50.000tl ye kadar TV önerisi
-
-
Bu gece medimarkta indirim var. Ama dun alsaydin dehset indirim vardi.
Tcl 75c745 53 bin
Tcl 65c845 60 bin
-
Sağlık olsun hocam . Attığım ürün nasıldır -
Sana tavsiyem oled den uzak dur. Phillips den daha da uzak dur. Su an piyasada tcl 845 ayarında bir tv yok. 150 bin liralık oled ler bile yanında sönük kalıyor. Bu tv mini led. Qled düşünürsen c745 serisi cok guzel. Phillips in de miniled tv di var. 9008 serisi. Tam bir facia.
-
Anladım hocam sizin dediğiniz indirim ile alakalı sanırım diğer sitelerde 70k burada 49k görünce sormak istedim -
Ucuz etin yahnisi. :)) Arkaya bir ışık koyarak musteri çekmeye çalışıyor phillips. Sizin için görüntüden ziyade ambiligt önemli ise değerlendirebilirsiniz
-
Anladım hocam teşekkürler -
Verdiğiniz önerilerde ki televizyonlar şuan ihtiyacından büyük. Salon için değil ufak bı oturma odası için alicam mesafe yakın 55 inç düşünüyorum ona göre tavsiyeniz varsa değerlendirmek isterim -
quote:
Orijinalden alıntı: Salih_006
Verdiğiniz önerilerde ki televizyonlar şuan ihtiyacından büyük. Salon için değil ufak bı oturma odası için alicam mesafe yakın 55 inç düşünüyorum ona göre tavsiyeniz varsa değerlendirmek isterimO zaman 55c745 trendyol medimarkt saticili 29 bin lira. Cok iyi fiyat.
-
-
Hayir. 55c745 , senin link 845
-
İlk attığınız mesajda ki hocam değil mi -
Gece gece çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler -
55 inc düşünüyorum demediniz mi ?
-
Evet ana odağım şuan o. Gezinirken dediğiniz fiyattan aşağı görünce bı sormak istedim. Ürünü biraz daha araştırayım salon için de onu alabilirim -
65c845 icin 51 bin diyor. Fiyatta hata yoksa bedava. Kaçmaz bence. Dedigim gibi 29 bin 55c745 , 51 bin c845
Bu 845 emin ol oled den bile iyi cihaz
-
Bakalım ben siparişimi vereyim . Bı hata olursa iptal edilir zaten . Teşekkürler -
Ver bence. Satici medimarkt. Yuzde 99 gelir.
-
Cihaz ust duzey mini led. 144 hz. 2.1 ses sistemi var. Soundbar a gerek yok. Google tv. Tv box ihtiyacın yok. Her uygulama kurabilirsin.. kafadan 10 bin kar :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X