Şimdi Ara

5 YILLIK TIPÇI İLE SORU CEVAP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaş ortamı önemlli ama atatürk tıpta köklü bir fakülte zor bir karar ben sanırım kalırdım erzurum da hastaneye geçince durum nedir vb de önemli zor bir karar
  • 316931 3 kullanıcısına yanıt
    hahahaha genelde bir arayış var doğru ama uzun sürmüyor birliktelikler max 2 3 yıl
  • ygsmagduru32 Y kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam
    Tabi uzunluk göreceli bir kavram mesela benim hic olmadi saatlik bile olsa bana uzun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tıp kazanırsam derslerin dışında günde 3 saat çalışıp sınav dönemi de 4-5 saat çalışmayı düşünüyorum sence bu yeterli mi? Çünkü sanki genelde öğrenciler günlük çalışmayıp son iki hafta falan uykusuz kalıyor gibime geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 yıllık tıpçı olarak tek diyeceğim yazmayın heleki iyi bir puanınız varsa boğaziçi odtü bilkent varken sakın yazmayın büyük pişman olursunuz
  • Hocam tuş için aklınızda bir alan belirdi mi ? Belirdi ise neye göre karar verdiniz ? Bölüm kolaylığı olur kendinizi rahat hissettiğimiz olur veya genel cerrahi gibi egonuzu tatmin edebilecek bölüm mu ? Bir de ek olarak okurken istekli miyidiniz yani başkasının aile vs gibi baskılar yuzunden mi gittiniz ? Eger istekli okunursa tıp çok eğlenceli hale gelebilir mi ?

• korsan58 K kullanıcısına yanıt
    Hocam niye oyle dusunuyorsunuz sebeplerini aciklarmisiniz?

• Busrolkinov B kullanıcısına yanıt
    öyle düşünme maddiyat açısından kendi meslek hayatında farklı kaynaklar yaratabilirsin

mesela lise dersleri verirsin oradan kaynak gelebilir ilerde de onu paralıya geçirirsin baya gelir elde edersin

yazılımda freelance olarak çalışabilirsin oradan gelir el de edebilirsin

ya da borsa takip edersin hisse senetleri al sat gibi işlemlerden baya kazanabilirsin

yani paranın çok fazla alternetif yolu var meslek seçerken de para tek kriterin olmasın bir şekilde de iyi paralar elde edersin
  • Whoisthat kullanıcısına yanıt
    aynen öyle bende çalışmayıp son iki haftaya bırakıyorum düzenli çalışmak gerekli
  • korsan58 K kullanıcısına yanıt
    kişiden kişiye değişir bazıları nefret eder yazmaz bazıları çok sever yazar

hatta boğaziçi makine okuyup 3 yıl sonra bizim okula gelenler de var hatta ortalaması 3.60larda olmasına reğmen (dersleri de baya iyi olmasına rağmen) ama sevmemiş keza odtü bilgisayar eeden de gelenler var

keza bizden de odtüye boğaziçiye gidenler var

kişiye kalmış bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Temmuz 2020; 0:50:9 >
  • Markizinoğlu M kullanıcısına yanıt
    ben istekli bir şekilde yazdım zaman içinde bazı olumsuz yanları da olsa memnunum bölümünden kvc düşünüyorum yıllar içinde tıpta en yakın o geldi tabi belli olmaz zamanla değişir yine :)
  • Markizinoğlu M kullanıcısına yanıt
    eğer istekli okursan ve birde arkadaş ortamın varsa tadından yenmez :)
  • Teşekkürler hocam sagolun

• hocam ben tıpta 2 ye geçtim ama 1. sınıfı zorla geçtim. derslere gitmedim imza attırdım, günlük çalışmadım sınava 2 hafta kala çalıştım vs. yani 1. sınıftan çok bir şey kazandığımı söyleyemem. gerçekten iyi bir doktor olmak istiyorum, seneye çok çalışmayı kafaya koydum. ben şunu sormak istiyorum: şimdi gidip guyton fizyoloji ross histoloji vs textbookları alsam, önce konuyu textbooktan tamamen okuyup sonra çerez niyetine hocanın slaytını okusam yetişir mi yoksa bunalır mıyım? Böyle çalışan tanıdığınız var mı? Faydası olur mu?

• pismanimm P kullanıcısına yanıt
    Öyle çalışanlar konuları yetistiremeyip sınıfta kaldi bizde Guyton öneririm cok faydalı olur ama histoloji bence gereksiz, dersler-slaytlar yeterli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 25 Temmuz 2020; 12:42:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkalen Fosfataz A kullanıcısına yanıt
    sizin hangi fakülte hocam

he zaten ben de kalacaktım uzaktan eğitim sağ olsun :D

• pismanimm P kullanıcısına yanıt
    Hacettepe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    benim de deü. sizde bildiğim kadarıyla çıkmış var ve geçme notu 60 en azından. bizde çıkmış sormak yasak, geçme notu 65 😄😄

• Pavel Tsatsouline kullanıcısına yanıt
    Uzmanlar 25-30 bin arası bir şey aldı aylık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.