Kalbimi dinlediğim için kaybettim hep bu sefer mantığımın sesini dinledim. Bu arada şarkı çok güzelmiş teşekkür ederim...
NomadCRY
kullanıcısına yanıt
Gerçekten ilişkiyi kurtarmak için çok uğraştım. Çünkü ayrılığın ne olduğunu, ne kadar yaraladığını bir ilişkinin ne denli zor yürütüldüğünü çok iyi bilen bir insanım. Ve onun ilk aşkıydım. İlk ilişkisiydim ama çabalarımı görmezden geldi en çok üzen yaralayan da bu oldu. Teşekkür ederim güzel düşüncen için
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
2 ay çıktığım kız vardı.Bi ton problem yaşadım 2 ay boyunca , herşeye katlanmaya çalıştım.Onun yüzünden Aids fobisine yakalandım ayrıldıktan sonra 10 gün hem özlem olarak hemde fobi olarak psikolojim bozuldu ,hep gülen ben gittim korkunç bir insan geldi...Gittim kan verdim rahatlatmak için kendimi... Unutmaya çalışıyorum yaptığı saçmalıkları filan.
Şimdi çok daha iyiyim , ama uzun zaman başka bir kız ile ilişki vs düşünemeyecek durumdayım.Resmen şuan kadınlardan çekinir oldum.En kötüsü de eski sevgilisine döndü
Güldürdün hocam şu halimle :). İnsan bazen psikopatlaşıp kendini tanıyamıyor sizi 2 ayda ne hale getirmiş enteresan varlıklar gerçekten
Hocam sana bir büyük rakı iyi gelir be
quote:
Orijinalden alıntı: airnavy
quote:
Orijinalden alıntı: chevanton
quote:
her ilişki insanı biraz daha farklılaştırıyor , ya hayatından bir şeyler alıyor ya da katıyor. benim hiç bu kadar uzun sürelik bir ilişkim olmadı ama hala ayrıldığım birinin düşüncesi var içimde .ondan sonra farklı ilişkilerim de oldu. ayrılığın üzerinden 4 yıl geçti . sosyal hesaplarının hepsini takipteydim . o kadar çok sevgilisi oldu ki hepsinde de sinirlendim, hatta biraz gözyaşı döktüm . değmedi hiçbiri . şimdi ise biraz hissizim ona karşı . sevgilisiyle sarmaş dolaş çok fotoğrafları var , umurumda da değil artık. belki kolay unutamamış olmamın sebebi hep onu takip etmemdi. kısaca demek istediğim şey irtibatı kesmendir. içinde biriktirme bazı şeyleri de , uzun vadede ağlayacağına şimdi ağla , şimdi bağır çağır . şimdi yapki uzun vadeye yayıp kendini hırpalama. arkadaş filan da kalma , gördükçe daha da kanayacak yaran. bilmem sende işe yarar mı ama film izlemeni tavsiye edebilirim 2 saatliğine de olsa filmlerde kaybolup gidiyorsun .
Çok haklısınız. Getirdikleri de var götürdükleri de ilişkinin. Bir şekilde hayat devam ediyor. Daha önce aldatılmıştım ve bir şekilde toparladım eminim yine toparlayacağım ama bu kadar uzun süreli ilişkilerin dezavantajını yaşıyorum o da yaşanmışlıkların getirdiği alışkanlıklar. Hayatına davet ediyorsun, ortak ediyorsun, kalbine misafir ediyorsun ama bir gün diyor ki ben bu misafirlikten sıkıldım. İşte o an içinden kopup gidiyor bir şeyler. Ben irtibatı kestim tamamen, ortak arkadaşlarımız konu açmaya falan kalkınca direk susturuyorum çünkü bana yarardan çok zarar getiriyor biliyorum. Sen de hatalı davranmışsın onu takip ederek. Acına biraz daha acı katmışsın. Bu süreçte en büyük iki yardımcım filmler ve kitaplar. Onlar iyiki var
Aynen oyle oldu kendi acima aci kattim ama kendi psikolojime karsi cok acimasizdim . sarkilar dinleyip huzursuz ederdim kendimi . Birde ona donup baktigimda o tam tersi hayatini sonuna kadar zevkle yasardi . sonradan duzeldim iste . ha birde soyle bir sey soyleyeyim ; kendini uzerek , onu hatirlayarak kendine bir hayli zarar veriyorsun , sen sadece duygusal zarari var zannedersin ama saclarin dokulur , dislerini sıkarsın .uykulari bozulur vs. En iyisi kendi yoluna bak ve zamani geldiginde o kizin kisakanacagi bir hayat yasa .annen baban mutsuz ol diye dunyaya getirmediler seni . hadi eyvallah :)
Alıntıları Göster
Benimde geçen hafta 1 yıllık ilişkim bitti o benden ayrılmak istedi , oysaki ben elimden geleni yaptım bir şans verse diye yalvardım kuklan oliyim dedim genede hayır dedi ama şimdi diyorumki keşke yalvarmasaydım diye o beni haketmedi ben çok cabaladım birbirimize sozler verdik hiç bırakmıcaktık ama o bıraktı işte beni.Onun için aileme karşı çıktım annemin babamın kalbini kırdım ama şimdi o yok ve ailem en büyük destekçim.Arkadaşlar benim size tavsiyem ilişkide birbirinize büyük sözler vermeyin birgün illaki o sözler unutulmak zorunda kalınıyor ozamanda üzülen siz oluyorsunuz.
