsiye edersin?
    bu partitiona hic bir sey yazmadım henuz.partition sanırım hem format hemde ntfs e donusum yemis yanlıslıkla.

asıl yapmak istedigim format sonrası 20 gb dan 5.8 gb kullanılıyor diyo gosteren 2. hdd uzerinde format calısmasıydı.
    ama nasıl olduysa ana hdd nasibini almıs
    bu nasıl duzeltilir.

ustadlar yardım lutfen.

simdiden yardımlar icin tesekkurler.

• Bide get data back dene...Çok geçmiş olsun umarım kurtarırsın...
  • quote:

get data back dene

o nedir dostum?
  • Eğer partitiona format felan atmasaydınız oludğu gibi kalsaydı partiton geri getirilebiliryordu.
    Ama ne yazıkki format atmışsınız. Saydınız programların ve benzerlerinin dışında bir çare yok.....
  • hdd kurtarma yazılımları icin en azından hızlı format gerektigi soylendi.yaptım.denedim.2 gb otesi yok :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssimal

hdd kurtarma yazılımları icin en azından hızlı format gerektigi soylendi.yaptım.denedim.2 gb otesi yok :(

Evet o programları kullanmak için hızlı format gerekebilir. Ama keşke diskte hiç bir işlem yapmadan konuyu açsaydın.

Buraya Bak.

Artık o programlardan başka benim bildiğin bir çare yok. Kurtarabildiğini o programlarla kurtaracaksın.......

Üzgünüm.....

• diskte islem yapmadım.o olaydan sonra sadece hızlı format.

basıma is acan swissknife v3 denen program :( !!!!

partition oldugu gibi duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok acil bios silindi ne yapacam
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş eğer sadece hızlı format attıysan ve hdd ye herhangi bir veri kopyalmadıysan Easy recovery yi dene. Ben bu programla 159 gb ımı kurtardım. google a easy recovery mayonez.net diye yaz arat ilk çıkan siteden indir ve işlemini yap. ( Format recovery yi kullanacaksın ) Geçmiş olsun
  • kardes yapamazsan pm at ben de 80gblık harddıskımı kurtardım hemen hemen hepsını hemde yardımcı olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

Kardeş eğer sadece hızlı format attıysan ve hdd ye herhangi bir veri kopyalmadıysan Easy recovery yi dene. Ben bu programla 159 gb ımı kurtardım. google a easy recovery mayonez.net diye yaz arat ilk çıkan siteden indir ve işlemini yap. ( Format recovery yi kullanacaksın ) Geçmiş olsun

program lazım olursa ben yardımcı olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssimal

quote:

get data back dene

o nedir dostum?

Sağlam bir recovery programı...
  • arkadaşım öncelikle geçmiş olsun geçmiş te aynı benimde başıma birkaç kez gelen benzer olaylar yaşadım handyrecovery adlı programla 400 gb hdd den 385 gb veri kurtardım 400 gb kurtardım fakat 15 gb çalışmadı
    kalan 385 gb çalıştı yalnız bildigim kadarıyla birincisi hdd ye format attıysan bile hızlı format olması lazım
    2 ci olarak kurtaracagın bilgileri farklı bir hdd ye kurtarman lazım ama şunu diyebilirimki handy recevory ile hızlı ve kolay bir şekilde birkaç sefer silinen arşivimi geri getirdim umarım kurtarırsın
  • arkadaşlar lütfen bana da yardım :( harddiskim 30 - 40 - 40 3 parca halindeydi. Göçünnce format attım, sorun yaptı bikaç denemeden sonra 40 - 40 olan arsivlerimin oldugu hdd kısımları kayboldu. hdd i baska hddye baglayarak arşivi kurtarmayı düşündüm ama hiçbi şekilde 80gb ortada yok. Hdd den geçtim 80 gbımı nası kurtarabilirim?.. Yukarıda belirttiğiniz programlar işime yarar mı lütfen YARDIM..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.