Şimdi Ara

50.000 ile 60.000 arasi genc arabasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Duellist

quote:

Orijinalden alıntı: Berber Conan

quote:

Orijinalden alıntı: platinum38

1.5 dci edc megane coupe az yakar görüntüsüde iyidir.

Mk3 lerin dis tasarimi cok guzel ona lafim yok ama renaultun motorlari hakkinda hic bir zaman hos seyler duymadim ne kadar dogru bilemem
    Suan kafam cooper s takildi ama cok yakar dimi

Renault malzeme olarak kalitesizdir. Yeni seri hariç güzel tasarımları da yoktur. Bazı araçları hariç konfordan da acizdir. Ama Volvo nasıl sağlamlığıyla ünlüyse Renault'da motoruyla ünlüdür. 1.5 Dci 110bg'lik motor normal kontrolleri vs bakımları yapılırsa istediğin kadar sıkıştır tık demeden çalışır.
    Bu arada senin sorunun cevabına gelirsek 2010 sonrası 1.4TFSI A3 makyajlı kasa öneririm. Düzgün kullanırsan çok yakmaz. İstediğinde gazlarsın ama küçük hacim turbo motorla gazlamanın maliyeti fazladır. İç mekan kalitesi zaten tartışılmaz marka Audi olunca. Bakımları biraz maliyetli olabilir. Aracın dışı koyu renk olursa içi kesinlikle bej olsun aracı lüks gösteriyor.
    A3 beğenmezsen yeni kasa Leon FR bakabilirsin. Dizaynı hoş, Fr modelinde iç malzeme kalitesi yüksek. Araçta bir çok teknolojik ıvır zıvır var mesela aracı spor moda aldığın zaman iç aydınlatma beyazdan kırmızıya dönüyor. Ancak Leon'la ilgili duyduğum tek kötü şey turbosu 1500-1750 devir aralığında devreye girdiği için ön taraf biraz hırçın yolu pek tutmuyor demişti bir inceleme sitesi. Site adı verilmiyor sanırım istersen incelemeyi özelden atarım.

Pm atabilirsin ama yeni kasa leonlar hele fr ler benim butceyi geciyor dedigin a3 1.4 ler in performansi nasildir bi bilgin varmi 2010 sonrasi icin .benim icin ole deli ucan kacan olmasina gerek yok belki ama sonucta genciz kanimiz kayniyor beni fazla mahcup edermi

Edit: leon fr yeni kasa 55k ya buldum
    Butceyi gecmiyomus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berber Conan -- 20 Ağustos 2014; 1:29:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Berber Conan B kullanıcısına yanıt
    1.6 TURBO BENZİNLİ VE NİSPETEN EKONOMİK SAYABİLİRİZ
  • Mini cooper s ler oneren varmi ?

• Bmw 1 serisi veya tüplü 2011 3.16i.

Snightzer miydi her neyse tamponu,jantı artık bir şekilde halledersin.

Makyajlı A3'te diyeceğim ama vermezler bu paraya.

• quote:

Mini cooper s ler oneren varmi ?

Aralarında en keyiflisi o olur ama çok yakıyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: platinum38

1.5 dci edc megane coupe az yakar görüntüsüde iyidir.

Mk3 lerin dis tasarimi cok guzel ona lafim yok ama renaultun motorlari hakkinda hic bir zaman hos seyler duymadim ne kadar dogru bilemem
    Suan kafam cooper s takildi ama cok yakar dimi

Renault malzeme olarak kalitesizdir. Yeni seri hariç güzel tasarımları da yoktur. Bazı araçları hariç konfordan da acizdir. Ama Volvo nasıl sağlamlığıyla ünlüyse Renault'da motoruyla ünlüdür. 1.5 Dci 110bg'lik motor normal kontrolleri vs bakımları yapılırsa istediğin kadar sıkıştır tık demeden çalışır.
    Bu arada senin sorunun cevabına gelirsek 2010 sonrası 1.4TFSI A3 makyajlı kasa öneririm. Düzgün kullanırsan çok yakmaz. İstediğinde gazlarsın ama küçük hacim turbo motorla gazlamanın maliyeti fazladır. İç mekan kalitesi zaten tartışılmaz marka Audi olunca. Bakımları biraz maliyetli olabilir. Aracın dışı koyu renk olursa içi kesinlikle bej olsun aracı lüks gösteriyor.
    A3 beğenmezsen yeni kasa Leon FR bakabilirsin. Dizaynı hoş, Fr modelinde iç malzeme kalitesi yüksek. Araçta bir çok teknolojik ıvır zıvır var mesela aracı spor moda aldığın zaman iç aydınlatma beyazdan kırmızıya dönüyor. Ancak Leon'la ilgili duyduğum tek kötü şey turbosu 1500-1750 devir aralığında devreye girdiği için ön taraf biraz hırçın yolu pek tutmuyor demişti bir inceleme sitesi. Site adı verilmiyor sanırım istersen incelemeyi özelden atarım.