Bende bir kizi karsiliksiz seviyorum.2 yil bitmek uzere sanirim.Insan unutmak icin mi sever kardes.Onlarda guzel bir ani
Yuregim aciyor dersiniz ya benimki fiziksel aciya donustu.
O anıları hatırlayarak hayata devam edersek bu sefer önümüze bakamayacağız. Geçmişe takılı kalacağız. Bu daha kötü değil mi dostum?
Ben işin açığı bu 2 yıllık süreçte karşıma onun yokluğunu aratmayacak bir kız göremedim.Bu bundan sonra çıkmayacağı anlamına gelmiyor fakat çıkmayacaksa da bekar ölürüm problem değil.
Yani eğer seviyorsan bence bırakma kızı çünkü ben kendimden örnek vereyim sana.2 yıldır bir merhaba mesajı çekmesi için nelerimi vermezdim ama olmuyor.Yani içinde bulunduğun durumun değerini anlayıp ona göre davranman lazım ...
Çok denedim her şeye sıfırdan başlamayı ama hak etmedi ona verdiğim şansları. Yoksa direk 5 seneyi çöpe atmadım çok uğraştım ama kıymetini bilemedi. Yeni yeni anlıyor sanırım çünkü çok mesaj atmaya başladı
İyi işte hem çok soğutmayacak hemde çok yüz vermeyecek şekilde devam et.Arayı iyi tuttur.Komple elinden kaçmasında gelmesinde
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
2 ay çıktığım kız vardı.Bi ton problem yaşadım 2 ay boyunca , herşeye katlanmaya çalıştım.Onun yüzünden Aids fobisine yakalandım ayrıldıktan sonra 10 gün hem özlem olarak hemde fobi olarak psikolojim bozuldu ,hep gülen ben gittim korkunç bir insan geldi...Gittim kan verdim rahatlatmak için kendimi... Unutmaya çalışıyorum yaptığı saçmalıkları filan.
Şimdi çok daha iyiyim , ama uzun zaman başka bir kız ile ilişki vs düşünemeyecek durumdayım.Resmen şuan kadınlardan çekinir oldum.En kötüsü de eski sevgilisine döndü
nasil bir fobi hocam neden oldu
dogubaba28
kullanıcısına yanıt
Trabzon'da okudum beş sene gelip geçerken hep görüp beğendiğim bir yerdi hocam kısmet
Sert davranınca ayrılmıyorlar. + para her insani degistirir. Şu ögretmen olan kizın degişmesı gayet normal. Sadece kızlar degil,insanımızın %80 i degişir.
quote:
quote:
quote:
her ilişki insanı biraz daha farklılaştırıyor , ya hayatından bir şeyler alıyor ya da katıyor. benim hiç bu kadar uzun sürelik bir ilişkim olmadı ama hala ayrıldığım birinin düşüncesi var içimde .ondan sonra farklı ilişkilerim de oldu. ayrılığın üzerinden 4 yıl geçti . sosyal hesaplarının hepsini takipteydim . o kadar çok sevgilisi oldu ki hepsinde de sinirlendim, hatta biraz gözyaşı döktüm . değmedi hiçbiri . şimdi ise biraz hissizim ona karşı . sevgilisiyle sarmaş dolaş çok fotoğrafları var , umurumda da değil artık. belki kolay unutamamış olmamın sebebi hep onu takip etmemdi. kısaca demek istediğim şey irtibatı kesmendir. içinde biriktirme bazı şeyleri de , uzun vadede ağlayacağına şimdi ağla , şimdi bağır çağır . şimdi yapki uzun vadeye yayıp kendini hırpalama. arkadaş filan da kalma , gördükçe daha da kanayacak yaran. bilmem sende işe yarar mı ama film izlemeni tavsiye edebilirim 2 saatliğine de olsa filmlerde kaybolup gidiyorsun .
