|
5 yıllık Galaxy S8, yeni bir güncelleme aldı (2. sayfa)
-
-
2018'den itibaren android'de en uzun ve hızlı güncelleme veren, 2019 amiral gemilerine 3 yıl ana güncelleme sözü veren ilk marka oldu samsung.
android işletim sistemi özellikler bakımından ios'tan daima 1-2 yıl ilerden gidiyor.dolayısıyla android'in 3 yıl ana güncellemesi apple'dan 5 yıla eşdeğer denebilir. bir de apple orta seviye telefon üretmiyor.onun yerine amiral gemilerini uzun süre yazılımla güncelleyip piyasada tutuyor. android üreticileri ise yeni orta ve giriş segmentler çıkarıp cihazları güncel tutuyor.o yüzden apple 7 yıl güvenlik güncellemesi veriyor demek birebir kıyaslama değil.kullanım deneyimi ve kişisel zevkin hangisine uyuyorsa ona bakarsın.
-
s10e yi alana kadar üretilmiş en iyi Galaxy telefonu diyordum. Ne zaman ki kavisli ekrandan düz ekrana geçtim ffersah fersah fark etti. s10e alacaksanız bir sonraki hedefiniz olsun derim. çok çok iyi cihaz...
-
Önemli olan Türkiye'ye güncelleme varmı,Fransa beni ilgilendirmiyor.
-
Samsung güvenlik güncellemesi verince "altı üstü güvenlik güncellemesi" diyenler apple mesajlara iki yeni emoji ekleyen güncellemeyi görünce " IP6 hala güncelleme alıyor " naraları atıyor.
-
Mesajı yazdığım gün telefonu düşürdüm ve ekranın kenarı kırıldı. Telefona bir şey olursa sizi dinleyeceğim
-
Samsung o cihazı Android güncellemesi ile yavaşlattı zaten. Güncelleme sonrası 4 GB RAM yetmez olmaya başladı. Arkaplandaki uygulamalar hızla kapanıyor, yenibaştan açılması zaman alıyor vs. tadını kaçırdılar cihazın.
-
Benim 4. Dünya ülkesi telefonum M51 çıkalı 2 sene oldu, 9 tane güncelleme aldı.
Şaka maka ben Samsung'dan razıyım.
-
5S güncelleme alsa ne olur?
-
Su sukurcu kafa yok mu
Agzjna boing 747 kanadiyla vurasim geliyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen kimsin ya..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X