Pm atabilirsin ama yeni kasa leonlar hele fr ler benim butceyi geciyor dedigin a3 1.4 ler in performansi nasildir bi bilgin varmi 2010 sonrasi icin .benim icin ole deli ucan kacan olmasina gerek yok belki ama sonucta genciz kanimiz kayniyor beni fazla mahcup edermi

Edit: leon fr yeni kasa 55k ya buldum
    Butceyi gecmiyomus

Leon FR'ların fiyatı 2. elde biraz sabırlıysan 50-55k falan.
    A3 1.4 TFSI performansına gelince 9.3sn 0-100 değeri fazlasıyla yetecektir ama otomotik vites değerlerini bilemiyorum. Yakıt tüketimide nasıl kullanacağını bilirsen 7-8L'yi geçmez. Ama şunuda göz ardı etme. Seçimler geçti sene sonuna benzinin litresi 6₺ olma ihtimalide var.

• sıfır civic hb
  • senin yerinde olsam hiç düşünmeden e46 cabrio alırdım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2002-model-yeni-nesil-motor-2000-cc-143-hp-174864051/detay

alternatif olarak
    rx-8
    mini cooper
    mitsubishi evo8
    impreza wrx
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmen_bey

senin yerinde olsam hiç düşünmeden e46 cabrio alırdım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2002-model-yeni-nesil-motor-2000-cc-143-hp-174864051/detay

alternatif olarak
    rx-8
    mini cooper
    mitsubishi evo8
    impreza wrx

Rx 8 ler ne kadar yakiyo bir bilgin varmi? Rx ler cok begeniyorum ama bi okadar da yakiyodur

• Berber Conan B kullanıcısına yanıt
    2sene önce bi tanıdığımda vardı 15litre 100km diye hatırlıyorum. 70-80kuruş yakar kmde tahminim.ekstra modifikasyon ki olanı makuldür bu araçta (hava filtresi coilover vs) 1liraya kadar çıkar. 10bin devir çeviriyo araba asıl keyfini 5binden sonra alıyosun zaten motorun sesi falan değişiyor. wankel diye farklı bi motor var rx serisinde, sadece bu araç için üretilmiş motor yağı falan var düzenli olarak kullanman gerekiyor. çok nazlı bi okadar da güzel :D spor araba dediğin hızlı ve seri, haliyle çok tüketen ilgi isteyen arabadır. hızlı ve seri olması önemli değil sadece görüntü diyosan tüplü bmw alabilirsin.
  • Açtığım konu vardı, bakabiliniyorsa ona bi bak derim, ben o konuda yazanlardan hiç birini almadım ama olsun :)

• Daha önce aynı konuyu bende açmıştım, yararı olabilir bi bak derim bakabiliyorsan, ben yazanlardan hiç birini almadım ama olsun :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Seat leon al derim ya da hatchbag civic.

Ilk benimde alkima leon geldi ama ayni paraya rocco varken pekde cazip gelmiyor ayrica yeni kasalari tam 2.el piyasi cok yok fiyatlari gereksiz yuksek eski kasasida farlari cok kotu

Emin ol, yeni leon almak scirocco'dan çok daha mantıkı bir tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

sıfır civic hb

bence de bu hem sıfır
  • Rx - 8
  • fn2 typer
  • cooper s bulabilrsen 2011 üstü al motor 175 bg yerine 184 bg oldu daha verimli motor 9 litre civarı yakar ayrıca ben de seninle aynı durumdaydım 2 yıl önce ve 308 cc aldım şu anda da aracımı satıyorum cabrio araç düşünürsen mantıklı bir tercih olabilir
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-peugeot-308-cc-cabrio-fiyat-dustu-163685427/detay/
  • Honda civic type-r ep3 yada fn2 kasa...yada bmw 330ci...

• Soyle arabadan anlamayıp da

Reno motoru soyle , leon boyle , yok Fransız araçlarına binmem japona bakmam

Ne alırsan al o zaman ne konu acıyorsun . Çevremde de boyle tipler var sen bilirsin diyip geciyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.