Çok haklısınız. Getirdikleri de var götürdükleri de ilişkinin. Bir şekilde hayat devam ediyor. Daha önce aldatılmıştım ve bir şekilde toparladım eminim yine toparlayacağım ama bu kadar uzun süreli ilişkilerin dezavantajını yaşıyorum o da yaşanmışlıkların getirdiği alışkanlıklar. Hayatına davet ediyorsun, ortak ediyorsun, kalbine misafir ediyorsun ama bir gün diyor ki ben bu misafirlikten sıkıldım. İşte o an içinden kopup gidiyor bir şeyler. Ben irtibatı kestim tamamen, ortak arkadaşlarımız konu açmaya falan kalkınca direk susturuyorum çünkü bana yarardan çok zarar getiriyor biliyorum. Sen de hatalı davranmışsın onu takip ederek. Acına biraz daha acı katmışsın. Bu süreçte en büyük iki yardımcım filmler ve kitaplar. Onlar iyiki var
Aynen oyle oldu kendi acima aci kattim ama kendi psikolojime karsi cok acimasizdim . sarkilar dinleyip huzursuz ederdim kendimi . Birde ona donup baktigimda o tam tersi hayatini sonuna kadar zevkle yasardi . sonradan duzeldim iste . ha birde soyle bir sey soyleyeyim ; kendini uzerek , onu hatirlayarak kendine bir hayli zarar veriyorsun , sen sadece duygusal zarari var zannedersin ama saclarin dokulur , dislerini sıkarsın .uykulari bozulur vs. En iyisi kendi yoluna bak ve zamani geldiginde o kizin kisakanacagi bir hayat yasa .annen baban mutsuz ol diye dunyaya getirmediler seni . hadi eyvallah :)
Alıntıları Göster
çok merak ediyorum uzun süren ilişkisini bitiren hiç erkek varmı hep kızlar abi.Bu kadar kolay olmamalı yani
quote:
Orijinalden alıntı: yagmursevenadam
çok merak ediyorum uzun süren ilişkisini bitiren hiç erkek varmı hep kızlar abi.Bu kadar kolay olmamalı yani
Ya kızlar kadar acımasız olup radikal kararlar alamıyoruz ya da fazlasıyla değer verip altında eziliyoruz ilişkilerin. Her halükarda daha çok acı çeken taraf ne hikmetse erkekler oluyor enteresan bir durum.
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Bu milleti anlamak zor.
Her fırsatta birbirine lakap takarlar.
Kezban Kamil ismi ile dalga geçerler.
Olmadı peynir türünden kötü manada bahsederler.
Fakat fırtınalı beraberlikler yaşarlar acı çekerler vesaire.
Harbi bu millet sorunlu.
Dünyada başka bir millet varmı böyle diye düşünmüyor değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS
Bu milleti anlamak zor.
Harbi bu millet sorunlu.
Başka milletten insanlar sevmiyor mu? Aşık olmuyor mu? Sizin tabirinizle fırtınalı beraberlikler yaşamıyor mu? Enteresan bir bakış açısına sahipsiniz hocam. Düşüncelerinizde belirttiğiniz gibi yüzde doksanı hayatı ilişkileri laçka bir şekilde yaşıyor olabilir ama ben ve benim gibiler de var işte bu dünyada. Herkes aynı olsaydı ne anlamı kalırdı yaşamanın, hayata devam etmenin?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS
Bu milleti anlamak zor.
Harbi bu millet sorunlu.
Başka milletten insanlar sevmiyor mu? Aşık olmuyor mu? Sizin tabirinizle fırtınalı beraberlikler yaşamıyor mu? Enteresan bir bakış açısına sahipsiniz hocam. Düşüncelerinizde belirttiğiniz gibi yüzde doksanı hayatı ilişkileri laçka bir şekilde yaşıyor olabilir ama ben ve benim gibiler de var işte bu dünyada. Herkes aynı olsaydı ne anlamı kalırdı yaşamanın, hayata devam etmenin?
Alıntıları Göster
Sizi bilemem bu milletin abartmada üstüne yok.
İlişkilerde fanatizm,askerlik okul gibi birşey.
12-15-18 ay nedir ki fakat çoğuna göre gençliği öldüren bir katil.
Takım yenilir kardeşine bile saldırır küfreder.
Bu millet birşeyi yaparken dengeyi bir türlü tutturamıyor.
İkili ilişkilerde gözlemlediğin kadarıyla erkekler daha fazla etkileniyor.
