Bildirim
5 YILLIK M7 YERİNE TAVSİYE?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
U ultra yada Axon 7. Ses önemliyse bunları öneririm. Lg V20 de var ama LG sorunlu cihazları ile meşhur oldu o yüzden başını yakmak istemem... U ultra ile ilgili soruların olursa yardımcı olurum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sarkihalindekal
U ultra yada Axon 7. Ses önemliyse bunları öneririm. Lg V20 de var ama LG sorunlu cihazları ile meşhur oldu o yüzden başını yakmak istemem... U ultra ile ilgili soruların olursa yardımcı olurum...
U ultra m7 ebatından büyük herhalde. M7'yi ellerim büyük olmasına rağmen zor kullanıyorum tek elle bu çok daha zor olur sanırım? -
quote:
Orijinalden alıntı: Exnuc
quote:
Orijinalden alıntı: sarkihalindekal
U ultra m7 ebatından büyük herhalde. M7'yi ellerim büyük olmasına rağmen zor kullanıyorum tek elle bu çok daha zor olur sanırım?
5.7''+2'' ikinci ekran ve kenar çerçeveler dersek bayağı daha büyük. One m7 4.7'' ekrana sahip. O boyutlarda high end cihaz kaldı mı bilmiyorum belki sony'in compact modelleri olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nokia 8 ya da asus zenfone5 alın derim. bütçenizi 100 200 tl aşacak ama değer.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X