Şimdi Ara

CS 1.6 DA NASI IYI SURF YAPILIR..ACELE YARDIM PLSSSSS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
34.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KONUMDA DA AÇIKÇA BELİRTTİĞİM GİBİİYİ KAYAMIYORUM SURF TE..
    AMA A-D YE HIZLI HIZLI BASARAK KAYILIO ONU DA BİLİOM..
    AMAAAAAAA...NASI HIZLI KAYILIO YADA ORDAN ORAYA NASI ATLANIO Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMİOM..
    YARDIM EDERSENİİİİİZ ÇÇÇOOOKKK SEVİNİRİM ARDAŞLAR
    KISACASIIIIII YARDIM PLSSSSSSSSSSS

• hadiii ama bi cvp:::(

• A we D ye hızLı basarak deqiL kardeşim.açıkLamayLa da zor oLuo ama neyse...bak şimdi buzun saq tarafından kayıyorsan A ya basıLı tutucaksın, soL tarafından kayıyorsan da D ye basıLı tutucaksın.buzun sonuna qeLdıqınde ıse mouseyı yukarı doqru cewirdiqinde enqeLLeri daha koLay aşarsın we atLanması qereken yerLere daha hızLı qırersın.oynaya oynaya aLışacaksın...
  • oke saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: gFbMaTT

A we D ye hızLı basarak deqiL kardeşim.açıkLamayLa da zor oLuo ama neyse...bak şimdi buzun saq tarafından kayıyorsan A ya basıLı tutucaksın, soL tarafından kayıyorsan da D ye basıLı tutucaksın.buzun sonuna qeLdıqınde ıse mouseyı yukarı doqru cewirdiqinde enqeLLeri daha koLay aşarsın we atLanması qereken yerLere daha hızLı qırersın.oynaya oynaya aLışacaksın...

Büyük işaretle yaptığım yere şüphesiz katılıyorum neden;

Bende 1 sene önce bilmiyodum hatta w s basıyodum sonra a d basılcağını öğrendim sonra inat ettim biraz kaymaya çalıştım hep surf oynadım eskiden ak47 alınan yer varya surf_ski 2 de oraya kayamıyodum şimdi awp ve marıo kayıyorum Yani sabır işi bu

• COK SAOL SIMDI SÖRF KRALIYIM HERKEZE TEK
  • üstte açıklamışlar zaten,ama oynaya oynaya alışılır aynen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende oyuna ilk başladığımda zorlanmıştım ama çok kolay kardeşim alışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

üstte açıklamışlar zaten,ama oynaya oynaya alışılır aynen.

• quote:

Orijinalden alıntı: gFbMaTT

A we D ye hızLı basarak deqiL kardeşim.açıkLamayLa da zor oLuo ama neyse...bak şimdi buzun saq tarafından kayıyorsan A ya basıLı tutucaksın, soL tarafından kayıyorsan da D ye basıLı tutucaksın.buzun sonuna qeLdıqınde ıse mouseyı yukarı doqru cewirdiqinde enqeLLeri daha koLay aşarsın we atLanması qereken yerLere daha hızLı qırersın.oynaya oynaya aLışacaksın...

Foruma Çevirici Lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: StronqThaT

quote:

Orijinalden alıntı: gFbMaTT

Foruma Çevirici Lazım .

3 yıl öncenin konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

üstte açıklamışlar zaten,ama oynaya oynaya alışılır aynen.

ne diyon hacıt ?
  • lan dediınızı yaptım kayıyorumama uçamıyorum lütfen adamakıllı nasıl uculur anlatırmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvEnGeR 38

lan dediınızı yaptım kayıyorumama uçamıyorum lütfen adamakıllı nasıl uculur anlatırmısınız

Ne güzel hortlatmışsınız konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.