Kızların çoğu balık hafızalıdır unutmak onlar için su içmek kadar kolaydır.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-563091384
Sizi bilemem bu milletin abartmada üstüne yok.
İlişkilerde fanatizm,askerlik okul gibi birşey.
12-15-18 ay nedir ki fakat çoğuna göre gençliği öldüren bir katil.
Takım yenilir kardeşine bile saldırır küfreder.
Bu millet birşeyi yaparken dengeyi bir türlü tutturamıyor.
İkili ilişkilerde gözlemlediğin kadarıyla erkekler daha fazla etkileniyor.
Kızların çoğu balık hafızalıdır unutmak onlar için su içmek kadar kolaydır.
bu toz pembe acıları bende yaşadım genç, asıl ağzının payını verecek acıyı yaşadınmı yoksa yaşamadın mı bilmiyorum ama ben annemi kaybederek acıların en büyüğünü yaşadım. koşulsuz sevgi diye bir kavram var bu dünyada, onuda sana ailenden başka dünyada hiçbir varlık sağlayamaz seni ölümüne sevdiğini iddia eden sevgilin bile. ben geriye dönüp baktığımda seneye yakın beni sarsan eski ilişkimin kalıntılarına tebessümle baktım halbuki ne hafif acılarmış dedim. anlayacağın beterinde beteri var bişey olmuyosa zorlama böylesi nasipmiş de geç. bir gün gelir kendini böyle hafif şeyler için harap ettiğine pişman olursun benden uyarması.
benim uzun suren bir iliskim bitti, hemde nisanlanmis evimizin esyalarini secip birkac sonra evlenecektik. hayatimda ilk defa birisini sevdim ama o beni benim onu sevdigim kadar sevmedi. ben onun icin hayallerimi erteledim o ise benim icin arkadaslarindan vazgecemedi. ben simdilerde kayip yillarimi onarmaya calisiyorum. o hayatimda olmasa en kotu denetmen/mufettis idim. yinede hicbirsey gozumde yok biliyo musun.. o donse geri gelse yine cok severim. uc gecedir uyku tutmuyor. elimi kolumu nereye koydugumu bilmiyorum. bazen intihar edeyim diyorum ama yasli bir annem var ona bu kotulugu yapmak istemiyorum. hayirlisi diyorum, tek diyebildigim sey bu zaten. baska hic bir ise yaramiyorum.
Hiçbişey kaybetmedin... Aksine muhteşem Şeyler kazandın... Yaklaşık 1 yıl anan ağlayacak. Daha sonra radikal kararlar alacaksın. Gözündeki perde kalktıkça kendine ve fedakarlıklarına güleceksin onu aldatmayışının gururu hep üstünde olacak ve o senin bir abi, baba, sevgili oluşunu asla unutmayacak. Her nasıl ayrılırsan ayrıl. Kadınlar asla kafalarından geçenleri söylemezler, Güçlü Görünmek için.
Teselliye lüzum yok.
Bir "karaktersiz" Uğruna Şehirdışında okumaya gitmediğim, tüm paramı harcadığım, ailemin mirasını bile umursamadığım, hobilerimden, ruh ve fiziki sağlığımı yitirdiğim, yapayalnız kaldığım. Alkol ve uyuşturucunun dibini görüp tedavi olduğum günlerimi hatırladım konuyu görünce.
Sadece geçmesini bekle ve temas kurma. O arasa bile... Ve müzik dinleme.
quote:
Orijinalden alıntı: Muallim Murat
Hiçbişey kaybetmedin... Aksine muhteşem Şeyler kazandın... Yaklaşık 1 yıl anan ağlayacak. Daha sonra radikal kararlar alacaksın. Gözündeki perde kalktıkça kendine ve fedakarlıklarına güleceksin onu aldatmayışının gururu hep üstünde olacak ve o senin bir abi, baba, sevgili oluşunu asla unutmayacak. Her nasıl ayrılırsan ayrıl. Kadınlar asla kafalarından geçenleri söylemezler, Güçlü Görünmek için.
Teselliye lüzum yok.
Bir "karaktersiz" Uğruna Şehirdışında okumaya gitmediğim, tüm paramı harcadığım, ailemin mirasını bile umursamadığım, hobilerimden, ruh ve fiziki sağlığımı yitirdiğim, yapayalnız kaldığım. Alkol ve uyuşturucunun dibini görüp tedavi olduğum günlerimi hatırladım konuyu görünce.
Sadece geçmesini bekle ve temas kurma. O arasa bile... Ve müzik dinleme.
5 yıldan beri bir söz, nişan yapamıyorsan forum köşelerinde ağlamamım anlamı yok. Kadın ciddiyet ister.